Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rekordy w graniu

Featured Replies

• Odpowiedzi 161
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość GregZPL
    Gość GregZPL

Każdą grę, która mi się bardzo podoba przechodzę więcej niż raz. Najwięcej razy skończyłem Super Mario 64 (na 100% chyba ze 20 razy) i Resident Evil 1

• W dwa miesiące nabiłem 500h w Monster Hunter: Freedom 2, po tym incydencie sprzedałem PSP.

• W sumie nie wiem czy to rekord, ale kiedyś grałem z 8 godzin przy strasznie wuriającym zapaleniu jamy ustnej. Przyjmowałem tylko papki, a i one tak mi kaleczyły podniebienie, że prawie ryczałem. Żeby

Opublikowano

w życie gram non-stop , przerwy ino na sranie i jedzenie

Opublikowano

Raz mi się zdarzyło grać cały dzień, tj. od pobudki do snu. Chyba z 18h to było. Ale to w leniwy, wakacyjny dzień było.

Opublikowano

Podejrzewam, że około 8 godzin. Za czasów gnoja jak się bardzo jarałem PSX'em.

Opublikowano

Rekord to chyba pobił ten facet, co umarł przy Starcrafcie po 50 godzinach non-stop.

Lee Seung Seop się nazywał.

Opublikowano

Moja najdłuższa sesyjka to była gra w ISS Pro Evolution na PSX'ie z kuzynkiem. Babcia pojechała do szpitala, a my mieliśmy się zaopiekować mieszkaniem, więc jak przyszliśmy koło południa jednego dnia, to skończyliśmy grać koło 9tej rano następnego dnia :D

Opublikowano

"Casualowo" bodajże 6 godzin GTAIV, chociaż kiedyś jak grałem w HoMMIII mogło być tego ciut więcej.

Opublikowano

tez chyba 6 godzin i tez w gta4. od 12 jak kurier z xboxem wpadl to do 18 i jeszcze potem od 23 do 5 rano

Edytowane przez Damian312

Opublikowano

ze 30-32h w Final Fantasy IX. Jeść nie musiałem, bo byłem w szpitalu i dostawałem papu przez kroplówke.

Opublikowano

jakies 18h w guild warsa pewnego zimowego dnia i nocy :)

Opublikowano

Kilkanaście godzin w Tibię aż przyszła stara. Niestety niechcący zarobiła krzesłem.

Opublikowano
jakies 18h w guild warsa pewnego zimowego dnia i nocy :)

hehe skąd ja to znam :)

Czerwone Berety niech spoczywają w pokoju ;)

Opublikowano

ile to nie pamiętam, ale najdłuższe sesje miałem chyba w ISS pro evo 2. pamiętam jak siedziałem z poradnikiem i godzinami trenowałem wolne, albo przechodziłem 2 sezony w Master League w jeden dzień.

Opublikowano

Gra Turismo 2 na PSX, męczyłem dniami i nocami. Może jeszcze FIFA 2002 ale też nie pamiętam ile czasu w to grałem.

Opublikowano

grało się kiedyś bardzo dużo, boże ile życia na tym zeszło.

najdłuższa sesja to trwała z 19 godzin z kumplem, chyba GTA3 i Tekken Taga męczyliśmy wtedy. a ile fajek zeszło to ja nie mogę.

Opublikowano
Rekord to chyba pobił ten facet, co umarł przy Starcrafcie po 50 godzinach non-stop.

Lee Seung Seop się nazywał.

Z kumplami kiedyś graliśmy dwie doby w ISSa. Tylko przerwy na kibel, jedzenie i robienie jedzenia + ogromne ilości kawy.

Troje z nas nie spało ponad 50 godzin.

Jeśli ktoś umarł po 50 godzinach braku snu, to musiało być z nim coś nie tak. Ludzie w sytuacjach krytycznych potrafią nie spać 7 dni.

A jak ktoś cierpi na bezsenność, to jeszcze dłużej.

Opublikowano

Podejrzewam ze tam chodzilo o 50 godzin nieodchodzenia od kompa, bez przerw na jedzenie/picie/toalete/sen, bo 50 godzin bez snu to przy odrobinie wysilku pewnie sporo ludzi potrafi osiagnac.

Opublikowano

W pewien wakacyjny wieczór (miałem może 13 lat) włączyłem Gran Turismo i grałem do późnego wieczora następnego dnia. Tylko parę razy chodziłem do kibla, raz nawet obiad zjadłem. Wyszło 25 godzin grania w sumie.

Maksymalnie przy konsoli bez żadnych przerw siedziałem 8 godzin (wyścig długodystansowy w GT4). Chciałbym kiedyś zaliczyć wyścig dwudziestoczterogodzinny, ale to chyba nierealne marzenie ;].

Opublikowano

11 godzin - pierwsza cywilizacja.

Opublikowano

FIFA 2000 - 23 godziny bez przerwy, miałem 11 lat, teraz nie potrafię wysiedzieć ponad 4h nonstop.

Opublikowano

35godzin. Halo3,CoD4

Edytowane przez InFiDeL

Opublikowano

24 godziny przy Winning Eleven 6 - najlepszej odsłonie którą wypluło Konami.

Grzesiu owszem da radę w grze Le Mans. Była na PSX, DC bodaj.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

No wiem, na DC można było zapisać w pit-stopie, ale chodzi mi o zaliczenie tego za jednym posiedzeniem ;].