Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

rudiger man of the match, pięknie wyeliminował romka de bruyne przy niczego sobie aktorstwie

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Piekna byla ta unoszaca sie kamera nad lezacym De Bruyne, jak w jakims filmie gdy ktos wazny dla fabuly umarl :banderas:Mecz chlam, cala druga polowe Chelsea walilo mur i taki to byl mecz xd

EDIT: Ja pieprze, do kogo on podchodzi  z kamera i sie dziwi ze gosciu nie jest w stanie rozmawiac xDD Na korespondenta wojennego go 

9AA2A638-0E10-463F-A199-96B5EA85DA91.jpeg

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano

Cisza dzieciaku, nie wiesz czym jest ryczenie z beki i pisanie posta na smartfonie. Widziales kolesia i studio po meczu? :pawel: To wygladalo jak by koles mial go za chwile posuwac i za granica nazywa sie herrasing xDD

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano

Czy był w ostatnich latach jakiś mniej pobudzający wyobraźnię finał LM? 

Czy był w ostatnich latach jakiś mniej "iskrzący" finał LM?

Czy był w ostatnich latach jakiś finał LM, którego zwycięzca #nikogo poza dzielnicą Londynu?

Co za szrot. Ziewałem obficie. Wynik obojętny.

Nawet tutaj meczem głownie podnieca się Frosti, więc to wiele mówi.

Opublikowano
30 minut temu, Sven Froost napisał:

Cisza dzieciaku, nie wiesz czym jest ryczenie z beki i pisanie posta na smartfonie. Widziales kolesia i studio po meczu? :pawel: To wygladalo jak by koles mial go za chwile posuwac i za granica nazywa sie herrasing xDD

Skończ, przyjacielu. Skończ ten marny żywot.

Opublikowano

W finale byłem za Chelsea, głównie za dawne sympatie i Niemców w składzie oraz trenera. Guardioli i City nie lubię, byłem pewien, że tego nie wygrają bo ciąży nad City jakaś klątwa, chociaż w tym roku dotarli wyjątkowo daleko. Rüdiger fartownie wyszedł z całej tej sytuacji, kto wie co by było gdyby de Bruyne został na boisku do końca. 

Najlepszy na boisku był sędzia, uwielbiam tego gościa. 

Opublikowano
9 godzin temu, Sven Froost napisał:

russell-westbrook-nba.gif

Chelsea miała więcej byłych piłkarzy Romy, więc dobrze że wygrała.

Opublikowano
2 godziny temu, areka napisał:

Typie, ja wiem, że już rzadko się na forum udzielasz, ale nie cytujemy tego zjeba. Dziękuję. 

Przestańcie w końcu dyskryminować Frostiego, tylko dlatego że jest osobą o orientacji homoseksualnej.

Opublikowano

Myślałem że liga angielska już zakończyła rozgrywki tydzień temu a tu meczyk w telewizji i to nie na canal + :shok: Obejrzałem ostatnie 10 minut tego sparringu i widzę że drużyna z poza podium wygrała pucharek i będzie się miała czym chwalić a Romek Abramowicz uzna sezon za udany i chyba trener na razie jednak nie poleci .

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O to już jutro pierwszy eurowpierdol :banderas:Oczywiście trwają analizy, że kadra Legii tak naprawdę nie jest zła, że fajne transfery, że pogoda będzie fajna do grania, a w ogóle to #opierdolimyich

Opublikowano

Jeśli jest coś takiego, jak pechowe losowanie w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej łatwiejszej ścieżki eliminacji LM, to to jest takie pechowe losowanie. Akurat ekipa, która jest jednym z najbardziej ekscytujących projektów, jakie wyszły ze Skandynawii za mojego życia.

Zresztą cała Norwegia może brzmieć słabo, ale już przecież nie jest - jeszcze niedawno Polska była 10 miejsc przed Norwegią, ale od paru lat jest odwrotnie. Polska liga jest na najniższym miejscu w historii i teraz każda wygrana będzie tylko sukcesem.

Ale hej, rok temu Milan dał radę wygrać 3-2, więc da się ich pokonać.

Opublikowano

Za to Bodo nigdy nie było wicemistrzem Poznania. 

Opublikowano

3-2 dla Legii. Jak do tego wyniku podchodza mieszkańcy Lodzi typu bartg, Tokar? ludzie beda wyrzucali koty z okien z rozpaczy?

Opublikowano

Najpierw hurkacz teraz Legiunia. Dzisiaj dobro zwycięża. Danio musisz!

Opublikowano

Legia w sumie lajtowo ogrywa Bodo 2:0 u siebie i w kolejnej rundzie zagra z Florą Tallin. Co by nie mówić to o tej porze roku dobre mecze polskich drużyn to ostatnio widzieliśmy chyba w Pucharze Intertoto.