Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Do tego roku raz w życiu jadłem kebsa i sie nim zatrułem, wiec miałem wstręt.

No ale dałem się namówic tiktokowi, wczoraj byliśmy u Greka, sami przygotowują mięso, pięka pity i sos  tzatziki najlepszy jaki jadłem  w życiu.

Jak ktos bedzie w Gdyni to polecam.

To sieciówka, ale tez bardzo dobre mięso, jadłem tego serowego, genialne połączenie i sycące jak cholera, ledwo przejadłem. Jak macie u siebie to big daddy to polecam rowniez.

Jeszcze nam został do testów jeden lokal. Nie sądziłem, że sie do kebabow kiedys przekonam

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 572,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Big Daddy otworzyli jakiś czas temu w moim mieście rodzinnym. Przez pół roku średni czas oczekiwania na kebaba to były 2h, o ile w ogóle udało się zamówić. Znajomym za którymś podejściem dopiero się udało. Jadłem u nich falafela w tortilli i nawet spoko.

Opublikowano

2h czekania na jedzenie? I jeszcze kebab? Serio trzeba sie nie szanowac.

Opublikowano

No też nie kumam tak samo jak czekania w kolejce do knajpy, ale ludzie się jarali i wygryzł kilka innych lokali.

Opublikowano

w Gdyni tak nie ma, za duza konkurencja pewnie, na jakims zadupiu z turasami co podaja kule mocy moglo tak byc

Opublikowano

Jeśli pytasz, czy klienci stali sie bardziej wymagajacy i wola dobre mieso, przygotowane tego samego dnia, zamiast mrozonki robionej chuj wie gdzie, ktora podaje wiekszosc turasów, to tak.

Opublikowano
8 godzin temu, Mejm napisał:

2h czekania na jedzenie? I jeszcze kebab? Serio trzeba sie nie szanowac.

Berliński styl życia 

The-queue-at-Mustafas-Gem%C3%BCse-Kebap-

Opublikowano

Owczy pęd po prostu. 

Teraz popylam po Paryżu i mam bekę jak ludzie stoją w kilometrowych kolejkach bo widzieli knajpę na Insta/Tiktoku a szkoda im 5 minut researchu żeby sprawdzić, że tak naprawdę to albo bardzo średnie knajpy albo to samo można zjeść dosłownie 5 metrów dalej z kolejką na 2-3 osoby (jak to w przypadku falafeli z dzielnicy Marais). No ale idą stać tam gdzie najwięcej ludzi bo jakżeby to tak, jak Tiktok mówił że super to ja się też polansuję. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.03.2023 o 17:44, Shen napisał:

Jeśli pytasz, czy klienci stali sie bardziej wymagajacy i wola dobre mieso, przygotowane tego samego dnia, zamiast mrozonki robionej chuj wie gdzie, ktora podaje wiekszosc turasów, to tak.

I coś takiego rozumiem. 
Mój kolega serwował kebab na jakichś imprezach i normalnie te mieso to taka gowniana wałuwa z makro 

Opublikowano
W dniu 12.03.2023 o 21:48, Tokar napisał:

Berliński styl życia 

The-queue-at-Mustafas-Gem%C3%BCse-Kebap-

Z tego co widzę to Gemuse Mustafa Kebap. Spoko kebs, ale jadłem lepsze w Berlinie. Jednak fejm poszedł niesamowity. 
Taka ciekawostka jeden ziomek od niego otworzył w Gorzowie knajpę. Mega sztos, własne mięsa, sam piekł bułki do tego kozak pizza turecka. Jednak ostatnio po kilku latach zamknął przybytek i pojechał ratować rodzinę po trzęsieniu ziemi w Hatay :(

476C2835-D4E0-4DAF-AC5B-0B45E4D62C76.jpeg.80abcf3c597ba9759f8d18b1096c5a25.jpeg

https://www.facebook.com/smakihatay

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzieliście rozmiar burgera za 9,90 z frytkami w Pasibusie? :kekyayaya:

FB_IMG_1681050527476.jpg

Opublikowano

Beka. A frytki liczone na sztuki?

Opublikowano

Ależ oni się spierdolili, ale sami wybrali tę drogę gastrokorpo. A kiedyś lubiłem w Galerii Katowickiej zjeść.

Opublikowano

O kurwens. Ja to jeszcze pamiętam ich pierwszego busa pod Arkadami, ale to było sztosiwo na tamte czasy. Teraz chyba korpoJanuszex wszedł za bardzo. 

Opublikowano

Bo to byl poczatek burgermanii i koncepcja jedzenia z TRUCKA byla czyms totalnie swiezym. Ja nigdy nie rozumialem podniet pasibusem, pierwszy kontakt z nimi to bylo zylaste mieso. A wtedy istnial juz we wro moa takze dlugo w pasi sie nie pokazywalem. Ot burgerownia jakich wiele i do moa nigdy nie mieli startu. A ze im sie udalo rozrosnac to juz dawno sa doslownie wszedzie. Fenomenu jednak do dzis nie rozumiem.

Opublikowano
W dniu 9.04.2023 o 16:42, Rozi napisał:

Widzieliście rozmiar burgera za 9,90 z frytkami w Pasibusie? :kekyayaya:

FB_IMG_1681050527476.jpg

Typ pewno koszykarz z NBA, łapa wielka jak szufla i  tak spada niezasłużony hejt :) 

Opublikowano

Czopper za 3 lata: Normalne burgery (za 50 zł) są dalej tej samej wielkości. Typ kupił jakiegoś pasika za 20 zł i zdziwiony.

Opublikowano
13 minutes ago, Figaro said:

Czopper za 3 lata: Normalne burgery (za 50 zł) są dalej tej samej wielkości. Typ kupił jakiegoś pasika za 20 zł i zdziwiony.

Nie bronię tutaj ceny, to po prostu nie był regularny burger z oferty

Opublikowano

Niedawno jadłem pierwszy raz w Pasibusie w Rivierze w Gdyni i wege burgery mają bardzo słabe, trochę zawód. W Max Burgers też się zawiodłem. Z sieciówek, najlepsze dla mnie ostatnio w Salad Story.

Opublikowano
18 minutes ago, krupek said:

Niedawno jadłem pierwszy raz w Pasibusie w Rivierze w Gdyni i wege burgery mają bardzo słabe, trochę zawód. W Max Burgers też się zawiodłem. Z sieciówek, najlepsze dla mnie ostatnio w Salad Story.

Cebulion Vege w Pasibusie to jeden z gorszych burgerów jakie jadłem w życiu, cały się rozwalił. Kiedyś spróbuję raz jeszcze, może źle zrobili. Generalnie w Opolu z wszystkich burgerowni to w Pasibusie jadam najrzadziej. 

Opublikowano

No jadłem właśnie Cebuliona i tego drugiego, oba bardzo przeciętne i też się rozwalały.