Opublikowano 24 listopada 200915 l Spoilerem mozna nazwac informacje ktora jest w internecie przed emisja odcinka - nie biedziemy calego odcinka w spoilerach pisac
Opublikowano 24 listopada 200915 l Napisy się pojawiły koło 22:30, jakbyś zajrzał na http://dexter-morgan.pl/ zamiast tutaj tobyś wiedział.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Tak, tylko ani na szeroko dostępnych informacjach zawartych w necie, ani na streszczeniu danego odcinka mi nie zależy. Ot taki ze mnie zbok, że lubię sobie oglądnąć nowiutki odcinek Dexa z komfortowym poczuciem, że coś może mnie w nim zaskoczyć i zaserwować kopa w jaja. A w przypadku emitowanego w niedzielę odcinka, jest tak niezaprzeczalnie i po kilkukroć. I chciałbym żeby tak pozostało, przynajmniej do dzisiejszego wieczora. <_< Junk - normalnie skorzystał bym z Qnapi, ale że jestem w robocie liczyłem na forum. Mój błąd jak widać. Edytowane 24 listopada 200915 l przez whitesand
Opublikowano 24 listopada 200915 l Wszystko zostało powiedziane wiec nie będe sie bawił w przydługie zachwyty. Aczkolwiek dla mnie ten serial trzyma poziom od samego początku. Zawsze najbardziej lubiłem oglądać Dextera jak traci nad sobą kontrolę, przez to brakowało mi Doeksa:) Scenę jak Dex wciągnął Trojkowego do kuchni i powiedział, że moł go zabić jak miał okazję oglądałem 5 razy:) Hall niesamowicie potrafi się wczuć w rolę. Dodatkowy plus za fajne rozwiązanie motywy zabojcy Lundyego. Tak jak ktoś napisał powyżej, najpierw opad emocji "cholera, dziennikarka strzelała, sprawdził się najgorszy scenariusz", a na samym końcu "!!!".
Opublikowano 24 listopada 200915 l Tak, tylko ani na szeroko dostępnych informacjach zawartych w necie, ani na streszczeniu danego odcinka mi nie zależy. Ot taki ze mnie zbok, że lubię sobie oglądnąć nowiutki odcinek Dexa z komfortowym poczuciem, że coś może mnie w nim zaskoczyć i zaserwować kopa w jaja. A w przypadku emitowanego w niedzielę odcinka, jest tak niezaprzeczalnie i po kilkukroć. I chciałbym żeby tak pozostało, przynajmniej do dzisiejszego wieczora. <_< Junk - normalnie skorzystał bym z Qnapi, ale że jestem w robocie liczyłem na forum. Mój błąd jak widać. serio jestes uposledzony czy robisz z siebie ofiare? jeszcze nie spotkalem osoby ktoa szukalaby napisow do seriali na forumie konsolowym.
Opublikowano 24 listopada 200915 l No żesz (pipi)a, następny. Wszedłem na forum jak to często, codziennie mi się zdarza. Przy okazji obceniania ogłoszeń w Pchlim Targu i jeszcze kilku tematów, zahaczyłem o temat o Dexterze, który czytam regularnie. Stąd też wiedziałem że wczoraj padło zapytanie o napisy, więc śledząc chcąc czy nie chcąc kolejne spojlery przy okazji miałem nadzieję na zassanie napisów, bez zbędnego szukania. Co w tym dziwnego ? Do czego to doszło, żebym to ja się musiał tłumaczyć z tego że ktoś sypie spoilerami w temacie o serialu/filmie ? Ja pierd.ole.
Opublikowano 24 listopada 200915 l japier,dole www.napisy24.pl tam szukaj napisow.. mozesz tez sprawdzac na jakim etapie sa tlumacze przy robieinu poszczegolnych subow
Opublikowano 24 listopada 200915 l Wszystko zostało powiedziane wiec nie będe sie bawił w przydługie zachwyty. Aczkolwiek dla mnie ten serial trzyma poziom od samego początku. Zawsze najbardziej lubiłem oglądać Dextera jak traci nad sobą kontrolę, przez to brakowało mi Doeksa:) Scenę jak Dex wciągnął Trojkowego do kuchni i powiedział, że moł go zabić jak miał okazję oglądałem 5 razy:) Hall niesamowicie potrafi się wczuć w rolę. Dodatkowy plus za fajne rozwiązanie motywy zabojcy Lundyego. Tak jak ktoś napisał powyżej, najpierw opad emocji "cholera, dziennikarka strzelała, sprawdził się najgorszy scenariusz", a na samym końcu "!!!". teraz mi przypomniales, ostatnio tak dobra sscena z dexem byla gdy stracil kontroe z doakes na komisariacie ;] hehe http://www.youtube.com/watch?v=N1sqh5htfjQ Edytowane 24 listopada 200915 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 24 listopada 200915 l licze na mocnego buta w ryj na zakonczenie sezonu, moze dex zabijajacy trinitego na oczach swojej rodziny? podczas obrony dzieci or something cnie
Opublikowano 24 listopada 200915 l No w schowku trzyma swoje narzedzia. Albo akcja typu: zonka jedzie gdzies , albo synek, albo znajomy i zabiera mu bagaz, bo jest duzy
Opublikowano 24 listopada 200915 l Bardziej bym wolal aby pokroil tego ciecia co to urzeduje mu w chacie gdy go nie ma.
Opublikowano 24 listopada 200915 l No ciekawe jak to sie z nim skonczy, dexter jest za glupi w tych sprawach zeby zobaczyc ze cos sie dzieje.
Opublikowano 24 listopada 200915 l No i gratuluje tym co obstawili dziennikarke Dziękuję. I córka Trójkowego... <fap, fap, fap> ale ktora? bo ta 15sto letnia tyz niczego sobie :potter: Obydwie są mocne z ryja, ale lepsza 15 <jailbait> Jestem ciekaw jak Dexter rozwiąże kwestie Elliota.Stawiam na Masoukę, że się wygada. Edytowane 24 listopada 200915 l przez Mordechay
Opublikowano 24 listopada 200915 l Świetny odcinek, genialna scena z synkiem Arthura. PS. Wiadomo już, czy mają w planach piąty sezon?
Opublikowano 24 listopada 200915 l tym odcinkiem ten sezon niniejszym pozamiatał. Rewelacja Wiedziałem, że Trójkowy to ostry psychol, ale przerósł moje oczekiwania. Co za rodzinka! Miło, wesoło, sielanka, reklama zupki w proszku normalnie. A tu nagle pstryk i RAAAAAAAAAGE! ni emoge się doczekać poniedziałku