Opublikowano 23 marca 20232 l W lutym Ato Ramen otworzył swoj lokal we Wrocławiu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 maja 20231 r Byłem na złocie u usera @Tokar z jego polecenia odwiedziłem Niby burgery, ale dość oryginalne kompozycje, świetne mięso i mega wariacje frytek. Lokal na Piotrkowskiej więc przy okazji można zobaczyć 1 z 3 atrakcji w tym 2 największym mieście w Polsce
Opublikowano 6 maja 20231 r 13 minut temu, Mejm napisał: Slyszalem ze piotrkowska noca to dopiero atrakcja Nie byłem nocą, ale patrząc po ilości żuli w dzień + młodych gniewnych wujków i stężeniu alko lokali, to jest potencjał na niezły klimacik.
Opublikowano 9 maja 20231 r Atrakcje na Pietrynie? Nie kojarzę, chyba, że pomnik Kościuszki, ewentualnie pasek albo reaktory
Opublikowano 10 maja 20231 r Burgi zrobił burgera na wzór tego z nowojorskiego Au Cheval, co za bydle, czas ponownie tam jechać:
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Praskie Naše Maso - krótko, obok tych z katowickiego Burgiego, najlepszy burger, jaki jadłem w życiu. A raczej cheeseburger - mięso medium rare (tak!), ser, musztarda, cebula, ogórek kiszony. Tyle. Narzeczona jadła pastrami, bardzo spoko również, ale burger rozjebał świat na atomy:
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Letnie menu w Falli to jest miazga, fajnie przemyślane dania, a wrap letni z falafelem z bobu kozak. Przy takim dobrym jedzeniu nie jest aż tak szkoda jak przychodzi za rachunek za 2 osoby na 130 zł
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Falafel z bobu to jest co roku, bede musiał się przejechac znowu na jednego. Jeszcze te bao chcialem sprawdzic
Opublikowano 14 lipca 20231 r Odwiedziłem kolejny raz Warzywinę w Gdańsku, mają też lokal w Gdyni. Przetestowałem w końcu ich kebsa z seitanem i to jest coś niesamowitego, wspaniała rzecz, bardzo świeży i dopracowany smakowo. Mają też w bułce, więc w następnym razem się sprawdzi. W weekend byłem też w Krowarzywa i tam ogromny zawód, kebs zupełnie bez duszy, a ich sos BBQ do opiekanych ziemniaków to jakieś pomyje.
Opublikowano 14 lipca 20231 r 1 godzinę temu, krupek napisał: Odwiedziłem kolejny raz Warzywinę w Gdańsku, mają też lokal w Gdyni. Przetestowałem w końcu ich kebsa z seitanem i to jest coś niesamowitego, wspaniała rzecz, bardzo świeży i dopracowany smakowo. Mają też w bułce, więc w następnym razem się sprawdzi. W weekend byłem też w Krowarzywa i tam ogromny zawód, kebs zupełnie bez duszy, a ich sos BBQ do opiekanych ziemniaków to jakieś pomyje. Okej, no to w weekend postaram sie "obadać" bo właśnie sie wybieram z szosą pod pachą.
Opublikowano 14 lipca 20231 r Polecam, bo naprawdę przykładają się do jedzenia, a ostatnio wiele razy się zawiodłem pod tym względem w knajpach. Ceny coraz wyższe, a jakość niekoniecznie.
Opublikowano 20 lipca 20231 r Lublin -Pyzata Chata Kurwa ale dobre żarcie i dobre ceny, porcje ogromne, świetne zupy oraz placki ziemniaczane z sosem gulaszowym, wspaniała obsługa (prześliczne dziewczyny)
Opublikowano 20 lipca 20231 r Pyzata Chata przeszła zajebistą metamorfozę w ostatnich 3 latach. Do tego jeszcze codziennie masz happy hours od 19(wybrana szama i drinki w niższych cenach). Burger serowy u nich to spokojnie top 3 bergerów w lbn
Opublikowano 20 lipca 20231 r Ja własnie chcialem sprobować czegoś Lubelskiego więc wziałem ta taka zupe ala leczo oraz świeżonke z ziemniaczkami po nałęczowsku. Placki próbowałem od mamy. Ogólnie każdy był bardzo zadowolony z jadła na 5 osobowa rodzine, dwudaniowy obiad z napojami itd wyuszło nas 249 złotych Jeszcze w ramach czekadełka dostaliśmy chleb ze swojskim pasztetm oraz twarogiem a na koniec po kieliszku naleweczki <3 Edytowane 20 lipca 20231 r przez standby
Opublikowano 15 sierpnia 20231 r Z ostatniego wypadu do Warszawy: - Kura Buffalo Wings & Craft Beer przy Obrzeżnej na Służewcu - obraca się wszystko wokół smażonego na głębokim tłuszczu mięsa z udka kurczaka, kurczak z goframi miazga, bułka Teriyaki to samo, mięso super soczyste; - Calimero Kafe Konstruktorska na Służewcu - przyjemna kawiarenka, bardzo dobre espresso tonic i Śniadanie Szefa, czyli wariacja na temat klasycznego angielskiego śniadania, którego jestem ogromnym fanem; - BykBar przy ulicy Rozbrat, niedaleko stadionu Legii - steki i burgerki, mięso mocno grillowane (posmak dymu jak w Burger Kingu), nie jest to top burgerów mojego życia, ale i tak smakówa.
Opublikowano 15 sierpnia 20231 r Ześ se kurwa wziął najchujowsze miejsca, to nie dziwne, że trochę chujnia była. Calimero sieciówka. Burgery obok stadionu, to wiadomo, że sama chujnia i ilościówka leci przed meczem i po pedalskiej białej ległej (czasami brałem tam gówno jak nic pod ręką nie było), jedynie ci się udał ten kura buffalo.