Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Od aktorskiego DB lepsza jest nawet ta prosta animacja na kartkach, którą ktoś tu wcześniej wrzucił :P

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 596,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

W sumie też racja. Ale to było wiadomo od początku, że te "coś" będzie porażką. Obok G-Saviour jest to najlepszy przykład dlaczego burgery nie powinny robić aktorskich adaptacji anime/mang.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jakby ktoś tesknil za DB w tv to na AXN Spin jest emitowany Kai oraz GT w oryginalnej wersji językowej (szkoda, że z lektorem).

Opublikowano

Jakby ktoś tęsknił za DB to ja polecam pościągać odświeżone odcinki z Grupy-Mirai w oryginanej wersji dzwiękowej (na szczęście z napisami) ;)

Opublikowano

W nowej kinówce zamiast motyw z faraonem-kotem (królikiem?) wolałbym turniej Budokai Tenkaichi. Turnieje w anime były świetne.

Opublikowano

:P

qsbnc.jpg

Opublikowano

Ja co prawda mam na półce wszystkie tomiki DB i dość sporą część DBZ ale ciągle brakuje paru tomów, trzeba będzie to kiedyś uzupełnić. A na starość przekazać następnemu pokoleniu DB :D

Miałem całą kolekcję i parę miesięcy temu sprzedałem za jakieś 300 zł. Teraz trochę żal bo co jakiś czas sobie czytywałem sagę Cella :(

Ja z okazji swiat chyba kupie cala mange. 370 od jpf na allegro.

Opublikowano

Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni.

Opublikowano

Ja tez sobie chyba zrobie taki prezent, bo znow mam mega ochote na DB, a mangi jeszcze nigdy w zyciu nie czytalem.

Opublikowano

Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni.

Nie rozumiem, a czemu tak? I skad o tym wiesz?

Opublikowano

Nie ważne skąd wiem. Możesz mi wierzyć na słowo.

Opublikowano

Nie ważne skąd wiem. Możesz mi wierzyć na słowo.

Nie wiem czemu, ale ja wierzę - tym bardziej się cieszę, że udało mi się skompletować oryginalne wydanie w bardzo dobrym stanie.

Opublikowano

Troche bieda. Nawet animacja momentami jakaś taka... tania

Opublikowano

No szału ni ma. Mam tylko nadzieję, że poszli za przykładem KAI'a i OST bedzie na przyzwoitym poziomie.

Opublikowano

Ta, pójdą za przykładem kaia i znowu ukradną motywy muzyczne

Opublikowano

Ja wole oryginalne ost. Nostalgia i te sprawy. No i ten kawałek przy przemianie gohana:

http://www.youtube.com/watch?v=mL0bvfxVfBk

jak ze 3 lata temu puściłem tę scenę po raz pierwszy od czasów rtl7 to sie zalałem łzami z epickości i nostalgii.

taka moc (pipi)a, a nie jakieś kai :D

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

W tej kinówce jest Gohan SSY? O niedobrze... :confused:

Opublikowano

Jak soundtrack to tylko i wyłącznie z wersji japońskiej, całe szczęście w "naszej" (czyli francuskiej) wersji na RTL7/TVN7 właśnie takowy się znajdował.

Swoją drogą, też muszę sobie odświeżyć to anime, parę lat temu zacząłem oglądać DBZ i się zatrzymałem na wylocie na Namek, potem jakoś zajawka upadła.

Opublikowano
  • Autor

Ta kinówka jak zwykle zapowiada się ch,ujowo. Każdy powalczy 10 sekund, a na końcu i tak SSJ3 Goku rozpier,doli tego kota jakimś ogromnym Kamehameha.

Opublikowano

I jak, kupil ktos ta kolekcje mangi od JPF z allegro? Jak jest z jakoscia papieru i druku? Bo gdyby nie posty w tym temacie, ze moze byc cos nie tak to juz prawdopodobnie bym sobie to zamowil.

Opublikowano

'- tomy 1-5, 14, 39-42 to dodruki cyfrowe robione u nas w wydawnictwie

- pozostałe to pierwotny nakład z drukarni

dodruki niczym się nie różnią poza tym, że drukowane są na maszynach cyfrowych a nie offsetowych.'

Opublikowano

Czyli nie ma tragedii, chyba sprawię sobie prezent na święta.