Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Najnowszy TR jest świetny, fakt.

Sam obecnie mastruję najnowszego Assasina 4. Świetna gierka.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Project gotham racing 4, fajny racer ale momentami dla mnie trudny, przez co irytujący. To oczywiście na odskocznie przy GTA 5 i diablo 3. Chętnie w diabełka pogram online, ale najpierw wolę w singlu przejść całość ;)

Opublikowano

Nadrabiam Mass Effecta i planuję później między innymi skończyć przerwanego FC3 i Skyrima. Ogólnie - uzupełniam zaległości i przygotowuję się na spokojnie do przejścia na next gena.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze pół roku grania na current genach przede mną :) Aktualnie na zmianę:
- Bioshock Infinite

- Hitman Rozgrzeszenie (PL)

- Toy Story 3

A jak czas pozwoli, to czeka wciąż nieruszone Two Worlds 2 - jak w to wpadnę to pewnie kilkadziesiąt godzin questów zapewnione. No i kiedyś trzeba wziąć się za dodatek do Divinity 2 (Flames of Vengeance), po ukończeniu podstawki.

Opublikowano

Metro:Last Light- klimat wylewa się hektolitrami ,oraz Forza Horizon- IMO jak na razie najlepszy racer mijającej generacji

w kolejce czeka Tomb Raider 2013, ale chyba zostawię go sobie na sylwestra ;D 

Opublikowano

Zabójcze combo - Dead Island + Ilomilo :D

Opublikowano

Wiedźmin 2. Za(pipi)ista gra, nie wiem czemu dopiero teraz się w nią zaopatrzyłem. 

Opublikowano

X com skończone. Stoję przed dylematem czy zagrać od nowa na większym poziomie trudności czy zagrać znów w tomb ridera... Chyba wybiorę to drugie.

Opublikowano

Na Twoim miejscu brałbym nowego. To samo + kilka ciekawych opcji. Ale cena... hm

Opublikowano

Na Twoim miejscu brałbym nowego. To samo + kilka ciekawych opcji. Ale cena... hm

Na nowego też zapoluje tylko na razie nie teraz, i jak nie zapomnę o tym tytule.

Opublikowano

Max Payne 3 - genialna, powtarzam genialna pozycja. Aż sam się sobie dziwię, że dopiero teraz w to gram. Top3 tej generacji gier TPS, obok Gyrosów i Unchartedów.

Max już prawie skończony, a po nim się biorę, za kupione na wyprzedaży, Call of Juarez Gunslinger.

Opublikowano

GTA5, masteruję SC:Blacklist, oraz męczę Far Cry 3 - średnio mi podszedł, ale nie wiem dlaczego, bo to dobrze zrobiony szpil, może po AC4 i Snajperach przejadły mi się palmy i sandboxowa konwencja.. :P

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

W dalszym ciągu Fallout New Vegas, jestem przed końcem gry, więc przyszedł czas na DLC, aktualnie Lonesome Road. Osobiście uważam NV za ciekawsze od trójki zarówno od strony fabularnej jak i szeroko pojętego gameplayu.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Wiedźmin 2. Za(pipi)ista gra, nie wiem czemu dopiero teraz się w nią zaopatrzyłem. 

Dobra, zmieniłem zdanie, jest z(pipi)ana. 

Z tego względu dalej katuję GTA 5 na przemian z Doom 3 BFG. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pociskam w "diabolo"3 - obecnie 3cie przejscie 58 level, nawet skusze sie wycalakować

Opublikowano

Ukończyłem Forze Horizon (nalepszy soundtrack w grach wyścigiwych ever!!1) i obecnie gram w Tomb Raider'a( Lara <3, pod względem akcji potworny roller coaster)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hitman: Absol.- genialne odświeżenie serii :) Sleeping Dogs - mega pozytywne zaskoczenie, momentami przypominam sobie Shenmue przez tą grę. Męczę GTA5 bo chcę sprzedać albo wymienić...