Kmiot 13 545 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jak dla adres powinien brzmieć coś na kanwę portalextreme.pl; bądź extremeportal.pl. Swojsko i znajomo, a ten zlepki literek (skrót) nie wygląda, ani nie brzmi szczególnie dobrze moim zdaniem. Przyjęło się, że forum to FPE, więc portal figurujący jako PPE brzmi sensownie, zwięźle i jest naturalną koleją rzeczy. "Wkrótce" niewiele mówi. Dla jednych to dni, dla innych miesiące, a jeszcze dla innych to lata, skoro projekt jest w zamyśle od ponad 3 lat. Takie bezpieczne, niezobowiązujące słówko. Cytuj Odnośnik do komentarza
lego 0 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Zapodajcie archiwalne numery magazynu, Nieopublikowane listy (ciekawe i śmieszne) obszerny dział fotek z imprez jak i filmy z targów recki które nie zmieściły się w magazynie i dział retro obszerny na którym zależy mi jak choler.. filmy z gameplayów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 IMO lepszym adresem portalu byłoby po prostu psxextreme.pl - zamiast obecnej strony mógłby być portal. Samo ppe mimo, że jest skrótem psxextreme nie skojarzy się ludziom od razu z nim. Nie wiem tylko jak adres odniósł by się do psxextreme.com - bo taki portal już istnieje i może to jest przeszkodą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lego 0 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 IMO lepszym adresem portalu byłoby po prostu psxextreme.pl - zamiast obecnej strony mógłby być portal. Samo ppe mimo, że jest skrótem psxextreme nie skojarzy się ludziom od razu z nim. Nie wiem tylko jak adres odniósł by się do psxextreme.com - bo taki portal już istnieje i może to jest przeszkodą... zgadzam sie z koega. lepiej zmodyfikowac stara strone praktycznie nie istniejąca niż mieszac innym w głowie i robic syf w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ja bym zostawil skrot PPE (tak jak Kmiot zauwazyl, fajnie uzupelnialoby sie z FPE, no i CPE), ale rownie dobrze byloby zrobic przekierowanie na nowa strone z psxextreme.pl - w koncu po co sie rozmieniac na drobne? Ale i tak zrobicie jak bedziecie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dla wszystkich zainteresowanych tym jak wcześniej ppe.pl miało wyglądać http://img41.imageshack.us/img41/5746/ppe2.jpg http://img193.imageshack.us/img193/6351/ppek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 a Fenio chce zeby udostepniano tu takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Pytałem się o to. Gdyby nie wyraził zgody na pewno bym tego nie pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
lego 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 a Fenio chce zeby udostepniano tu takie rzeczy? coś taki ciekawski ? Dla wszystkich zainteresowanych tym jak wcześniej ppe.pl miało wyglądać http://img41.imageshack.us/img41/5746/ppe2.jpg http://img193.imageshack.us/img193/6351/ppek.jpg jak dla mnie czytelnie i graficznie ładnie . Wiele się dzieje na stronie, nawet ładniej sie prezentuje niz konsolowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) A co powiedzielibyście o portalpe.pl? Nie za krótkie, nie za długie, nie jest trzema literkami i fajnie brzmi. ppe.pl jakoś dziwnie wygląda... A te designy jakoś tak średnio mi podchodzą, napaćkane tego jest że hoho. Za dużo tabelek i informacji, jakoś to poukładać byłoby fajnie. Edytowane 21 Maja 2009 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Te wersje robocze designu portalu bardzo mi się podobają. Jest schludnie, bez zbędnych dupereli i na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Z tego co widać są to dosyć stare wersje sięgające kilku lat wstecz. Niemniej nowy layout będzie trzymał poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Collins swoją drogą skąd ty tyle wiesz o Ppe? Czyżbyś był jakimś hakerem, lub dalekim krewnym ściery z odległej galaktyki? Ogólnie to pomysł mi się podoba tylko szkoda ,że tyle trwa jego realizacja. ( ciekawe czy prace nad portalem zostały przyśpieszone z powodu panującego kryzysu ) Edytowane 21 Maja 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Projekty pokazane przez collinsa to wypisz wymaluj sklep PE ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Lata w jakich powstawały tamte layouty były podane właśnie na nich (2004 i 2006 plus okładka z Black) natomiast odnośnie trzymania poziomu to jest takie moje stwierdzenie w ciemno:D. Edytowane 21 Maja 2009 przez collins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Jak portal będzie uzupełnieniem PE, to... Udało się wam, wróce do kupowania gazetki. Dobry pomysł, serio, serio! ps. Oddajcie szałtboksa!11 edit: ppe.pl - dobry adres, ale też wywalić z psxextreme.pl tą wiesniacką stronke i dać przekierowanie do ppe.pl musicie, bo inaczej to kino będzie. Edytowane 21 Maja 2009 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dla wszystkich zainteresowanych tym jak wcześniej ppe.pl miało wyglądać http://img41.imageshack.us/img41/5746/ppe2.jpg http://img193.imageshack.us/img193/6351/ppek.jpg jakby tak miało wyglądać to by było aż za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Jak mówiłem to są dosyć stare layouty i nie oczekujcie że któryś z nich zostanie wdrożony. W sumie jestem ciekawy jak wyglądały późniejsze prace pani Ścierskiej, żony red. naczelnego. Edytowane 21 Maja 2009 przez collins Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A ja mam taką propozycje-od kilku lat gracze narzekają na zanik luzackiego trybu pisania w PE.Może ppe.pl byłaby na luzie -komiksy(sex,dragi to co było od 1 do 90 nr jakoś tak)wesoła kamerka a pismo bardziej profesjonalnie?Jeżeli serwis będzie nieodpłatny-mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Błażeju wątpię , zgredy mają już swój wiek,target(czytelnicy) też dorośli zmienili się , tak więc i zgredziuchy postanowili trochę się wstrzymać i przystopować głupawki. Pewnie ,że chciałbym by Serwis był przepełnionym oldscholowym klimatem starych extrimów. Trzeba czekać co przyniesie los. Mam nadzieje ,że pobijecie 20 tyś i 200 tyś unikalnych wejść dziennie( chyba nic nie pomyliłem) najlepszych serwisów. Hmm a ciekawe co zrobi Hiv z konsolowiskiem . Pójdzie do PPE czy dalej będzie obstawał przy swoim. @Collins":Skąd ty to wszystko wiesz, człowieku! Nostradamus nam się jakiś na forum objawił, czy co? Trzeba jednak przyznać ,że liczby robią spore wrażenie ( szczególnie ta druga, ghe ghe) i chodź zbliżenie się do nich to już jest nie lada wyczyn. Edytowane 21 Maja 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Poly - ok. 30 tys. , gry online - ponad 200 . Nie pomyliłeś się Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Na tych layoutach mozna zauwazyc informacje o tym, czy dostep do danych materialow (filmow) jest platny czy nie... Czyzby wiec szykowal sie jakis abonament? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Błażeju wątpię , zgredy mają już swój wiek,target(czytelnicy) też dorośli zmienili się , tak więc i zgredziuchy postanowili trochę się wstrzymać i przystopować głupawki. Pewnie ,że chciałbym by Serwis był przepełnionym oldscholowym klimatem starych extrimów. Trzeba czekać co przyniesie los. Mam nadzieje ,że pobijecie 20 tyś i 200 tyś unikalnych wejść dziennie( chyba nic nie pomyliłem) najlepszych serwisów. Hmm a ciekawe co zrobi Hiv z konsolowiskiem . Pójdzie do PPE czy dalej będzie obstawał przy swoim. @Collins":Skąd ty to wszystko wiesz, człowieku! Nostradamus nam się jakiś na forum objawił, czy co? Trzeba jednak przyznać ,że liczby robią spore wrażenie ( szczególnie ta druga, ghe ghe) i chodź zbliżenie się do nich to już jest nie lada wyczyn. Ja mam 14 lat mój kolega też czytelnik ma 15 i jest sporo takich graczy w naszym wieku,którzy tak jak Wy kiedy mieliście nasze lata oczekujecie oprócz rzetelności-funu.Może świeża krew redakcji się przyda? 3majcie się niech ten projekt wypali Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ppe to dobra nazwa, kwestia oswojenia. Nie widze problemu, aby www.psxextreme.pl, jak i portalpe.pl prowadzil na ta sama strone. Nazwa nie ma az takiego znaczenia przeciez. Pamietam jak mial sie pojawic czwarty operator (play), projekt nazywal sie p4. Wszyscy byli przekonani ze taka wlasnie siec bedzie, jak wyszlo play, wszyscy zaczeli sie burzyc, teraz juz nikt o p4 nie pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mrs Scierka 0 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ojej, a skąd takie stare projekty się gdzieś jeszcze walają, taki szmat czasu, nawet na kompie już tego chyba nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi