Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Fajni są ci ochroniarze w tych spożywczakach i galeriach gdzie dostają na łeb od 17 letniej lesby z tlenionymi włoskami na głodzie energolowym. 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 314,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ci ochroniarze w sklepach to są często emeryci albo ludzie z grupą inwalidzką, więc jest dosyć prawdpodobne, że nawet niebieskołosa Julcia bez problemu sobie z nimi poradzi. Druga sprawa, że oni tam zarabiają takie śmieszne pieniądze, że nie ma co się wysilać i ryzykować zdrowia obskakując opcjonalny wpierdol. 

Btw, kupowałem Monsterka w Biedrze i oczywiście podeszła miła pani zweryfikować wiek. Myślałem, że samo spojrzenie na moją nieogoloną, lekko pomarszczoną i zniszczoną życiem mordę będzie wystarczyć, a ona do mnie, że chce zobaczyć dowód o_O  Mam 34 lata. 

Opublikowano

Jak ktoś  często pije i kasuje na samoobsługowej to może się wkurwić. Albo jak dziś rano jeden typek w lidlu wziąć od razu 20 puszek na zapas. 

Opublikowano

Pewnie mamrotał pod nosem: to nie jest uzależnienie, mogę przestać w każdej chwili... :frog:

Opublikowano

Jak komuś się jednak nie chce codziennie czekać żeby mu zaakceptowali jedną puszkę, a ma to gdzie trzymać to się trochę nie dziwię. Sam zresztą pewnie jutro na zapas wezmę, bo mają go w  dobrej cenie.

Opublikowano

Monstery do czwartku najtaniej ma Kaufland. Jeśli kto chce wziąć na zapas, to 4zł za puszkę. 

Opublikowano

Skończył się u mnie w deli RB za piątaka- nowe ceny dowalili konkretne za 3 wielkości puszek- 6/9/12.5. Pełno tego im zalega, Monsterów też, podobnie jak burn i R*, a Tigera jak zwykle kilka puszek które schodzą od razu.

Opublikowano

Ja odstawiam, miałem z 30 puszek na chacie, zostało 5 czy 6, to skończe i koniec na jakiś czas chociaż.

Opublikowano

Nie wydali jeszcze żadnego pod nowe przepisy jak Żabka i Tiger?

Opublikowano

Jestem czysty od kilku dni, myślałem, że bedzie gorzej. Bez picia energola o 8 rano, nie łapie mnie senność pod koniec pracy.

Opublikowano

Nie wiem, czy w każdej Biedrze, ale w mojej okolicy Monsterki są na wyprzedaży już od chyba miesiąca. Ten złoty wchodzi za 1,99, inne smaki typu Hamilton czy niebieski po 2,99. Dodatkowo w zeszłym tygodniu była znowu promka 2+1, więc realnie wchodziły za 2 złote, a goldy za 1,33. Polecam sprawdzić, jak ktoś chce przycebulić

Opublikowano

W Biedrze w tym tygodniu monstery 2+1 gratis. Szkoda tylko, że wybór smaków jest tam niewielki. 

Co do postu wyżej, to bardzo tanio. U mnie za puszkę bez promocji jest 6zł. 

Opublikowano

Nie piję już 14 dni, przeszli dwa tygodnie i jakoś lepiej jest. Mniej wkurwiony chodzę i jeżdżę autem na spokojnie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał:

Nie piję już 14 dni, przeszli dwa tygodnie i jakoś lepiej jest. Mniej wkurwiony chodzę i jeżdżę autem na spokojnie. 

Ja w weekend dla smaku sobie jednego strzele, ale w tygodniu czysty też

image.thumb.jpeg.6fdffe9a8b88f933f1aa6d9d95291813.jpeg

Opublikowano

Puszki niemal w takim samym kolorze. 

Black  też zrobił wersję z mniejszą dawką kofeiny pod przepisy- różnica puszek to mały napis na górze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

spacer.png

Szukałem jakiejś ciekawej alternatywy, bo energole o smaku mango czy arbuza już mi strasznie zbrzydły. Po otwarciu od razu czuć banana, w smaku jest już nieco mniej wyczuwalny, ale coś tam się przebija i w sumie jest to dosyć smaczne. Cena około 2.50zł, nie widziałem nigdzie poza Carrefourem. 

Opublikowano
W dniu 22.02.2024 o 21:35, Shen napisał:

Ja w weekend dla smaku sobie jednego strzele, ale w tygodniu czysty też

image.thumb.jpeg.6fdffe9a8b88f933f1aa6d9d95291813.jpeg

W sobote sobie wzialem na testy tego peach apricot, ale to było pyszne :banderas:

I taka nowosc w biedrze

Przechwytywanie.JPG.ca998e744ee07534da3c16ef3624efc8.JPG

Opublikowano

Kupiłem tę gruszkę z cynamonem. Dobre, nietypowe, fajny balans między owocem a przyprawą. Co prawda troszkę za mocno przebija się posmak sztucznych słodzików, ale to już niestety jest wada większości takich napojów. Ależ by to było dobre, gdyby dali też wersję z cukrem :sadkek: