Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ma to też swoje plusy, bo mimo tego, że jest mniej kombinacji, to w wyzwaniach trzeba się było bardziej postarać, by zrobić dobry wynik. Ostatnio odpaliłem sobie bonusową mapkę ze Scarecrow i nieskończonymi hordami truposzy, gdzie walczy się do pierwszego trafienia i odniosłem wrażenie, że Batman jakoś wolniej się rusza niż ten w Arkham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Czy ktoś wie gdzie znajdę dodatek play as a joker ? Wyczytałem, że został on usunięty z psn. (skandal biorąc pod uwagę, że na każdym pudełku jest info o tym, że można go za darmo pobrać). Jest może jakaś wersja gry gdzie znajduje się on na płycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No właśnie, ja ostatnio też chciałem sobie pograć w AA Jokerem i sprawdziłem na PSN ale niczego takiego nie znalazłem w dziale poświęconym Azylowi. Wielka szkoda i teraz żałuję, że zbyt pochopnie kasowałem game data (zabrakło mi miejsca na dysku na gd innej gry). Jeśli nie da się tego już uzyskać mając edycję GOTY to przepadło. W sumie ktoś kupuje specjalnie GOTy a tutaj zonk... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Podobno Warner naciskał (sprawy licencyjne) i usunęli w okolicach premiery Arkham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Czy w miarę posuwania się naprzód w przygodzie, walki stają się coraz trudniejsze i bardziej rozbudowane ? Pograłem jakieś 1,5h i walki są dość proste, a gram na normalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Pojawiają się uzbrojeni kolesie, ale dzięki modyfikacjom jest tylko łatwiej. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No uzbrojonych już też likwidowałem, z cichacza, od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Będą też korzystać z broni normalnie w trakcie walki o ile ich szybko nie zdejmiesz, będą też większe zakapiory, ale to łatwi do pokonania. Gra trudna nie jest, najlepiej brać hard, to przynajmniej nie ma sygnalizacji kontrowania i gra się trochę trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 wazne pytanie mam. czy jak przejde gre na hard, to te wszystkie challenge tez beda na hard? czy na takim poziomie jaki wybralem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Challenge są zawsze na tym samym poziomie, czyli normal. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nie grałem w AA, a z plusa mam kontynuacje - wypada żebym zagrał wpierw w "jedynkę" bo stracę fabularne niuanse czy raczej AC jest to sequel bez poruszania wątków z pierwszej części i śmiało mogę grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nie ma bezpośrednich nawiązań ale musisz koniecznie odwiedzić Azyl. Dla samych sekcji ze Scarecrow. Klimat tego psychiatryka jest tak genialny, że nawet zbieranie trofeów i skanowanie rozwiązań łamigłówek Riddlera zaczynają się wkręcać. Dla przykładu, ja sam wziąłem się za kompletowanie 100% po zaliczeniu gry. To było naprawdę niezłe jak szukałem znajdziek po pustym Arkham. Dzięki temu ponownie zwróciłem uwagę na ten za(pipi)isty Design. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bezpośrednią kontynuacją jest przecież wątek Jokera. Zresztą nawiązań jest więcej, głównie związanych z postaciami, które już miały swój udział w AA, tak samo jest w dialogach oprychów, którzy czasem wspominają wydarzenia z Arkham Asylum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wystarczy przeczytać historię Arkham City, w której odniesień do porzednika jest pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 W takim razie AC jeszcze trochę poczeka zanim zbiorę się i kupię pierwszą część. Dzięki, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 dwojka chyba ogolnie lepsza, ale klimat asylum jest nie do pobicia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Panowie warto dopłacić i kupić wersję GOTY? Zwyrol? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 IMO Jedynka > Dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Panowie warto dopłacić i kupić wersję GOTY? Zwyrol? Dla mnie było warto, fajne są mapki do czalendży z moją ulubioną w serii w ogóle. Gdzie walczy się bez przerwy z coraz cięższymi falami przeciwników, a walka trwa do momentu gdy Batman zbierze 1 cios. W ogóle dla tych co mają wątpliwości, czy warto zagrać, jeden z najlepszych trailerów. http://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8&list=LLKfKnJgXumQQEC76qbbYLZA Edytowane 10 Lutego 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przechodzę własnie Asylum i jest super(w końcu Batmany to jedne z najlepszych gier tej generacji :]). Mam pytanko,czy po ukończeniu wątku głownego będę mógł pozbierać resztę Riddlers Trophy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Można Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przechodzę własnie Asylum i jest super(w końcu Batmany to jedne z najlepszych gier tej generacji :]). Mam pytanko,czy po ukończeniu wątku głownego będę mógł pozbierać resztę Riddlers Trophy? Tak jak w przypadku Arkham City żeby dostać się do niektórych zagadek, trzeba mieć gadżety, albo modyfikacje, które zdobywa się wraz z progresem. Dlatego najlepiej zostawić to sobie na później, a po skończeniu gry teren jest dodatkowo oczyszczony z oprychów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ej czemu większość challengesow mam poblokowane? Rozumiem że one odblokuja się wraz z progresem w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 o ile mnie pamięć nie myli (pewnie myli xD) za zbieranie trophy ridlera odblokują ci się challenge Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Okej xD Jeszcze jedno pytanko. Czy w tej grze jest możliwe wykupienie wszystkich ulepszeń? Bo tak się zastanawiam czy rozsądnie wybierac upgrady czy to nie ma znaczenia bo i tak będziemy mieli wszystkie odblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi