Shankor 1 595 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Proponuję założyć osobny temat dla domorosłych kucharzy. A ten temat zostawić dla lokali. Zamiast czytać o nowych bułkach z McD albo kubełkach KFC czytam posty jakie mięso kupuje Yano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 To nie w tym temacie dawalem link do mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 jakby tak tu zajrzeć każdemu do gara to by się okazało, że połowa nigdy żadnego burgera nie robiła a jeżeli już to raz albo połowa jadła u kogoś i gadają jakby oni robili. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jakby tak tu zajrzeć każdemu do gara to by się okazało, że połowa nigdy żadnego burgera nie robiła a jeżeli już to raz albo połowa jadła u kogoś i gadają jakby oni robili. A te wnioski wyciągasz z ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 znam się na ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Ja tylko wspomnę, że wczoraj byłem w Moa i grzecznie opierdoliłem pysznego BBQ. 20zł a tyle przyjemności Edytowane 9 Maja 2014 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Najeść się w Moa za mniej niż 30+zł (mamut + frytki) to dla mnie absurd. Burgery owszem, bardzo dobre, ale ja się tam po prostu nie najem za przyzwoitą kasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tak, tak, już wszyscy o tym wiemy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ogólnie jak jestem bardzo głodny to wypracowałem sobie taktykę na wcześniejszą zakąskę, a później danie główne. Po prostu najpierw idę zapchać czymś żołądek po kosztach (np. jakiś kebab czy inna tortilla w okolicy 10zł), a później idę na coś dobrego, wtedy jestem w stanie najeść się np. takim mamutem (przynajmniej na około 2 godziny). Ostatnio tak zrobiłem i byłem lepiej najedzony niż po zjedzeniu mamuta i classica, a zapłaciłem o wiele mniej. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 nie je.bie ci z geby jak tak duzo i niezdrowo wpie.rdalasz w hurtowych ilosciach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Winner, jesteś gruby ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 nie je.bie ci z geby jak tak duzo i niezdrowo wpie.rdalasz w hurtowych ilosciach? Na bank je.bie stąd te problemy z laskami... Moim zdaniem problem heńka w tym momencie został rozwiązany i nie trzeba już będzie tego poruszać w wyrywaniu d.up. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) ja jak wrzuce jakis kebab pozno w nocy z czosnkowym sosem (a nie daj boze wczesniej wpadnie jakis browar tudziez pięc) to nad ranem mam sajgon z ryja i w ogole klopoty z zasnieciem przy takim wpier.dalaniu fast foodow w takich ilosciach - wszystko tluste, ostro przyprawione, jakies chemiczne magiczne przyprawy, ostre i powodujace wzdecia warzywa, sosy na majonezie itp to winner chyba musi na jezyku miec zawieszke z jakas choinka zapachowa z samochodu Edytowane 9 Maja 2014 przez Ficuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Raczej nie jebie, często myję zęby i unikam takiego jedzenia w nocy (również z powodów czysto zdrowotnych). No i wiadomo, żuję dużo gum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 winner słyszałeś to już 100 razy ale idź sie serio zbadaj na tasiemca, albo na tarczyce bo takie ilości jakie zjadasz przy twoich rozmiarach nie są normalne. gdybys miał 2m wzrostu i 150kg wagi i pracował w kamieniłomach to dało by sie zrozumieć ale przecież masz zwykłą budowe może sie okazać że to serio tasiemiec albo zaburzenia przemiany materii i jeśli to wyleczysz to oszczędzcisz mase kasy na żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Jak ktoś z 3city to polecam Surfburger, mają lokal w Gdańsku i foodtrucka co jezdzi po trojmiescie. Swietne burgery, 180g miesa, ceny od 15zl. Mają tez opcje dla bluberów. Edytowane 9 Maja 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Byłem się właśnie zważyć i zmierzyć. Mam dokładnie 83,6kg wagi, 184cm wzrostu i 92cm w pasie. Cukier mam idealnie w normie, ciśnienie również, grupa krwi A-, wzrok bardzo dobry, słuch również, aktualna kondycja w normie. Nie wiem czemu, ale mam coś takiego, że nawet jak jestem pełny, a poczuję coś dobrego, coś co bardzo lubię jeść to choćbym miał się zaraz porzygać z przejedzenia to i tak mam wielką ochotę to zjeść, często robię sobie wyrzuty po takim obżarstwie, że znowu się przejadłem "i na co mi to było, strata kasy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W Chick's n Champs w Krk mają chyba burger challenge, mógłbyś spokojnie startować winner Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To to przy stadionie? Raz jadłem cheesbergera i dupy nie urwał, średniawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hegemon 1 241 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pod budynkiem gdzie pracuje zaczął parkować foodtruck Bobby Burger. Chyba się któregoś razu skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jadłem dzisiaj nowe kanapki w Macu, Roadhouse CLassic i Western Classic całkiem dobre ale za 12zł to żenada z lekka. No i oczywiście nie wyglądają choć trochę jak te wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Czyli to pewnie zwykły skapciały big mac jedynie z dodatkową cebulą i lekko zmienioną bułką (wyglądającą jak kajzerka). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) (pipi)ac maka, za 15zl mam juz normalnego burgera z 180g dobrej wolowiny. Jedynie do BK czasem wpadne na burgera z bekonem i prazona cebula. Edytowane 9 Maja 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pod budynkiem gdzie pracuje zaczął parkować foodtruck Bobby Burger. Chyba się któregoś razu skuszę. nie wiem w jakim mieście mieszkasz, ale w warszawie bobby burger jest mocno średni, słabszy niż inne burgerownie, więc jeśli ten twój miałby być podobny do tego którego ja jadłem w wawie to raczej nie polecam Jadłem dzisiaj nowe kanapki w Macu, Roadhouse CLassic i Western Classic kurde zapewne są to słabe typowo makdonaldowe burgery, ale i tak przez ciebie jutro pojade do maka i zjem je, żeby się przekonać na własnej skórze że są słabe nadal mam słabość do próbowania nowości w maku, jedyne co to nauczyłem się że nie ma co tracić kasy na kurczakowe burgery, bo kurczaki w maku są zawsze całkowicie beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A ja tam lubię czasem wpaść do maka, nie zawsze chce mi sie jeść dużego burgera po którym ledwo sie ruszam, a tutaj szybka kanapka na zabicie głodu, ostatni jak zjadłem mc royala to byłem zapchany na praktycznie pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.