Skocz do zawartości

Intra w grach

Featured Replies

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Świetne intro ma gra ONI. Krótkie i zwięzłe , pasujące klimatem do gry. http://www.youtube.com/watch?v=NPstjZEU03I

• Vigilante 8: 2 też miał kozaka - Convoy, Slick i Houston w akcji!!!     A na siódmej generacji mimo wszystko spotkałem kilka perełek:   - śmiechłem bardzo mocno i w sumie niszczy do dziś

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Onimusha Dawn of Dreams - chyba nawet lepsze niż te z trójki.   http://www.youtube.com/watch?v=OfoF7Qn4hZQ

Opublikowano

Teraz praktycznie nie ma w ogóle filmików FMV, tylko wszystkie intra na silniku gry :/

Opublikowano

Intro z Rock Bank przypomniało mi o Vigilante 8, 18 lat temu robiło wrażenie, sama gra też kocur, złota era konsolowości.

Opublikowano

Vigilante 8: 2 też miał kozaka - Convoy, Slick i Houston w akcji!!!

A na siódmej generacji mimo wszystko spotkałem kilka perełek:

- śmiechłem bardzo mocno i w sumie niszczy do dziś - uwielbiam poczucie humoru tego kolesia.

- zmierzch prawidłowych jrpgów i ostatnia z wielkich perełek gatunku doczekała się kozackiego intra - japanese coolness included.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

V8: 2nd - co to była za sztos gierka. Jedno z najlepszych odkryć jakie na DC mi się przydarzyło. :fsg:

A tutaj dla przypomnienia. Te intro leciało w całości przy każdym WŁĄCZENIU tej perełki.

https://youtu.be/923fVDDwaHo

Edytowane przez Hum

• 1 rok później...
Opublikowano

Intro/prolog - the last of us. Trzeba to w pełni powiedziec. Za kazdym razem wzbudza mase emocji.

A drugie to na zawsze w sercu z MGS na PSX. To z GCN juz nie maja tego klimatu, tej samej muzyki i tego samego tonu voice actingu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa goty intra z PSX'a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Intro Soul Reaver do dziś robi ciary jak sku,rwysyn. Marzy mi się modern gierka 3xA w takim stylu, z naciskiem na elementy platformowe, puzzle, eksploracją i potyczkami z bronią białą). tych dwóch pierwszych elementów najbardziej brakuje mi w soulslikach, którym do Soul Reaver jednak najbliżej.

Opublikowano

Jeszcze walki z bossami byly fajne, kazda na innym patencie. Tego rodzaju gry nikt nie zrobi, to chyba nawet nie jest gra akcji, a takie cos nie przejdzie.

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Intra w grach? trzymam dłużej "o" by pominąć.
A w niektórych grach się nie da pomijać  filmów! :verymad:

@Shen masz tą gierke na promo teraz (nie wiem jak andek, ale na ios 4 dolce)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla mnie ciągle najlepsze otwarcie gry w całej ich historii.

Kórwa ciarki na całym ciele.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O intro Fify 98 World Cup się nie zapomina, ale EA udało się mu dorównać przy okazji NHL 2000.

Oglądało się zawsze, bo niezwykle zagrzewało do rywalizacji. Muzyka, męska, twarda gra i ten ziomek robiący grinda po bandzie :banderas:

Opublikowano

Najlepsza część na PS2.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie znam bardziej ciepłego i przyjemniejszego w słuchaniu intra. Lubię sobie je puszczać pod koniec dnia do wiosenno-letniego zachodu słońca.

A gra też fajna. Harvest Moon z większym naciskiem na romansowanie i walki rpg ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Gra ujowa ale intro zawsze ciareczki

Opublikowano
58 minut temu, Daddy napisał:

Gra ujowa ale intro zawsze ciareczki

To ja zarzucą swoją topką intro gier o DBZ:

Gra ujowa strasznie, ale Trunks wygląda tutaj lepiej niż żyćko :banderas:   CIARECZKI

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wieczór przy YT. Od filmiku do filmiku i mi się przypomniało poniższe intro, które do dziś robi wrażenie:

W ogóle nigdy nie byłem szczególnym fanem SF, ale SF4 swego czasu mnie oczarował samą oprawą AV, od filmików, przez muzykę, po właściwą grafikę. Szkoda, że piątka to już taka plastelina...