Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Zrobię to, jak to mi nie zrobi "dobrze" w kichach to już ostatecznie stracę wiarę w fast food.

BTW. ile taka kanapka może kosztować?

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 573,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

W trasie testowałem nowy kubełek dla jednej osoby w KFC. Niezłe, bo świeże i soczyste i bez kości (dobre nawet do auta). Tylko wielkość tego marna i cena tym samym trochę średnio się kalkuluje. Nawet jednego sosu nie dorzucili, a jedzone samo jest mdłe. Wróżę popularność u kobiet, bo się nie będą musiały z kośćmi babrać, a ja zostaję przy granderze.

Opublikowano

Te małe kawałki to jakieś odpadki w panierce. Lepiej już kupić 5 stripsów + frytki za 10 zł z kuponu.

Opublikowano

Wleciał zestaw z BK - Whopper, Whopper junior, frytki, napój i lody oreo. Zestaw 18 zł i lody za 5 zł. W sam raz się na jadłem i nawet nie ciąży na kichach.

Opublikowano

Dobra, drugie podejście do drwala, tym razem tego na ostro.

I było lepiej. Byłem z kumplem po piwie, mówię mu że na forum PSX ludzie się podniecają tą kanapką, a dla mnie średniak.

Kumpel jadł po raz pierwszy i faktycznie był zachwycony.

Jak jadłem pierwszy raz, to nie miałem tej prażonej cebulki i sera na wierzchu buły, być może innych składników też nie było:)

Teraz jadłem gdzie indziej i było dobrze.

Opublikowano

Może franczyzobiorca przycebulił i bułki zmienił, nie takie rzeczy odstawiali.

Opublikowano

Dobra, drugie podejście do drwala, tym razem tego na ostro.

I było lepiej. Byłem z kumplem po piwie, mówię mu że na forum PSX ludzie się podniecają tą kanapką, a dla mnie średniak.

Kumpel jadł po raz pierwszy i faktycznie był zachwycony.

Jak jadłem pierwszy raz, to nie miałem tej prażonej cebulki i sera na wierzchu buły, być może innych składników też nie było:)

Teraz jadłem gdzie indziej i było dobrze.

Raz go kupiłem. Nic specjalnego (znajomi bardzo chwalili). Wydaje mi się, że znacznie lepszy efekt smakowy odnieśliby, gdyby zamiast sera w panierce, dodali kurczaka w tejże. Nie przepadam za posiłkami na mieście, ale dam mu kolejną szansę, tym razem wybiorę wersję na ostro.

Opublikowano

H ujowy kurczak z hu jową wołowiną ? To nie może się udać, nawet jak hu jowe usuniemy.

Opublikowano

Przecież ten ser to jest główna rzecz, dlaczego Drwal jest kanapką idealną. A w połączeniu z bekonem, to zrywa dachy.

Opublikowano

Ja bym wywalił tego kotleta z MOMu, zmniejszył ilość sałaty (nawalone, aż wypada z kanapki), dodał ogórki i pomidory. Bekon i serowy kotlet, wiadomo, dobre.

Opublikowano

A ja bym nic nie zmieniał, bo idealnego się nie zmienia.

A z tym MOMem to LEL LEL LEL. ZDROWEŻYWIENIE NAZIS są tak śmieszni teraz. 

Opublikowano

Nie no, Mak się chyba chwali, że kotlety to sto pro wołowina.

Opublikowano

A jak będzie 96% to umrzesz w męczarniach?

Opublikowano

To że ty żresz co popadnie, nie znaczy że każdy tak robi.

GRUBASIE

Opublikowano

To że ty żresz co popadnie, nie znaczy że każdy tak robi.

GRUBASIE

Szangoj za cienki w uszach jesteś na mnie. 

Opublikowano

A ja bym nic nie zmieniał, bo idealnego się nie zmienia.

A z tym MOMem to LEL LEL LEL. ZDROWEŻYWIENIE NAZIS są tak śmieszni teraz.

Oj, no ogólnie tak napisałem o tym kotlecie. Mi sam ten serowy + bekon by styknął.

---

A wy już musicie się kłócić o to, kto grubszy :/

Opublikowano

Ponoć otwierają jutro Moa w Poznaniu. Dajcie znać jak tam jakość w porównaniu z oryginałem krakowskim. Z tego co wiem to jest też już jeden we Wrocławiu. Robi robotę czy to już nie to?

Opublikowano

Może w lutym skoczę do Poznania, to wtedy dopiero byłaby opcja na degustację. A tak to nie wiem czy jest tu wiele osób jeżdżących między PŃ - KRK.

Opublikowano

Ja chciałem gdzieś w styczniu-lutym jechać do poznania :lapka: 

a we wro będę w styczniu jakoś to spróbuję tamtejszej Moy