Opublikowano 21 maja 200915 l Jak to jest z tym trofeum gdzie trzeba wystrzelić 40 kulek w mniej niż 5 sekund? Coś próbowałem, ale nie wpada. Jakieś porady jak mashować guzik? Nie ma w tym żadnej trudności zwykłe mash'owanie wystarczy, być może już Ci wpadło tylko tego nie odnotowałeś Z innej beczki: odświeżyłem sobie grę, żeby pozbierać trochę trofeów, może ruszyć platynę i nie zmieniam zdania - trybe single(i levele z dodatku) są dość trudne(do przejścia bez utraty życia oczywiście). Generalnie to chyba wina dosyć nieprecyzyjnego sterowania i specyficznej fizyki Sackboya. No nic, trzeba poświęcić trochę czasu na masterowanie. A ja odniosłem inne wrażenie, jakiś czas temu postanowiłem zrobić trofeum "Play" zostały mi dwie ostatnie planety, wszystko zaliczone podczas jednej sesji (koło z drugiego etapu ostatniej planety przeszedłem za 2gim podejściem). Edytowane 21 maja 200915 l przez stoodio
Opublikowano 21 maja 200915 l Jak to jest z tym trofeum gdzie trzeba wystrzelić 40 kulek w mniej niż 5 sekund? Coś próbowałem, ale nie wpada. Jakieś porady jak mashować guzik? Pada połóż bokiem na kolanie i palcem wskazującym wciskaj przycisk. Najlepiej napnij palec tak żeby drgał sam, wtedy będzie najprościej. Dla mnie to wcale nie było banalne - nie znoszę mashować w przyciski.
Opublikowano 21 maja 200915 l No właśnie z zasady z różnymi masherskimi QTE i innymi nie mam problemów, więc się zdziwiłem, że po minucie czy dwóch naparzania w przycisk trofeum nie wpadło No nic, dzięki za rady, spróbuję jeszcze.
Opublikowano 24 maja 200915 l W końcu wbiłem to Quickfire Artiste, ale naprawdę trzeba mashować guzik bardzo szybko. Obecnie wbijam trofea w dodatku, więc jakby ktoś miał ochotę na ubicie Rexa poniżej 2:30, przejście 3 levelu strzelając mniej niż 125 razy albo VR mission, to uderzajcie na PSN albo PW. Chętnie też pozbieram bąbelki na levelach ze story, bo tych do których trzeba dwóch i więcej graczy nie mam prawie wcale.
Opublikowano 27 maja 200915 l Jak to jest z tym trofeum gdzie trzeba wystrzelić 40 kulek w mniej niż 5 sekund? Coś próbowałem, ale nie wpada. Jakieś porady jak mashować guzik? Można to zrobić w kilka osób, czy trzeba samemu strzelać te 8 kulek na sekunde?
Opublikowano 27 maja 200915 l Ciężko to wbić, ale da radę. Na YT w komentarzach polecali napiep.rzanie padem o nos jak komuś nie idzie
Opublikowano 30 maja 200915 l najlepiej obrócić sobie pada i palcem wskazującym napie... kluczem do sukcesu może być wprawienie dłoni w drganie, prostujemy palec wskazujący i podsuwamy pad'a
Opublikowano 30 maja 200915 l dla mnie to bylo łatwe ciezko było przejsc te runde gdzie mniej niz 120 strzalow trzeba uzyc...
Opublikowano 30 maja 200915 l Z początku tez miałem problem, ale w końcu zajarzyłem, że należy strzelać tylko w ostateczności - większość przeszkód ominiemy bez oddania nawet jednego strzału
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Mam na liście trofeów zadania z MGS Pack. Czy są one wymagane do platyny, jeśli tego zestawu nie ściagałem?
Opublikowano 30 czerwca 200915 l nie chciał by mi ktoś pomoc zaceowac kilka etapów w lbp??? z checia pomoge w innych grach
Opublikowano 28 lipca 200915 l Czy do trofeum 40 strzałów w 5 sekund trzeba jakiś dodatek mieć? Jest jeszcze drugie trofeum 5000 strzałów, czy też trzeba mieć jakiś dodatek do tego? Edytowane 28 lipca 200915 l przez czapa
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Nie trzeba. LBP jest tak skonstruowane, że wszystkie potrzebne pliki są ściągane razem z patchami do gry. Jak kupujesz jakieś (pipi) to ściągasz tylko jeden plik (jakaś/jakieś baza/y danych czy coś w ten deseń). W każdym razie jak nie kupisz to i tak możesz grać na levelach zbudowanych z w oparciu o np. ten MGS Pack. Innymi słowy: trophy też się liczą. Ja kupiłem ten pack (i żałuję ) dopiero po zdobyciu tych trophy. Po za tym trzeba być niezłym masochistą aby ręcznie to zdobywać. Liczone są tylko ilości kulek, więc wystarczy emiterem je powypluwać.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Trzeba, bez ściągnięcia płatnego dodatku trofea są zablokowane. Można grać w te misje i używać tego pistolecika (zapomniałem jak się nazywa), ale trofiki nie wpadną.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Nie mam pojęcia czemu, również grałem w te misje z dodatku, ale żaden pucharek nie wpadł. W pewnym momencie byłem tak zezłoszczony tym trofeum za 40 strzałów w pięć sekund, że podłączyłem pada od pieca z funkcją TURBO i nawet to nic nie pomogło.
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l mi wpadlo w ktorejs misji z dodatku lekka praktyka, nic trudnego ^_^
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Właśnie w misji z dodatku, ale bez dodatku u mnie to było niemożliwe.
Opublikowano 4 września 200915 l Jeśli ktoś ma ochotę prosiłbym o serduszka potrzebne do kilku trofeów.
Opublikowano 7 września 200915 l Ta sama prośba co kolega wyżej .Prosił bym o zagranie i osercowanie poziomów i profilu .Plansze krótkie więc nie zajmie wam to więcej niż 10 min