Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio miewam problemy z reklamami. Nie mam nic przeciwko małym subtelnym banerom, które nie przeszkadzają w przeglądaniu strony ale coś takiego to już przegięcie (klik), w dodatku tego okna nie da się zamknąć.

Swojego czasu podobny problem był na forum ale po kilku dniach nachalne reklamy zniknęły. Mam nadzieję, że podobnie będzie w tym przypadku.

Mnie te reklamy na forum nonstop nękały, zainstalowałem AdBlockera i zniknęły :D (Firefox i Chrome)

Ah, i te głupie reklamy mają maluśki krzyżyk na dole, ten duży po prawej u góry to ściema :P

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 499,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

gdzie podzialy sie opcje do zmiany fontów, wstawiania spojlerow, obrazkow i innych takich?!?

Opublikowano

Ostatnio miewam problemy z reklamami. Nie mam nic przeciwko małym subtelnym banerom, które nie przeszkadzają w przeglądaniu strony ale coś takiego to już przegięcie (klik), w dodatku tego okna nie da się zamknąć.

Swojego czasu podobny problem był na forum ale po kilku dniach nachalne reklamy zniknęły. Mam nadzieję, że podobnie będzie w tym przypadku.

Mnie te reklamy na forum nonstop nękały, zainstalowałem AdBlockera i zniknęły :D (Firefox i Chrome)

Ah, i te głupie reklamy mają maluśki krzyżyk na dole, ten duży po prawej u góry to ściema :P

A czy zdażyło się wam dostać 2hit combo??Tak że 1dna się nałożyła na drugiej i 80% strony było zaj..ane reklamami??Na telefone z androidem to już nie wspomne jak to wygląda.

Ale to masakra!!Widać że PSXEXTREME zchodzi na psy chyba się kiepsko sprzedaje skoro postanowili się utrzymywać z tanich reklam?

0_o

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

W dniu dzisiejszym zablokowaliśmy na PPE.pl reklamy latająco-zwijająco-wyskakujące. Jakby ktoś na takie coś trafił - proszę o info.

Pozostają reklamy statyczne, jak billborad czy pionowa reklama pod zapowiedzią numeru.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanko odnośnie Gramitacji,za bardzo się nie orientuję w temacie ale dlaczego już nie ma audycji? Bardzo lubiłem tego słuchać a od dłuższego czasu nie ma nowych odcinków.Czyżby audycje poszły się kochać?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tymi blogami to perwera. Butch tam widnieje nadal jako z-ca. Red. Naczelnego PSX Extreme :)

Opublikowano

sam portal umarł śmiercią dziwną, jedyne co na nim żyje to newsy i forum, w dziale Video nic nowego od...ciężko stwierdzić, to samo Blogi, chętnie bym je czytał ale ich nie ma, szkoda :(

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co się stało z blogami? Od jakiegoś czasu prawie nic się na nich nie pojawia.

Opublikowano

Na dole strony..Design by Grupa 69 o ile wiem to już nie istnieje

Opublikowano

Są plany podrasowanie PPE pod względem technicznym, co pewnie pociągnie za sobą również lekki lifting wizualny. Termin - bez konkretów, chociaż z nadzieją spoglądam gdzieś na połowę roku :). Ogólnie jest to większa operacja (nowe "bebechy", zapewne wersja mobilna).

Opublikowano

Tak, ambitnie chcemy podziałać w tym roku, ale proszę nie brać tego jako jakiekolwiek konkretne deklaracje. PPE działa na dość starym silniku, dodatkowo w tym czasie sporo na stronie się działo, więc dostosowanie tego do nowych wymogów jest czaso- i pracochłonne.

Opublikowano

Witam,

Nie wiem jak u innych użytkowników ale u mnie po wrzuceniu przez Was grafiki w tło portal zaczął poważnie mulić podczas scrolowania. Osobiście dosteję apopleksji podczas przeglądania ( oby nie zaczęło to działać tak jak pewnien portal Waszego kolegi po fachu ).

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Hmm, sprawdzimy, chociaż wątpię, aby miało to wpływ na działanie strony. Grafika w tle "waży" niewiele, nie powinna obciążać strony.

Opublikowano

różnica jest i to bardzo wyraźna. Może coś kombinowaliście równolegle z pojawieniem się tła, tego nie wiem. Ale jeżeli jest opcja to posprawdzajcie bo jest to uciążliwe.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kim są piszący w HP Diabeu i Psyko? Praktykanci ? Czy zamierzają coś publikować w PE?

Opublikowano

Obaj są redaktorami PPE (Karmowski i Klimaszewski). Co do PE - sporadyczne występy - Psyko w styczniowym numerze PE pisał o Bungie, Diabeu od święta pokazuje się w Zgrendgenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma już napisu beta w logo portalu. Wow! A ten niebieski to na stałe czy chwilowo? Bo ślicznie teraz wygląda portal i chciałbym żeby tak zostało.

Opublikowano

Nie ma już napisu beta w logo portalu. Wow! A ten niebieski to na stałe czy chwilowo? Bo ślicznie teraz wygląda portal i chciałbym żeby tak zostało.

Kolor niebieski związany jest z możliwością upolowania nagród w każdy piątek. Szczegóły na PPE jutro rano :)

Opublikowano

pewnie zwiazane z vita ;) mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal