Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam, a konwertery typu jutub->mp3 dają pliki z naprawdę dupną jakością.

A tak przy okazji, to na majspejsie samo jest parę innych, nie mniej dobrych utworów i teledysków. Ja się jaram.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co mi się ostatnion spodobało poza nowym Mastodonem?

Decemberists - Hazards of Love. Zainteresowałem się, bo podobno jest to muza w stylu Led Zeppelin. I faktycznie! Klasyczny rock, epicki, z fabułą o jakichś Legolasach i innych bestiach z jeziora, ale brakowało mi czegoś takiego.

Pains of Being Pure at Heart - s/t. Zespół w stylu My Bloody Valentine albo Jesus and Mary Chain, tylko że jescze bardziej dziewczęcy, popowy i generalnie zawstydzam męski ród tym, że mi się ta płyta tak podoba.

Z mocniejszych rzeczy to brak mi czegoś naprawdę fajnego. Dobre płyty to na pewno nowa Obscura, Samael i Napalm Death, poza tym trudno mi wskazać coś interesującego.

Opublikowano

RATM-RATM

und

Smashing Pumpkins- "Siamese Dream" (czy jak to tam się pisze)

Opublikowano

Nadja - Dead Skin Mask czyli cover Slayera, świetny

The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - Patra, cover Saint Vitus, prześwietne ^^

i

Nadja - Now I Am Become Death, The Destroyer Of Worlds

Opublikowano
Pantera - Mouth For War i Domination(solo <3)

Wyje'bałem.

fix'd

mnie KMFDM- Nihil

znowu, bo dawno tego nie słuchałem.

Opublikowano

Dog fashion disco - Committed to a Bright Future, po waszych opisach spodziewałem się, że nie trzyma poziomu 'Adultery', a dla mnie to genialna płyta, na równi z pozostałymi

Opublikowano

nie wiem czy nie lepsza od adultery. na pewno jest na niej wiecej "hitow" (pogo the clown <3)

Opublikowano

Hey Colossus - War Crows

najlepszy kawalek 2008 roku

Opublikowano

czyli nie jest gitez majonez?

mnie z kapci wyje.bal ostatnio motörhead. oczywiscie zespol znam od dawna i dyskografie przesluchalem juz nie raz, ale wrocila im ochota na katowanie ich nonstop. nie maja slabej plyty.

We know alchemy, we bring you rock and roll

We are the ones you love, or we're the ones you hate

We are the ones always too early or too late

We are the first and we just still might be the last

We are Motörhead - born to kick your ass

Opublikowano

Ostatnio mnie wyje.bała z kapci płyta Probota, chociaż w sumie nie jest jakaś super zaje.bista, ale postanowiłem sobie odświeżyć po tym jak Olszewski przypomniał mi numer z Lemmym (klasyczny wyje.bywacz z kapci).

DZIEKI, OLCHU.

Opublikowano

Oprócz kawałka z Lemmy najlepszy tam jest ten ukryty wałek z Jackiem Blackiem na wokalu- "I am the warlock".

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Opeth jest chu'jowe. Ja zostałem wyje'bany przez Electric Wizarda i Neurosis nieustannie.

Opublikowano

Dobry Opeth nie jest zły, szczególnie Blackwater Park i Deliverance.

Dziś mnie nowy Karl Sanders regularnie wyrzuca z papuci.

Opublikowano

mf_doom_3.jpg

moze nie wszystko od niego, ale sporo dobrego zrobil chlopak