Opublikowano 25 stycznia 20251 r A to myślałem, że jak w kolekcji, nie zalicza do dołu xd. No to zacząłem teraz Very Harda
Opublikowano 25 stycznia 20251 r W Sigma tak było. Poziom wyżej i zaliczyło niższy. W jedynkę jak grałem tak było.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r 55 minut temu, iluck85 napisał(a): Mogłeś od razu very hard. Wpadają 2 osiągnięcia o odblokowany MN. MN odblokowuje się nawet po przejściu normala. 14 minut temu, XM. napisał(a): Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT. Oni tam w TN zawsze odpierdalali ze strojami przy wydaniach reedycji Gaidenów. Już od jedynki w Blacku brakowało tych dostępnych w oryginale, a w Sigmie kilku z Blacka. Powinni zachowywać wszystkie i dokładać nowe z każdym kolejnym wydaniem, no ale to chyba kogoś tam przerasta na górze.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r A ta walka z wodnym smokiem jest jakoś rozbudowana w tej wersji czy dalej stoimy na kilku płytkach?
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Wczoraj skończyłem, zrobiłem 10 misji, odkryłem dwa stroje. Zacząłem MN 😜 Ostatni strój to fiend Ryu za ukończenie MN. A ten z pierwszego Black odblokujecie przechodząc 10 misi w tagu (można grać z CPU)
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Poproszę teraz taki "remake" ngb z dual katanas i zmiana broni w locie jak w ng2.
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Grając teraz na MN -muszę przyznać, że mniejsza ilość przeciwników i takie delikatne przerwy, robi tę grę bardziej techniczną. Coś jak pierwszy NGB
Opublikowano 26 stycznia 20251 r No na MN już wpierdol dostaję. Robię też misję tag, te z bossem na końcu już ledwo robię. Ciekawe jak te ostatnie misje. Nie pamiętam nazwy, ale po Master Ninja jest jeszcze jeden poziom i tam są chyba 3 czy 5 misji. Wątpię w calaka.
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Dobrze wchodzi to odświeżenie chociaż do wersji we wstecznej w 4K nie robi dużego wrażenia. Jak ktoś narzeka na rozmazanie to niech wyłączy w opcjach winietowanie i aberrację chromatyczna które są z automatu włączone, obraz zyskuje.
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Nie znam tej serii jeszcze, ale włączyłem z ciekawości i już 4rty chapter z miejsca. Zajebiście się sieka wrogów (gram na jakimś nooberskim normalu, więc jest nieco łatwo) i graficznie to wygląda spektakularnie, nawet Unreal tutaj jakoś śmiga lepiej, niż zwykle. Ogarnę sobie inne stare części na handheldach później najwyżej, bo ciężko się oderwać od tego cudeńka w tym momencie .
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Ależ ta gra wjechała na grubo. W dobie kiedy co druga gra jest osranym soulslikiem taka krwista, klasyczna siekanka jest niczym balsam dla duszy i ciała i jeszcze ta premiera w gamepassie, coś wspaniałego. Wielkie dzięki Xboxa!
Opublikowano 26 stycznia 20251 r 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ależ ta gra wjechała na grubo. W dobie kiedy co druga gra jest osranym soulslikiem taka krwista, klasyczna siekanka jest niczym balsam dla duszy i ciała i jeszcze ta premiera w gamepassie, coś wspaniałego. Wielkie dzięki Xboxa! Wstawaj, zesrałeś się, ta gra ma 17lat.
Opublikowano 27 stycznia 20251 r 8 godzin temu, devilbot napisał(a): Wstawaj, zesrałeś się, ta gra ma 17lat. W związku z czym?
Opublikowano 27 stycznia 20251 r Ten Master Ninja nawet jakiś łatwiejszy się wydaje, fakt, że mnie dymają od czasu do czasu, ale chyba da radę xd Jaki jest najgorszy chapter na MN ?
Opublikowano 27 stycznia 20251 r 13 minut temu, Szermac napisał(a): Ten Master Ninja nawet jakiś łatwiejszy się wydaje, fakt, że mnie dymają od czasu do czasu, ale chyba da radę xd Jaki jest najgorszy chapter na MN ? w OG to był imo 13.