Gość ChOomik Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Siara, piznij pikczer jak sie naprawde ubierasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Siara druknij blademu żeby się do niczego nie pucował. Biorę wszystko na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) tra-gi-czna jakość...nie widać butów, ale spodnie dość widoczne...za późno wróciłem dziś z roboty, jutro wolne, to zrobię fotki za dnia... Edit...posrało coś z linkiem, trzeba kliknąć w jego pierwszą część, żeby się cokolwiek doczytało, niby wkleiłem miniaturkę na forum, ale nie wyszło... Edytowane 18 Października 2008 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 czy mi sie wydaje, czy ty na tej focie lewitujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 no nie wyglada to az tak tragicznie, nie jestes karlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Eee, myślałem żeś ty true Goth jesteś, a ty tylko smutny metal w śmiesznych spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wielad, nie wypierdziałbyś nawet słowa, gdybyś miał szansę powtórzyć mi to, co właśnie napisałeś, w cztery oczy... ... taka prawda, synek... pewno racja, bo jakbym cie zobaczyl w takim stroju jakie tu przentujesz najpierw bym pie.rdolnal ze smiechu potem moglibysmy ewentualnie rozmawiac... po zobaczeniu zdjecia odwoluje to co powiedzialem w temacie o butach na twoj temat. jakbym cie zobaczyl szybko bym spi.erdalal do kosciola i pomodlibym sie pierwszy raz od 15lat nie no ale tak na serio no offence kazdy sie nosi jak lubi, ale mi taki styl zupelnie nie podchodzi, totalne przeciwienstwo tego co ja uwazam za "zdatne do noszenia". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 dobra, idziemy na dicho Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Eee, myślałem żeś ty true Goth jesteś, a ty tylko smutny metal w śmiesznych spodniach ...gheheh, niestety nie jestem wystarczająco chudy i blady na tru gotha, nie..? ;> Nie no, w tym ubraniu łaże do i z roboty...nic zbyt skomplikowanego...nie będe zużywał pół godziny na ubieranie się na 10 minutową drogę Przyglądnąłem się lepiej focie...nie dość, że ziarnista, to na serio wygląda jakbym lewitował...flesz sprawił, że nie ma cienia pod nogami, dlatego ten efekt. Wielad, peace n` love, gheh Edytowane 19 Października 2008 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 po zobaczeniu foto butow spodziewalem sie czegos ciekawszego a tu zwykly brudas jakich pelno na ulicach. szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) ...wybacz, że zawiodłem twoje oczekiwania, czysty człowieczku...najpierw dowiedz się do jakiej grupy społecznej odnosi się określenie "brudas", a potem zacznij tego używać tak, jak trzeba... Edytowane 20 Października 2008 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 no odnosi sie do mezczyzn ktorzy maja dlugie wlosy, chodza ubrani w grozne czarne ciuchy i sa niemili. i brudni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ...odnosi się do panczurów...nie wiem kto zaczął używac tego w stosunku do metali, ale musiał być to niezły kretyn...a jego spuścizna żyje w sercach jemu podobnych... Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Brudas nie odnosi się jedynie do panczaków. Brudasem możesz nazwać każdego... anarchistę czy czerwonego! Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dla mnie brudas to poprstu ten co sie nie myje moze byc nawet elegancik w garniaku hugo bosa ale jak bedzie (pipi)alo od niego potem i brudnymi zebami bedzie dla mnie brudas. ale tak na serio przyjelo sie ze ci co maja dlugie wlosy to brudasy, w sumie slusznie sam tak uwazam bo moze spotkalem tylko jednego "metala" (ze pozwole sobie tak uogólnić) ktory wygladal w miare czysto, zdecydowana wiekszosc ma brudne od blota glany i pochlapane spodnie, powyciagane rekawy w poplamionej bluzie i myja wlosy rzadziej niz powinni. w liceum mialem nieszczescie siedziec za takim, walilo jak z murzynskiej chaty, to mu wrzucalismy w wlosy kulki z chusteczek. przykre ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ja to miałem trochę inaczej, bo (pipi)ało od technobojów i hop-siupowców, którzy nie używali dezodorantu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie komplikujmy prostych podziałów. Brudasy to metale. Słuchacze hiphopou to elo gimbery szkolne na logałcie w luźnych szmatach. Techno to wixy a ich dziewczyny to techniawkowe blachary. Trzymajmy się tego , bo nigdzie nie dojdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Mody, których nie rozumiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Łukasz się nie pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ALE TRZA PAMIETAC ZE JAKIES RASTAMANY CZY INNE PANCURY TO TEZ BRUDASY I TO JAK SAM SKUR.WYSYN, TAKA PRAWDA DZIECIAK Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ALE TRZA PAMIETAC ZE JAKIES RASTAMANY CZY INNE PANCURY TO TEZ BRUDASY I TO JAK SAM SKUR.WYSYN, TAKA PRAWDA DZIECIAK te od rastamanow wara oni pachna ladnie pachna trawa ale fakt wiekszosc nie myje dredow Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ZDECYDOWANIE ALE TRZEBA TEZ ZACHOWAC DYSTANS, BO WSZYSCY WIEMY ZE RYCERZE MROKU CZESTO SAMI DO SIEBIE MOWIA "BRUDASY" ELO POZDRO DLA PRAWILNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 madafaka ma racje! i je,bie im ze stop od tych glanow!( nie zebym wachal,tak sadze,zeby nie bylo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi