stoodio 2 075 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) W ktorym numerze PE jest slawetna recenzja? W tym Czytalem recke na Rpgfan, ale z checia obadam co rodacy mysla o tej grze. Sam zastanawiam sie nad importem... ale wiem ze malo co jest mnie w stanie przytrzymac dluzej przy ekranie... Cóż mogę napisać - naprawdę warto sprawdzić ten tytuł. Obecnie jest to dla mnie swoisty must-have Edytowane 13 lipca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Tak, ale nawet pokazane jest że 8 paczka dopłyneła, i doczytałem sie ze idzie do mnie teraz (od 4) dni Niemiecką pocztą... I Jak myslicie, czy paka dojdzie przez normalną pocztę polską, czy niemiecką? I czy zostawią ,,awizo'' w skrzynce jak by nie było nikogo w domu Ja zamówiłem swoją kopię w USA. Została wysłana USPS Shipping service. Do domu przyniósł mi ją listonosz z poczty polskiej. Możliwe że mają jakąś umowe podpisaną między sobą. Nawet szybko i sprawnie (5 dni od zamówienia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Możliwe że mają jakąś umowe podpisaną między sobą. Nawet szybko i sprawnie (5 dni od zamówienia). Niektorym przynosza kurierzy Wlasnie czekam na 2 sztuki jakie kupilem na eBay'u :>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Tak, ale nawet pokazane jest że 8 paczka dopłyneła, i doczytałem sie ze idzie do mnie teraz (od 4) dni Niemiecką pocztą... I Jak myslicie, czy paka dojdzie przez normalną pocztę polską, czy niemiecką? I czy zostawią ,,awizo'' w skrzynce jak by nie było nikogo w domu Mam też z Yesasia i przyszło normalnie za pośrednictwem Poczty Polskiej bez awizo. Tzn. listonoszka chciała mi to pudło wepchać do skrzynki pocztowej i sobie odjechać (wąska szpara - skrzynka, nie listonoszka), ale w porę zdążyłem się pojawić i zaprotestować. Słowem skombinuj sobie krzesełko i czekaj pod domofonem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Skillz0r 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 A ile czekałes od zamówienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Tydzień na wysłanie z YA i jakieś 10 dni na dotarcie do rąk własnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 14 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) A ile czekałes od zamówienia ? 5 dni z ncsxshop. Szybko i sprawnie. Polecam o ile mają towar na stanie bo to też wydłuża dostawe. Edytowane 14 lipca 2009 przez Vril_Dox Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 Mam pytańsko. Przechodzę grę na NG+ i jakoś nie widzę, żeby znajdywany ekwipunek się dużo różnił od zwykłego NG. Trochę to dziwne i lipne Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Mam pytańsko. Przechodzę grę na NG+ i jakoś nie widzę, żeby znajdywany ekwipunek się dużo różnił od zwykłego NG. Trochę to dziwne i lipne A kto powiedział, że będzie się różnił?:> Już podczas pierwszego przejścia jesteś w stanie zebrać naprawdę potężne przedmioty, zatem nie ma sensu dodawać jeszcze mocniejszych. Edytowane 15 lipca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 OŁ JE przyszła paczka z 2 sztukami ! Pytanie od zielonego - co najlepiej wiedzieć na początek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 Mam pytańsko. Przechodzę grę na NG+ i jakoś nie widzę, żeby znajdywany ekwipunek się dużo różnił od zwykłego NG. Trochę to dziwne i lipne A kto powiedział, że będzie się różnił?:> Już podczas pierwszego przejścia jesteś w stanie zebrać naprawdę potężne przedmioty, zatem nie ma sensu dodawać jeszcze mocniejszych. W takim razie jaki jest sens przechodzić grę raz jeszcze, na niezmienionym ekwipunku i z przeciwnikami troszkę mocniejszymi niż na początku zabawy? Chyba stworzę nową postać i od nowa rozpocznę zabawę, bo mnie to nie jara. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) OŁ JE przyszła paczka z 2 sztukami ! Pytanie od zielonego - co najlepiej wiedzieć na początek ? Wystarczy przejrzeć wcześniejsze posty z tego tematu ^_^ Mam pytańsko. Przechodzę grę na NG+ i jakoś nie widzę, żeby znajdywany ekwipunek się dużo różnił od zwykłego NG. Trochę to dziwne i lipne A kto powiedział, że będzie się różnił?:> Już podczas pierwszego przejścia jesteś w stanie zebrać naprawdę potężne przedmioty, zatem nie ma sensu dodawać jeszcze mocniejszych. W takim razie jaki jest sens przechodzić grę raz jeszcze, na niezmienionym ekwipunku i z przeciwnikami troszkę mocniejszymi niż na początku zabawy? Chyba stworzę nową postać i od nowa rozpocznę zabawę, bo mnie to nie jara. Niektórzy lubią wyzwania poza tym wątpię żebyś zebrał nawet połowę unikatowych item'ów jakie oferuje gra - do tego, między innymi, służy ng+ (masz także możliwość sprawdzenia wszystkich czarów, cudów czy też wykonanie wszystkich event'ów związanych z WT). Edytowane 15 lipca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Import Preview HD Dzisiaj zostanie wysłana do mnie trzecia kopia gry i mam nadzieję, że już mi nikt nie złoży propozycji nie do odrzucenia (pozdrawiam ortadragon'a) Jak przyjdzie gra to ostro biorę się za masterowanie platyny - dopiero 50% ale teraz już z górki Edytowane 16 lipca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablo 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 Import Preview HD Dzisiaj zostanie wysłana do mnie trzecia kopia gry i mam nadzieję, że już mi nikt nie złoży propozycji nie do odrzucenia (pozdrawiam ortadragon'a) Jak przyjdzie gra to ostro biorę się za masterowanie platyny - dopiero 50% ale teraz już z górki Z górki jest jak masz Pure Bladestone Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 No już troszkę w to gram od wczoraj ale nadal jednej rzeczy nie rozumiem - Co-op wydaje mi się troche pogmatwany, zatem "host" musi być spektralny (nie jest "soul") i szuka niebieskich znajdziek zostawionych przez soule które użyły w tym celu "Blueeye stone", dobrze rozumiem ? - nie ma innego sposobu by jakiś się bezpośrtednio zgromadzić np poprzed listę znajomych z PSN ? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Import Preview HD Dzisiaj zostanie wysłana do mnie trzecia kopia gry i mam nadzieję, że już mi nikt nie złoży propozycji nie do odrzucenia (pozdrawiam ortadragon'a) Jak przyjdzie gra to ostro biorę się za masterowanie platyny - dopiero 50% ale teraz już z górki Z górki jest jak masz Pure Bladestone Ja na razie nie mam ale znam kogoś kto ma już gotowy weapon, także... No już troszkę w to gram od wczoraj ale nadal jednej rzeczy nie rozumiem - Co-op wydaje mi się troche pogmatwany, zatem "host" musi być spektralny (nie jest "soul") i szuka niebieskich znajdziek zostawionych przez soule które użyły w tym celu "Blueeye stone", dobrze rozumiem ? - nie ma innego sposobu by jakiś się bezpośrtednio zgromadzić np poprzed listę znajomych z PSN ? Host jest w postaci cielesnej, przywołuje BP z sign'ów - wszystko odbywa się w grze. Żeby pograć w swoim gronie trzeba się napocić i mieć trochę szczęścia. Edytowane 16 lipca 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
yunn 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Zacięłam się na Fool's Idol ... Help! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Ile placiliscie na ebayu za swoje egzemplarze? (podajcie w zlotowkach) Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Zacięłam się na Fool's Idol ... Help! Jak się objawia owe zacięcie - w czym problem? Ile placiliscie na ebayu za swoje egzemplarze? (podajcie w zlotowkach) maj ~186 (używka) czerwiec ~190 (używka) lipiec ~190 (nówka) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 38£ ze wszystkim,jakies 190 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Właśnie odebrałem swoją trzecią kopie gry - szła z Hong Kongu 4 dni Nic to, lecę grać ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Tak z ciekawosci... po co ci 3 kopie tej samej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Pozostałe dwie sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Nie mam bladego pojęcia czy to było już w temacie ale ta stronka na pewno pomoże wielu http://demonssouls.wikidot.com/ Dobra, wracam grrrrrać - od czasów Obliviona nie grałem w tak za(pipi)istego rpg'a, dla mnie to bioszok roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Tak z ciekawosci... po co ci 3 kopie tej samej gry? Pozostałe dwie sprzedał Dokładnie tak, 1szą kopie sprzedałem bo mi się szykował wyjazd (w sumie potem bardzo żałowałem ) a za drugim razem dostałem propozycję "nie do odrzucenia" (jak dla biednego studenta ) i znowu pozostałem bez DS'a. Jedno jest pewne - do trzech razy sztuka - tej kopii nie sprzedaję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi