Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Ja wyparłem ten mecz z świadomości, tak pewny przed byłem że nie awansują że nie zaprzątałem sobie głowy ewentualną pokusą oglądania i się wkurviania.

Za to w weekend tak łatwo wyprzeć się meczu nie będę umiał:(

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiem co oglądać. Robercik czy Newcastle - AC Milan... Może Lewy w końcu się przełamie, rywal łatwy. Z drugiej strony mecz o dalszą grę w pucharach. 

Opublikowano
4 minutes ago, Shankor said:

Nie wiem co oglądać. Robercik czy Newcastle - AC Milan... Może Lewy w końcu się przełamie, rywal łatwy. Z drugiej strony mecz o dalszą grę w pucharach. 

I co wygrało? Bo Barcelona już przegrywa :reggie:

Opublikowano
16 minut temu, Shankor napisał:

Już wyłączyłem tych katalońskich klaunów, czas na poważny football.

Ale współczynnik XG mają wysoki xD. 

Opublikowano

Piękna sprawa się dzieje obecnie w LM. Borussia prowadzi, Newcastle prowadzi, PSG poza fazą pucharową Champions League. Oby tak się utrzymało do końca! 

Opublikowano

Pismaki z przeglądu sportowego chyba od pn srały newsami że drewniak ma nie grać. A widze że pierwszy skład.

Opublikowano

Cytując klasyka: Fanatyk Realu do fana Milanu darł japę: "Kurwo, chuj w Milan" :[  Albo niech chociaż drugą strzelą, bo dwóch ubitych szejków to nawet lepiej.

Opublikowano

Sacre Bleu

Opublikowano

Ok, zapomniałem że PSG ma korzystny stosunek z Milanem, gramy dalej hurra wielki triumf

Opublikowano

Szkoda Newcastle, PSG się prześlizgnęło na farcie przez tą fazę grupową. Barcelona - :gachigasm:

Opublikowano

Sule ikoniczny.

image.thumb.png.60c0988ba6f93219c844b5cce8c94d95.png

Opublikowano

Komplet par 1/8 finału LM:

FC Porto - Arsenal

Napoli - FC Barcelona

PSG - Real Sociedad

Inter - Atletico

PSV - Borussia

Lazio - Bayern

FC Kopenhaga - Manchester City

RB Lipsk - Real Madryt

P.S. Żeby mnie nikt nie oskarżył o plagiat podam źródło - https://www.sport.pl

Opublikowano

Potem w 1/4 też jest losowanie? Bo jeśli w ćwierćfinale będzie ManCity - Real Madryt to troszkę smuteczek.

Opublikowano

Sociedad był pewnie wymarzonym rywalem ze zwycięzców grup, i oczywiście PSG go trafiło. Nie no, po wyjściu z trudnej jednak grupy, będą faworytem, jeszcze nigdy PSG nie odpadło z "małym klubem" niby. Chyba że liczyć Man United, to było absurdalne, nadal nie wierzę że mieli tak ogromną przewagę i przegrali.

PSV kontra Dortmund ciekawa sprawa. PSV ma 16-0-0 i bilans goli 56-6 w lidze, pewność siebie jest ogromna. Ich 4-0 z Arsenalem nie oddawało do końca jak to wyglądało, mecz w Eindhoven był już wyrównany. Z Sevillą też pechowo zremisowali. Pewnie jak zwykle takie kluby dominujące w Portugalii czy Holandii - odpadną, ale morale jest superwysokie w Eindhoven. 

Opublikowano

Słabe te pary, praktycznie żadnego meczu śmierci, jedynie starcie Napoli z Barcelony może wywołać nieco emocji. Inna kwestia - jeśli nie dojdzie do niespodzianek i awansują faworyci to będziemy mieli bardzo silne ćwierćfinały.