Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam gry ....

Featured Replies

Opublikowano

Szukam gry do pogrania online na netbooku (najlepiej taka, w ktora mozna napierdalac [nie ma cenzury na to slowo ? :whistling: ] bez konca). Na CSie i Quake Live sie zawiodlem, za malo fps i to na najmniejszych rozdzialkach.

Mysle o Diablo 2, gral ktos w to na netbooku ? A moze cos innego, ale rownie fajnego ?

Edytowane przez Siwy_

• Odpowiedzi 539
  • Wyświetleń 66,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakaś jajcarska przygodówka w stylu Stupid Invaders?

• Ok, sprawdzę.

• Oczywiście, jeśli sobie takową ściągniesz z internetu   (polecam moda blue marble [?] itp upiększacze   Nie pamiętam, chyba jest hot seat.

Opublikowano

starcraft: bw, warcraft3 (nie wiem czy pójdzie), worms armageddon, jakiś starszy pes może.

Opublikowano

Szukam gry do pogrania online na netbooku (najlepiej taka, w ktora mozna napierdalac [nie ma cenzury na to slowo ? :whistling: ] bez konca). Na CSie i Quake Live sie zawiodlem, za malo fps i to na najmniejszych rozdzialkach.

Mysle o Diablo 2, gral ktos w to na netbooku ? A moze cos innego, ale rownie fajnego ?

Ja zainstalowałem na dniach Diabełka 2 i śmiga przyzwoicie :) Czasami jedynie przy włączonej mapce potrafi mniej klatek wyświetlać ale nie na tyle żeby uprzykrzyć rozgrywkę :) Polecam też GTA : San Andreas jeśli lubisz takie gierki bo też dobrze chodzi. Mam Asusa 1005HA tak dla informacji.

Pzdr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

coś w stylu serii gothic i risen?

nie, morrowind nie jest grą, która ma klimat. przynajmniej wg mnie jest słaby.

fanboye morrowinda - (pipi)ć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebny mi jakiś fajny survivalhorror, coś a'la sh , re albo cthulhu. I nie cold fear bo grałem <ok>

może byc nawet starsza tak 2000-

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Half-Life 2 :)

Okazało się, że całkiem dobrze radzi sobie na moim laptopie, więc "przypominam" sobie grę.

Opublikowano

pogralbym w jakies steampunkowe rpgi, moga byc stare, byle odpalily na win7. co popularniejsze juz skonczylem, ale moze ktos zna jakies niszowe perelki :<

Edytowane przez scuff

Opublikowano

Szukam jakichś RTS-ów w stylu Company of Heroes i Dawn of War - przejmowanie terytoriów etc (tak, grałem w dodatki do obu).

Opublikowano

Szukam symulatora ekonomicznego - wciągającego ale jednocześnie z przymrużeniem oka - coś jak Pizza Connection 2 - ale z nowszych tytułów. Co polecicie?

Opublikowano

Szukam symulatora ekonomicznego - wciągającego ale jednocześnie z przymrużeniem oka - coś jak Pizza Connection 2 - ale z nowszych tytułów. Co polecicie?

Auction House w Worlfd of Warcraft. Można dorobić się wirtualnej fortuny a potem spróbować to spieniężyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam gry z zombie w roli głownej. Po L4D 1 i 2 mam słabośc do tych klimatow.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z jak "nowszych"? Nie interesuję się gatunkiem, ale bardzo przypadły mi do gustu Rollercoaster Tycoon i The Movies. Tylko one parę lat już mają (nawet RCT3)...

Opublikowano

Coś w stylu HL2, chodzi o to żeby fabułą opierala się na walce partyzanckiej ludzi z inwazją obcych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale może ktoś z forumowiczów pomoże - próbuję sobie przypomnieć tytuł polskiej gry cRPG osadzonej w realiach Drugiej Wojny Światowej, która śmigała na silniku podobnym do Baldur's Gate. Nie wiem czy została ukończona, ale w 2001 albo 2002 roku grałem w demo. Wybierało się klasy postaci, interfejs był podobny do tego z BG. W demie była jakaś tawerna z francuskim ruchem oporu i właściciel, który się nazywał Rene (tak jak bohater z serialu Allo! Allo!). Kojarzy ktoś? :) Chciałbym odnaleźć i odświeżyć sobie chociaż demo :P

Opublikowano

Kojarzę coś takiego jak Gorky 17. Tylko, że to chyba nie było podczas drugiej wojny światowej.

Opublikowano

Szukam jakiegoś tycoona "wakacyjnego" - czyli tycoon, w którym budujemy pole namiotowe, hotel, czy cokolwiek w ten deseń. Coś jak Youda Camper, tylko lepsze :P Mam jakiś Ship Tycoon, czy coś takiego, gdzie tworzymy statek wycieczkowy, z budową pokoi dla gości itd. ale chętnie bym sobie pobudował na lądzie ;)

Opublikowano

Beach Life i ew. Hotel Giant 1/2. Nie kojarzę innych takich (a przynajmniej dobrych)...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Możesz też sprawdzić Tropico