Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption X360

Featured Replies

Opublikowano

Oni dodali dużo takich pierdół za darmo kilka lat po premierze, w tym 3 nowe stroje, złote bronie i chyba coś jeszcze

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 124,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

dobra dziś byłem obadać RDR ok. 1h z czego 30minut pograłem, resztę ciekawszych momentów/miejsc kumpel pokazywał i...znowu powtórka z gta4, wielki hype i kosmiczne oceny które są z dupy wzięte.   T

• bierz koniecznie. UN to jeden z najlepszych dodatków jakie miałem okazję ograć. fabuła jest ciekawa i zaskakująca momentami by nie powiedzieć że śmieszna, klimat jest świetny i fajnie kontrastuje z dz

• Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

A właśnie, bo to wydanie jest na dwóch płytach. Masz te bronie z dodatków w podstawce normalnie @Rozi? Na ps3 mam osobno na płytce indeks nightmare i niestety tylko tam miałem te dodatkowe 2 brońki  :/

Wszystko jest w podstawce.

Opublikowano

No i zajebiście. Dodatkowe 2 challenge to chyba wystarczający dla mnie powód żeby kupić konsolę nowej generacji za 2500zl i 11 letnią grę :rayos:

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

No i zajebiście. Dodatkowe 2 challenge to chyba wystarczający dla mnie powód żeby kupić konsolę nowej generacji za 2500zl i 11 letnią grę :rayos:

może kup xox? :dynia: 

chyba nie ma dużej różnicy w rdr między xox i xsx

Opublikowano

SSD vs HDD, jest tylko jeden zwycięzca.

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

SSD vs HDD, jest tylko jeden zwycięzca.

no ale nie w 11 letniej gierce

z tego co pamiętam to XOX też odtwarza RDR w 4K, a klatkarz tu i tu 30

Opublikowano

Ale czasy ładowania nie istnieją na SeXie.

Opublikowano

Po co tracić pieniądze na koxa jak jest SEX?

Opublikowano

I kuźwa QUICK RESUME :fsg:
Jak sobie przypomnę te wszystkie loga i ekrany ładowania na PS3, a tutaj pyk i jestem w grze - przecież to aż wręcz niewiarygodne przy czymś tak wielkim i rozbudowanym :obama:

Opublikowano

Ja już na farmie, ech, zaraz nastąpi to straszliwe zakończenie :(

A Abigail to jest wkurwiająca pizda, w obu częściach, nienawidzę nej.

Opublikowano

Nie mów tak dla Abigail  :/ chyba nie znasz yebanego śmiecia Jacka marstona że marudzisz na Abigail  :(

Opublikowano

Jack Marston byłby ok, gdyby nie ten głos :/

Opublikowano
21 godzin temu, emwusc napisał:

Przez 5 sekund trzymaj RB + LB + D-pad Left + B + Y.

Muszę to sobie gdzieś zapisać, bo jak się odpali grę od nowa (np po powrocie z multi) to te odpustowe malowanie powraca.

A wracając do tematu "czy mam GOTY gratis" - jednak nie - Undead Nightmare trzeba jednak kupić :nosacz3:

Opublikowano

A masz wszystkie brońki złote czy tylko 2 pierwsze? Jak 2 pierwsze to na ps3 wystarczyło odłączyć neta xD A jak wszystkie to w menu zobacz w cheatach czy możesz to wyłączyć. Oby udało Ci się wyłączyć bo granie ze złotymi brońmi jak 12 letnie małpy z Coda to nie przystoi przy takiej grze :(

Opublikowano

Tylko te dwie pierwsze, ale w cheatach nic nie widzę - wszystko jest "Off".
Nie no najwyżej będe musiał zapamiętać tę kombinację i tyle :notbad:

Opublikowano

No to jak dwie pierwsze to odłączenie od neta działa ale chyba nie ma co bo przecież za chwilę nawet nie spojrzysz na te brońki 

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

Tylko te dwie pierwsze, ale w cheatach nic nie widzę - wszystko jest "Off".
Nie no najwyżej będe musiał zapamiętać tę kombinację i tyle :notbad:

Nie masz w opcjach gry wyłączenia złotych broni? Ja miałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurde powiem wam że po 3h godzinach jest kozak. Porównując to do rdr2 to tam nie ma dzikiego zachodu. Tu jak włączy się muzyka i leci na koniu przez te kaktusy, sępy krążą nad padlina no to jest klimacik. A jaka ja mam ochotę odyebac Dutcha :banderas::shotgun:

Edytowane przez Szymek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skończone. Wspaniałe było sobie to odświeżyć. Jedna z niewielu gier R* w którą grało się naprawdę przyjemnie. Dla mnie to rdr >>>> rdr 2. Bardziej podoba mi się klimat, muzyka i historia. 

A nasz były lider nawet w ostatnich słowach gada że ma plan xD 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W jakiej kolejności powinno ogrywać się te gry? Wiem, że RDR2 ma miejsce przed pierwszą częścią wiec, teoretycznie od niej powinno się zacząć. Zastanawiam się czy granie w takiej kolejności to dobry pomysł. Mechanika, grafika czy inne archaizmy mogłyby do siebie zniechęcać po takim przeskoku z lepszego na "gorsze". W czasach x360 grałem trochę w RDR i raz przeszedłem całą. W II część zagrałem w 2018 r. na PS4, a mam chęć odświeżyć sobie obie pozycje na XSX (przy okazji będę mógł ograć ulepszoną wersję z XOX). Z tego co pamiętam to cały region z pierwszej części miał być odtworzony w II więc kwestia czasu kiedy R* wyda remake. Nie chce jednak aż tyle czekać więc zakupiłem pierwszą część w wersji GOTY. Dziś zamiast tego przyszła do mnie II część..., którą już mam na stanie.

Opublikowano

Najpierw 1 potem 2

Opublikowano

Gry ogrywa się tak jak wychodziły.

Opublikowano

Nie, bo yakuze się zaczyna od 0 i na 0 kończy :nosacz3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.