Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Rising: Revengeance

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 113,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nic dziwnego, nowy DMC dorównuje chyba DMC2 pod względem crapowatości   ja jestem w pracy jeszcze ale po powrocie tez obczaje demo (mimo że nie jestem fanem slasherów, w sumie jedynie w god of war g

• mr_pepeush
    mr_pepeush

W końcu upragniony komplet S'ek      

• Tatuaż dla ogarniętych życiowo:  

Opublikowano
Dam sobie paznokcia obciac, ze postac podobna do Big Bossa to nie Big Boss

A ja obstawiam że to nie Super Big Boss, rany przestańcie już p*** o BB !, on nie żyje, KO, Finito, kopnął w kalendarz !

Opublikowano

A ja obstawiam że to nie Super Big Boss, rany przestańcie już p*** o BB !, on nie żyje, KO, Finito, kopnął w kalendarz !

Ale to przecież MGS. :huh:

Opublikowano

No racja, pierwszy raz kopnął w kalendarz w MG1 potem został spalony na popiół MG2 a następnie dostał ataku serca w MGS4 ;)

Opublikowano
Ale to przecież MGS.

"Przecież" ....... Przecież to wy sami tu plotkujecie (nie umywam rąk, też tu uczestniczę :P), w ogóle skąd pewność że mowa tu o MGS5 ?, nie znamy nawet tytułu, sama gra ma być przyjazna bardziej azjatom aniżeli nam, to tak naprawdę główna rzecz która mnie zastanawia - czym do diaska ma być ten tytuł ?.

No racja, pierwszy raz kopnął w kalendarz w MG1 potem został spalony na popiół MG2 a następnie dostał ataku serca w MGS4

Właśnie, zginął 2x razy w wersji paro bitowej jak i 3D, dość starczy mówię, wygłosił mowe pożegnalną która trwała swoje, jeżeli teraz niby miałby odżyć a wy w to wierzycie, to mnie zastanawia głęboko co naprawde wam się podoba w tej serii ? O-o'.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Wpierw strona z burzą, a teraz z tą maską. Kojima wie jak zrobić szum wokół swoich projektów.

Ja tam wolę poczekać do tego 1 czerwca i dowiedzieć się w spokoju czym będzie następny tytuł niż nakręcać się i tworzyć jakieś niestworzone teorie na temat nowego MGS5, cyber Sunny, BB, Otacona itp .

Chociaż po Kojimie i serii MGS można się spodziewać wszystkiego ^_^

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Całkiem możliwe, ale Kojima nigdy się nie zajmował 2 projektami naraz. Zauważyłem że "burza" odsyła do konami.com, a maska do konami.net (po kliknięciu na logo konami).

Edytowane przez konrado0905

Opublikowano

Nie mogłoby być tak,że gra pokazywałaby wydarzenia z przeszłości(Big Boss?) i przyszłości(Sunny ? Raiden? ) ?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

29bn76b.jpg

Fajny photoshop, który jeszcze bardziej umacnia mnie w twierdzeniu, że ten cyborg to kobieta. Brązowe oczy, kobiece rzęsy i brwi wskazują na Sunny.

Opublikowano

Mi to wygląda na to ze będziemy mieli remake MG bądź MG2 SS, nowa gra w oparciu o zarys fabuły tamtych gier, bo wiele na to wskazuje link do tłumaczenia z famitsu

http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=1306

tylko ten Raiden (?) i o co biega z ta strona z maską ?

edit doczytałem i chyba biega o to

http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=1311

Edytowane przez J.D

Opublikowano

Kojima mówił, że nie będzie robił remake'ówe swoich gier (Twin Snakes był wyjątkiem), ale mówił też, że MGS3 to ostatnia część serii ;P

New-Map-Francophone_World.PNG

Ta mapa pokazuje zasięg języka francuskiego na świecie. Jak widać francuski rozciąga się na połowę afryki, a jak wiemy Outer Heaven znajdowało się w afryce.

Druga sprawa to, że jak weźmiemy tą czaszkę z beretu, zrobimy horyzontalne odbicie, i nałożymy kształt zasięgu języka francuskiego w afryce, to całkiem ładnie będzie nam to pasować.Nie zakryje całej mapo-czaszki, ale będzie pasować. Jak ktoś lubi się bawić w puzzle to może pokombinować. Ja już długo nad tym siedziałem i na razie tylko do tego udało mi się dojść.

Wcześniejsze symbole Outer Heaven:

Outerheavenoriginal2.jpeg

Outer_Haven.jpg

Wszystkie opierają się na czaszce, ale drugi jest bardziej interesujący ze względu na opaskę na prawym oku. Czy muszę coś sugerować? ;)

Edytowane przez konrado0905

Opublikowano
Kojima mówił, że nie będzie robił remake'ówe swoich gier (Twin Snakes był wyjątkiem), ale mówił też, że MGS3 to ostatnia część serii ;P

Przy każdej części mówił, że to ostatnia ;)

Opublikowano
29bn76b.jpg

Fajny photoshop, który jeszcze bardziej umacnia mnie w twierdzeniu, że ten cyborg to kobieta. Brązowe oczy, kobiece rzęsy i brwi wskazują na Sunny.

lyndalljarvis03.jpg

lyndall jarvis jak żywa, no oczy zostawili z cg

mm ją na tapecie to od razu poznałem :P

Opublikowano
29bn76b.jpg

Mi to przypomina gębę tego pedała luntka z youtube . Nie chcę mi się wklejać jego ryja tu bo akurat jem . ^_^

Edytowane przez Raiga