Skocz do zawartości

Ratchet and Clank: A Crack in Time

Featured Replies

Opublikowano

konsolę kupiłęm w zestawie z ratchetem i unchartedem

teraz wychodza sequele ubydwu tych gier i o ile na drakea czeka praktycznie kazdy, tak lombax przez wiekszosc zostal zapomniany

ale ja czekam z niecierpliwoscia

• Odpowiedzi 293
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Demko z Ratchetem tylko udowodniło to samo co demko z Clankiem - nie zachwyca, znowu to samo ,,mission pack 1.2'' Grafika tak samo nie specjalna jak i również strasznie ,,oczo.ebna'' no i te rozmaza

• Za tydzien demo na naszym PSS, a dzisiaj moze bedzie na PSS US

• demko nie zachwyca, gra wygląda jak mission pack do ToD. Grafika taka sam tylko bardziej oczo.ebna, wszytko świeci się jak cholera....przyjemnie się gra ale znowu to samo + jakieś małe zmiany ehhh

Opublikowano
Porównanie A Crack in Time i Tools of Destruction

http://www.ps3site.pl/a-cracki-in-time-gra...epiej-od/20254/

Nie wierzyłem, że Insomniac zdołają tak polepszyć oprawę od czasów ToD. Wykonanie Clank'a to już majstersztyk. Połyskuje, widać na nim każdy detal, podobnie ma się kwestia z otoczeniem. Nawet sobie nie wyobrażam jak wyglądają dalsze sekcje gry. Czekam do premiery.

Opublikowano

W koncu jest samocieniowanie na postaciach podczas gry, a nie tylko podczas wstawek. Tego mi w grafice brakowalo w Ratchetach ^_^

Edytowane przez Emet

Opublikowano
W koncu jest samocieniowanie na postaciach podczas gry, a nie tylko podczas wstawek. Tego mi w grafice brakowalo w Ratchetach ^_^
a monotonia, małe levele, niski poziom trudności, masa strzelania - mało skakania Cię nie denerwowało? te samodogadza.. cieniowanie bym przeżył, jakby go nie było
Opublikowano

Fakt faktem, ale jakby nie było, szykuje się nam to samo co pokazały już inne Ratchet'y. Choć wirtuozi z Insomniac wiedzą jak wykorzystać sprawdzone ścieżki we właściwym kierunku.

Opublikowano
a monotonia, małe levele, niski poziom trudności, masa strzelania - mało skakania Cię nie denerwowało? te samodogadza.. cieniowanie bym przeżył, jakby go nie było

Dlatego napisalem "w grafice" ;)

Opublikowano

Nie ma co ukrywać, ponieważ gdyby najnowsze odsłony tej serii poziomem wykonania stałyby na średnim poziomie to R&C straciłby bardzo dużo w oczach graczy. Trochę to smutne, bo tutaj bardzo dużo grze pomaga świetna grafika, gdyż gameplay jest ten sam co zwykle.

Edytowane przez NEMESIS U.S.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo coś na temat wersji PL ? Ja się nigdzie nie spotkałem z takowymi informacjami.

Nie ukrywam, że to jedyna gra z EX na PS3 , w którą bym zagrał z Polskim dubbingiem.

Opublikowano

wydaje mi sie, ze był news

sony bedzie staralo sie polonizowac wszystkie gry ktore bedzie wydawac

i tyle

o polonizacji ratcheta i gran turismo 5 nic nie slyszalem

Opublikowano

Oby taka była właśnie okładka, wygląda wspaniale. Premiera nie pokrywa się czasem z Tekken 6?

Opublikowano

Okładka może być, ciekawe bedzie podróżowanie między planetami niczym w Mario Galaxy ;)

Opublikowano
Oby taka była właśnie okładka, wygląda wspaniale. Premiera nie pokrywa się czasem z Tekken 6?

Taka okładka będzie. Ale niestety jest przeznaczona dla edycji kolekcjonerskiej. Normalna edycja prezentuje się (jak dla mnie) znacznie gorzej.

Opublikowano

Wiadomo już jak będzie wyglądać wersja limitowana i co będzie zawierać ?

Nie, wiadomo tylko jaka będzie okładka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak ja tego świrusa uwielbiam :D

Dawać mi już tą grę :)

Opublikowano

Przynajmniej widać, że w Crack in Time, Nefro będzie znów tak aktywny jak w "Up Your Arsenal", bo w "Gladiatorze" miał tylko króciutki epizod, ale za to niezły. No i ten jego Lawrence...

Opublikowano

[polska wersja.

potwierdzone ? bo ja nic nie słyszałem na ten temat.

Opublikowano

mam takie pytanie wiadomo coś o trofeach w nowym ratchecie?

Wiadomo że trofea są i tak samo wiadomo, że listę podaje się tydzień, dwa tygodnie przed premierą : ].Czasami zdarza się wyjątek jak np. przy okazji Uncharted 2 itd.