Lucek 4 417 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ps. zaraz ktos sie pewnie wkurzy za ten spam xD czemu? swietnie sie to czyta podczas przegladania w pracy nowego pe ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W Ruchu nie ma , Kolporter i pobliska stacja Shell mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 prenumerata doszla...masa czytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Inowrocław (prawie 80 tyś mieszkańców) ruch nie ma , kolporter ma. Kącik Sportowy został zamknięty forever? (3 miesiąc z rzędu już go niema). Jak to jest z tym koso? ps: z tym przypisem do jpg przy recenzji PESa (oceniałeś grafikę) to lekko popłynąłeś ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Kolporter i jest, 4 numery były na stanie. Walić ten post, wracam do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Radom wciąż bez PSX EXTREME (badania objeły ok 200.000 mieszkańców) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jutro w przerwie między lekcjami zamierzam kupić nowy numer....jeśli będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jutro w przerwie między lekcjami zamierzam kupić nowy numer....jeśli będzie Dobrze wiedzieć . Legionowo empik nie ma, w kolporterze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Edytowane 21 Września 2009 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Przepraszam Gdynio w centrum handlowym nabyłem mój numer Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. Edytowane 21 Września 2009 przez arqueek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. o0 Informuje o takim zawodzie jakim jest listonosz. Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. o0 Informuje o takim zawodzie jakim jest listonosz. Listonosze chodza z paczkami rano. A zdecydowanej wiekszosci ludzi rano w domu nie ma Edytowane 21 Września 2009 przez arqueek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 To jeszcze jest na to jedna rada Prenumerata jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem (miałem już 2 razy roczne) . Muszę sobie sprawić jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Prenumerata zazwyczaj w skrzynce pocztowej laduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ale sie wk@!$$em oblecialem caly za(pipi)asty rybnik i nigdzie nie bylo fokus,real wszystkie 2 stoiska inmedio i nic <_< pewnie sie nie chcialo im wystawiac nowego numeru :angry2: Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 prenumerata doszla jak zwykle punktualnie - dzieki na razie przeczytalem wstepniaka i recke fify, dwa najwazniejsze aspekty w grze pilkarsiej to gameplay i ustawienia taktyki , o pierwszym Koso napisal tresciwie (mnie tez gameplay w nowej fifie zachwycil), ale o taktyce w sumie nic nie wiem, jedynie ze ustawienie czestotliwosci oddawania strzalow jezs bez sensu, to jak to jest, da sie ustawic druzyne zeby grala "po naszemu" ? no i kwiatki z playtestu pes2010: 1. "grafika nie powala ani na shotach ani w ruchu. to juz nie te czasy , kiedy pes-a mozna bylo stawiac obok innych imponujacych wizualnie tuzow." 2. "(...) fenomenalni bramkarze (...)." Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 2. "(...) fenomenalni bramkarze (...)." W czym tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Bo grajac w demo PES2010 nie widać tego fenomenu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Baczek PL 19 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) fajnie mnie załatwiliście był przed chwilą w empku i (pipi) nie ma żadnego PE Edytowane 21 Września 2009 przez Baczek PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ja dzis w osiedlowym kiosku o 8 bez problemowo kupione ;P nie wiem z czym macie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 kupilem ale jeszcze nie zdązylem przeczytac. jest rozwiązanie konkursu UBISOFT?? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 tak przeglądam numer i tak jest dużo czytania ale tak jakoś średnio... i wtedy BAM! wywiad z Igą Wyrwał w ekstrimowym stylu, czekałem na takie coś od DAWNA Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 wywiad z Igą dobry, krótki i bez sensu;] ja tam temu najemnikowi z Listów nie dziękuję i nie jestem wdzięczny ani mi go nie żal, pojechał za kasą i trafiła kosa na granat - myślałem że w PE mogą mnie tylko zirytować recenzje a tu zonk! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Veto . 7 za grafike w Colinie WTF ???? ocena ogólna =8 . Boże widzisz i nie grzmisz . Wywiad z Igą super Edytowane 22 Września 2009 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi