Opublikowano 23 lutego 20223 l Toć to Corvette, a co do panny to po co miał zmieniać jak mu pasuje i nie puszcza pieroga, nie każdy jest bigamistą.
Opublikowano 23 lutego 20223 l @Pupcio wytłumacz konsolomaniakowi co młody, zdrowy, przystojny chłopak jak ty myśli o gościu, który jeździ Ferrari ojca, a ma tę samą dziewczynę 12 lat.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Powiem tak kolego blaise. Serce nie sługa, jestem jak ten kolega bo mi by się nie chciało co chwilę z nową babą gadać
Opublikowano 23 lutego 20223 l Chyba przed chwilą byka waliłeś, bo strasznie rozmemłany jesteś i brzmisz jakbyś chciał się potulić pod kocykiem do cysiów :). Jak masz ferrari, to niewiele musisz mówić. Ja pier.dolę, taki fajny chłopak, ale te kobiety i nintendo z ciebie drugigo figaro robią. Ja proszę dla ciebie o szacunek dla siebie.
Opublikowano 23 lutego 20223 l w sumie racja to było trochę gejowe co napisałem. Od dziś po robocie żadnego kocyka tylko nakurwianie pompeczek
Opublikowano 23 lutego 20223 l Ten tez ma od dlugiego czasu jedna panne. Choc trzeba przyznac ze doopa niezla, w dodatku jakas tam zaangazowana w silownie i bardzo mocno w przysiady bo ma pierdziawe ze ho ho. Jak byli na plazy to az musialem do wody wchodzic chlodzic michalka jak w bikini lazila No ale dobra miec panne to swoja droga. Ale typ odjebal i sie jej oswiadczyl xd No chyba ze to ona jemu sie oswiadczyla. No ale mogl powiedziec przeciez "nie" No ale w szkole sredniej jakbym podjezdzal ferrari to bardzo mocno bym korzystal. Puszczalbym tylko oczko, robil tak i odhaczal w notesie po kolei
Opublikowano 23 lutego 20223 l Disclaimer ode mnie: Z USA kupisz taki samochód jaki chcesz, tam jest mnóstwo fur licytowanych, możesz kupić igłe, możesz kupić zalany, możesz kupić lekko stuknięty. Zależy co chcesz, ile chcesz czekać, jaki masz budżet. Dużo ciężej kupić samochód w Niemczech - samochody tam są ZNACZNIE droższe niż u nas, chyba, że szukasz jakiegoś trupa od Turka to możesz coś znaleźć . Dość ciekawych kierunkiem jest Szwajcaria: autazeszwajcarii.pl.
Opublikowano 17 lipca 20222 l Dobrze znacie sie na autach ? Bo mam male pytanie do Was z teorii. Oczywiescie juz znam odpowiedz ale jestem ciekaw czy znacie nowe oznaczenia z deski rozdzielczej O taka... Spoiler
Opublikowano 17 lipca 20222 l Co tam jest nowego? Widzę stronę po której jest bak i poziom paliwa. Chyba że znak wodny aparatu to nowość xd A, chyba że 1/1 zamiast po prostu 1? No fakt, marnowanie znaków.
Opublikowano 17 lipca 20222 l Okurva no tos mi zaimponował A ja spodziewałem się merytorycznej dyskusji czym różnią się metry bieżące od metrów.
Opublikowano 17 lipca 20222 l 48 minutes ago, krupek said: Boję się, że humor mevka wjechał i chodzi o pełny bak. To wówczas dwie godziny temu, zalane 95 do pełna <party pooper> Nigdy nie tankuję nie do pełna, szkoda czasu robiąc takie przebiegi.
Opublikowano 17 lipca 20222 l Podpowiem ze chodzi o dystrybutor. Wczesniej nigdy takiego nie widzialem, ale ja do zmotoryzowanych nie naleze.
Opublikowano 17 lipca 20222 l 2 godziny temu, krupek napisał: Boję się, że humor mevka wjechał i chodzi o pełny bak. Jednak ja wygrałem. Ale nie czuje się z tym specjalnie lepiej...
Opublikowano 17 lipca 20222 l O chuj, czyli chodzi o strzałkę, z której strony jest wlew paliwa? To tego zawsze nie było? xd
Opublikowano 17 lipca 20222 l Z ciekawości luknalem w necie na deskę od Madzi 626 z 1991 r. i nie miała, wiec pewnie dodali kiedyś tam te kierunki tankowania.
Opublikowano 17 lipca 20222 l No ja to miałem w starej Ibizie prawie 15 lat temu, więc dlatego się dziwię.
Opublikowano 17 lipca 20222 l Ja w Peugeocie nie mam, ale Skoda, Mercedesy, Fordy mają. W japońskich łatwo zapamiętać, bo jest z drugiej strony niż w europejskich.
Opublikowano 17 lipca 20222 l 50 minut temu, Dud.ek napisał: Nie Tak. U mnie w japonczyku nie bylo a widze ze u niemca juz sa takie bajery Dla nas moze nic ale dla babki to juz game changer
Opublikowano 17 lipca 20222 l Moja odpowiedź dotyczyła pytania Krupka. Jestem pewiem, że temat tej strzałki był już poruszany przez kogoś na forum. Prosty i funkcjonalny gadżet.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Czesto musisz zmieniac auta, czyz nie ? Nie ale na bierząco prawie codziennie jeżdżę trzema. Edytowane 19 lipca 20222 l przez LiŚciu