Opublikowano 12 września 200816 l Siema. Mam problem. Chcę się zarejestrować na my game card... wchodzę i pisza ,że trzeba do nich napisać z czegoś tam. Wchodze a tam piszę ,że jestem niepełnoletni i nie mogę nic zrobić. Da się to ominąć?
Opublikowano 15 września 200816 l Zmieniłem konsolę i nie mogę odzyskać Gamertagu, co robić?? Wklepałem email i hasło ale pojawia się komunikat, że "Wprowadzony Windows Live ID nie jest powiązany z tagiem gracza." Nazwa acc. na pewno dobra bo na mygamercard pokazuje mi moj profil. Co więcej na stronie xbox.com kiedy podam dane email i hasło do mojego konta "OsciBosci" to pokazuje komunikat "Nieprawidłowy identyfikator Windows Live", a nie ma szans żeby podany email był zły bo nie używam żadnego innego. Do tego wczoraj jeszcze na starym acc. przebywałem na Xbox Live. Edytowane 15 września 200816 l przez OsciBosci
Opublikowano 16 września 200816 l Czy ktos jeszcze moze to potwierdzic, bo mam do kupienia xbox live 12miesiecy + PGR 2 na X'a jedynke za polowe ceny w sumie (100zl) zdrapki mają termin ważności
Opublikowano 18 września 200816 l Jak to jest z tym Live-em? Jak mam konto na UK to łączy mnie z graczami z UK? Jakby wszedł polski live a ja miałbym konto na UK to w większości nie łączyłoby mnie z Polskimi graczami (tymi co mają konto na PL) ?
Opublikowano 18 września 200816 l Witam. Mam taki mały problem na początek. Mam Karte sieciową Realtek RTL8139 Family przez którą lata temu miałem internet ( osedlówka). Teraz mam neta z Netii ( MODEMSAGEM). chciałbym podpiąć x360do sieci ale tak naprawde nie wiem jak "aktywować" karte sieciową ( żadna dioda na karcie sie nie świeci) wchodząc w panel sterowania i połączenia sieciowe mam cos takiego: Połączenie lokalne kabel sieciowy odłączny karta realtek.... a poniżej internet ADSl Połączono, udostępniony... USB ADSL2 WAN Adapter Na kompach w ogóle wsie nie znam ale zdaje sobie sobie sprawę że robie jakichś podstawowych rzeczy więc prosze o pomoc
Opublikowano 23 września 200816 l ja chciałem się upewnić - czy założenie konta na USA lub EU determinuje np. serwery na których gramy, jakość połączeń itp.? Czy nie zważać na kraj i brać gdzie opłata za konto Live tańsza?
Opublikowano 24 września 200816 l kraj nie determinuje na jakich serwach sie gra z kolei gra moze 'decydowac' z jakimi wersjami gry sie laczymy [ np rozne wersje mercenaries, turnieje pgr3 itp ], ale to takie pierdo,lenie bez celu
Opublikowano 24 września 200816 l Pytam, bo np. Castle Crashers często nie znajduje żadnego meczu a połączenie graniczy z cudem. Dużo osób jednak gra podobno bez kłopotów, stąd moje obawy, że np. gram z ludźmi ze Stanów więc w tych porach oni śpią, a dwa, że połączenie z serwerami utrzymać ciężko.
Opublikowano 24 września 200816 l jeśli chodzi o CC to nie od dziś wiadomo, że gra ma spore problemy z online miał wyjść jakiś patch, ale jak na razie żadnej znaczącej zmiany nie zauważyłem
Opublikowano 27 września 200816 l Ponieważ szukałem i Nie odnaleziono żadnych wyników. Spróbuj rozszerzyć kryteria szukania. Jeśli szukasz nowych postów od twojej ostatniej wizyty możliwe, że takich nie ma. pytam. Próbuję odpalić kod doładywujący silver - gold na 3 m-ce, wpisuję, zatwierdzam i dostaję: błąd 801500a, spróbuj później z czym to zjeść ?
Opublikowano 27 września 200816 l serv lub coś w ten deseń, też tak miałem i po chwili weszło normalnie
Opublikowano 30 września 200816 l działa wam już live? Ja też czekam na live'a.Ty jak próbujesz się połączyć to też nie wykrywa ci MTU??
Opublikowano 1 października 200816 l czy śmiga Wam już live? Wczoraj w nocy było już zacnie, ale dziś rano znów nie byłem w stanie się połączyć.
Opublikowano 1 października 200816 l Ponieważ szukałem i Nie odnaleziono żadnych wyników. Spróbuj rozszerzyć kryteria szukania. Jeśli szukasz nowych postów od twojej ostatniej wizyty możliwe, że takich nie ma. pytam. Próbuję odpalić kod doładywujący silver - gold na 3 m-ce, wpisuję, zatwierdzam i dostaję: błąd 801500a, spróbuj później z czym to zjeść ? wczoraj po restarcie Live! próbowałem ponownie, kilkukrotnie. nic z tego. zmienił się tylko numer błędu, na taki którego nie potrafiła rozpoznać żadna wyszukiwarka. napisałem do bok'a Microsoftu, dzwonić nie lubię. ale to nie zmienia faktu że jestem z deka w(pipi)iony, przez prawie 2 lata nie było problemów, a tu nagle. :wtf:
Opublikowano 1 października 200816 l czy śmiga Wam już live? Wczoraj w nocy było już zacnie, ale dziś rano znów nie byłem w stanie się połączyć. Cos jest chyba nie tak, bo w np. Ticket to Ride nie sumuje mi meczy, ktore rozegralem od wczoraj.
Opublikowano 1 października 200816 l czy śmiga Wam już live? Wczoraj w nocy było już zacnie, ale dziś rano znów nie byłem w stanie się połączyć. Cos jest chyba nie tak, bo w np. Ticket to Ride nie sumuje mi meczy, ktore rozegralem od wczoraj. czy ktoś jeszcze ma teraz dostęp do X360 i jest w stanie zabrać głos w tej sprawie?
Opublikowano 1 października 200816 l Gold'a nie mam, ale np sciagalem przed chwila demo Fify 09 (troszke ponad 700mb) i sciagalo sie okolo godziny (a powinno sciagnac sie w jakies 15 minut).
Opublikowano 1 października 200816 l No tak, to faktycznie może wskazywać na jakiś zonk, z tym że ja nie byłem w stanie zupełnie odpalić LIVE'a (tak około godz 8 rano), choć wczoraj w nowcy (koło 23) wszystko śmiagło ładnie. MTU i inne takie poleciały OK, a test wysypał się dopiero na pozycji XB Live. Jakieś pomysły?
Opublikowano 1 października 200816 l U mnie to samo. Znowu coś sie je.bie tak jak kiedyś <_< Trzeba czekać...
Opublikowano 1 października 200816 l W Halo tak samo. Nie nalicza expa za wygrane mecze. Coś im się zwaliło <_<