Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption X360

Featured Replies

Opublikowano

Po pierwsze tym, że dodatek na płycie chodzi bez podstawki, nie musisz mieć RDR.

A po drugie, że dodatek na płycie zawiera wszystkie dodatki który wyszły do RDR zarówno te płatne jak i darmowe.

Inaczej mówiąc UN na płycie zbiór wszystkich dodatków chodzących bez RDR a UN z marketplace to tylko UN potrzebujący do działania pełnej wersji RDR.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 123,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

dobra dziś byłem obadać RDR ok. 1h z czego 30minut pograłem, resztę ciekawszych momentów/miejsc kumpel pokazywał i...znowu powtórka z gta4, wielki hype i kosmiczne oceny które są z dupy wzięte.   T

• bierz koniecznie. UN to jeden z najlepszych dodatków jakie miałem okazję ograć. fabuła jest ciekawa i zaskakująca momentami by nie powiedzieć że śmieszna, klimat jest świetny i fajnie kontrastuje z dz

• Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita

Opublikowano

Dzięki słupek, chyba łyknę ten sam dodatek za 800MSP bo multi w RDR to porażka.:woot:

Opublikowano

wczoraj zacząłem grać w RDR i jak narazie z każdą chwilą zachwyca coraz bardziej ; )

właśnie wróciłem z pracy, odpalam konsolę i ciśniemy dalej..

Opublikowano

To miłego grania. Wciągnie cię jak bagno i nie raz zachwyci. Trzecia wyspa Trzeci region to samo piękno zwłaszcza las o zachodzie słońca :wub:

Cholera własnie się nakręciłem, idę zagrać....

Opublikowano

Trzecia wyspa to samo piękno zwłaszcza las o zachodzie słońca :wub:

Niom ... tylko na jakie wyspy ty trafiłeś ... :D

Opublikowano

Mnie wciagelo tak, ze przez caly miesiac gralem 8h i dalej nie dalem rady... Zaiste zachwyca.

Opublikowano

mnie najbardziej spodobała sie muzyka/piosenka jak John dowiedział sie gdzie jest żona i syn i jechało sie do domu

jak zakończenie filmowego westernu - choć to nie koniec gry hehe

Opublikowano

Kawałek to "The Compass" również mój najlepszy moment w grze, mocniejszy niż zakończenie (również świetne).

Opublikowano

jeden z dwóch momentów kiedy łezka się w oku kręci i ryje beret równo.

Opublikowano

Zgadzam się z wami najmocniejszy moment w grze i najlepsza nuta.

Kto widział ten wie a kto nie widział niech żałuje. :P

Opublikowano

Ja nie zaluje :teehee:

Opublikowano

do tych co nie żałują

gra ta lepiej przemawia do ludzi co lubią i znają filmowe westerny

pytania dotyczące dodatku z zombiakami - w spojlerze

1.jaki rodzaj zombiaka trzeba złapać dla filmowca - mówi o o typie Retcher - ale poprostu który to typ jest - moze ktoś z was opisze

2.o co chodzi z czelendzami o koniach apokalipsy - złapałem jednego ale nic sie w zadaniu nie zmieniło?

Edytowane przez ash77

Opublikowano

1. Trzeba złapać takiego co pluje kwasem.

2. Mi po złapaniu każdego aktualizowało się zadanie. blink.gif

Opublikowano

rozwal się wygodnie na fotelu i delektuj się jedną z najlepszych gier w historii. tyle co można poradzić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z dodatkiem War Horse. Wpisałem kod w pudełku od gry. Zobaczyłem informacje "Unlockable content downloaded" (mniej więcej) i listę tych trzech dodatków m. in. War Horse. Przeczytałem na RDR wiki ,że powinienem mieć przy sobie deed na tego konia, ale nie mam. Coś źle zrobiłem?

EDIT: Problem rozwiązany. Musiałem podłączyć jeszcze raz xboxa do internetu, załadować grę i przywołać wtedy konia.

Edytowane przez m0rr0s

Opublikowano

Czy jest możliwość importować sejwa z reda do dodatku unded nightmare?

EDIT: Dzięki

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

Undead Nightmare jest osobną historią i nie można nic przenieść z podstawki...

Opublikowano

Teraz takie pytanko dotyczące podstawki.

Mam robione wszystkie 7 hideoutów i 23h gry. Dlaczego nie dostałem stroju US marshala???

EDIT: Dzięki

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano

Aby odblokować strój Us Marshal musisz najpierw ukończyć misję "The Last Enemy That Shall Be Destroyed"

a potem zrobić 5 hideoutów w ciągu 24 godzin czasu gry np jak zaczynasz robić hideouty o świcie to musisz zrobić wszystkie 5 za jednym podejściem przed kolejnym świtem .

Oczywiście mam na myśli świt w grze a nie w realu :sweat:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z dodatkiem Undead Nightmare. Wykonałem kilka pierwszych misji , ostatnią dla Setha(palenie trumien) który po wykonaniu misji kazał mi jechać do meksyku. Po tej misji nie mam nic na mapie a do meksyku nie mogę pojechać gdyż wszystkie mosty są zablokowane. Co mam robić ? Tak ma być czy to po prostu błąd gry ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam to musisz odczekać kilka dni w grze. Zrób jakieś poboczne zadanie,uratuj kilku zaginionych/uwolnij któreś miasto, zapisz grę kilka razy i powinno ci się pojawić zadanie od West Dickensa w okolicach Solomons Folly.

Opublikowano

Chodzi o misję gdzie Dickens daje ci receptę na miksturę która przyciąga zoombie ? Już ją wykonałem.

Opublikowano

popatrz dobrze na mapie czy nie masz zaznaczonego punktu. dostać się do Meksyku nie jest łatwo, trzeba jeszcze zrobić jedną misję by udać się w podróż:

skołować sobie mundur. musisz pomóc żołnierzom w odparciu zombie którzy atakują ich obóz

szczegółów poszukaj na stronie bo nie pamiętam już detali

http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki

Opublikowano

Gromi->Założyłem że już zrobiłeś wszystkie misje od Dickensa.

Musisz zrobić wszystkie zadania od Setha i Dickensa. Po zrobieniu ostatniej misji u Westa dziadyga powie ci ze za jakiś czas wybiera się do meksyku czy coś takiego. Wtedy musisz odczekać kilka dni aż pojawi ci się znaczek Westa w okolicach Solomons Folly.

Tak jak napisał Colin84 ta strona odpowie ci na każde pytanie związane z RDRem.

http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.