Opublikowano 31 sierpnia 20204 l Przy moim prawym ramieniu stoi BURN Oryginal. Czujecie te napięcie? Edytowane 31 sierpnia 20204 l przez michal
Opublikowano 28 września 20204 l Ale cisza w temacie, a w żabce nowy smak Zara odpalam. Jak dla mnie Oranżada Heleny, ale trochę mniej słodsza. Ale jestem przeziębiony, to smaki mam inne. Edytowane 28 września 20204 l przez iluck85
Opublikowano 28 września 20204 l U mnie mogę zapomnieć tych zielonych i niebieskich ultra też jak nie było tak nie ma.
Opublikowano 28 września 20204 l Warto dodać, że promocja była do tego- 2 sztuki po 4,50. A tak 5,50.
Opublikowano 29 września 20204 l 12 godzin temu, iluck85 napisał: Ale cisza w temacie, a w żabce nowy smak Zara odpalam. Jak dla mnie Oranżada Heleny, ale trochę mniej słodsza. Ale jestem przeziębiony, to smaki mam inne. jak z cukrem to odpada, dosc gruby jestem juz
Opublikowano 29 września 20204 l 12 godzin temu, creatinfreak napisał: U mnie mogę zapomnieć tych zielonych i niebieskich ultra też jak nie było tak nie ma. Ja tych zielonych już też nie widzę od jakiegoś czasu, a szkoda.
Opublikowano 29 września 20204 l ja juz o nich zapomnialem, dupy mi nie urwaly. Fioletowy ciagle numer jeden.
Opublikowano 3 października 20204 l No takie słabe 3/10 Ja to od Hamiltona już się nie uwolnię, całkowite uzależnienie w sensie że żaden nowy smak mi nie wchodzi. Ale samego Monstera już nie pijam tyle co kiedyś. Teraz jedna puszka Hamiltona 44 na 3 tygodnie żeby smaku nie zapomnieć.
Opublikowano 3 października 20204 l Jako, że promocja to kupiłem te 4 monstery i to najsłabsze energole jakie pilem, strasznie słodkie i do tego słabe w smaku. Jednak red bull robi swoje.
Opublikowano 3 października 20204 l No kiepściutki ten nowy monster. Czego tu nie ma w składzie. Pomarańcza, jabłko, malina, guawa, wiśnia, marakuja i coś tam jeszcze, a w smaku tylko pomarańcza przełamana jakimś marcepanem (to chyba ta "wiśnia"). Gorsze monsterki to tylko klasyczny, cytrynowa ultra i ten fioletowy punched mixx, który też jebał marcepanem.
Opublikowano 3 października 20204 l Klasyczny Monster smakujący Kojimą? Najlepszy na świecie. Mmm, mydełko :3
Opublikowano 14 października 20204 l Producent Tigera szykuje się na podatek cukrowy, zmniejszając ilość cukru do 4,9 grama na 100 ml. W Tiger Max jest 4,8. Porównując obie wersje, nowsza jest o wiele lepsza.