Mejm 15 255 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No w koncu. Juz nie mialem czego na kiblu czytac. Dzis musialem wziac jakis archiwalny numer... Biore okladke z Jackiem B. Bohater gry nad ktorej grafika spuszczaj sie kasolomaniacy mnie specjalnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 numer świetny DUŻOO recenzji,nie mogę się doczekać ,super że są testy najnowszych modeli PS3 i Psp,fajnie ze wrócił ZGRENTGEN, liczę na ciekawy tekst- "Lokalizacje 2.0" i "Pełnokrwiści Bohaterowie" Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dobrze, będzie co czytać na wykładach albo na tronie przy dłuższym posiedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Kurde, dwie takie świetne okładki, w kiosku będzie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza
majeranekge 0 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 przepiekne okladki:) jedne z najlepszych w historii:D Chyba kupie dwa egzemplarze bo trudny wybor:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Finch 1 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wow, jest nawet recka Fify na PS2 :-) Jutro lecę do kiosku na bank, bo zapowiada się sporo czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Miesiąc dobry dla fanów DSa. Konkretne gry zrecenzowane plus fajnie zapowiadający się artykuł. To będą pierwsze rzeczy, które przeczytam. A, okładka oczywiście z Riggsem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Będzie co robić na wykładzie z prawa Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Odwołując się do recenzji uncharted2, minus zdecydowanie jest wrzucony na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soker 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Omg ;D nie ukrywam że jestem fanboyem nathana itp , ale ffak , okładeczka z brutala robi to coś Okładeczki cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 kolejne recenzje sprzętu na łamach extrima, a to lubię czytać. Ciekawe recki, wspaniałe gry w tym miesiącu. jednak na zkup jeszcze wstrzymam 2 tygodnie, poprzedni numer jeszcze nie ogarnięty. Okładki? od tak by były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Druciak 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Kurde, u mnie były tylko numery z okładką Brutala, a tak chciałbym mieć okładkę z Drakiem. Ogólnie bardzo dobry numer, recenzje nowych i dobrych gier, relacja z TGS, zapowiedzi super gier. Ogólnie numer jak zwykle na poziomie, trzymać tak dalej, będę miał co czytać na Tronie. Dzięki chłopacy! Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Numer zapowiada się grubo okładka z Uncharted 2 wyj3b4n4 w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Masa ciekawego stuffu, recki gier, które akurat mnie interesują, ciekawe zapowedzi. Wszystko jak zwykle w porzo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) W tym numerze jest dział HC Room :?: W ostatnim go zabrakło....a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju. Edytowane 20 Października 2009 przez Spox_2 Cytuj Odnośnik do komentarza
piciu12-79 2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ciekawy numer.. najbardziej podoba mi się recenzja Uncharted 2 by Kali. Prawie całkowicie się z nim zgadzam. Tylko notę dałbym 10/10. Bo jak taka gra jej nie otrzymała to prawdopodobnie już żadna inna ( z innej dziedziny) też już nie dostanie bo ... w jakiś sposób będzie odtwórcza i będzie bazowała na pomysłach innych. A ta (Uncharted 2) ma to coś, co napisał Kali; mianowicie: nie trzeba grać, wystarczy patrzeć jak ktoś gra w tą grę, to tak jakby oglądać naprawdę dobry film - moja żona to potwierdza :. Gratulacje dla Naughty Dog W ciemno można kupować ich gry . . . ja już wyczekuję na pierwszą oficjalną wzmiankę o trzeciej części bo nieoficjalna jest zawarta w wywiadzie z panami z w/w studia przy okazji recenzji gry Dla mnie 10/10.. i dodajmy do tego miód, który płynie z trybu multi - z niejednej pasieki by tyle nie zebrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek PES, był recenzowany dopiero w grudniowym numerze Szkoda, bo po liczyłem że się znajdzie jak co roku w listopadowym. Mało tego po cichutku liczyłem na MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KuHaku 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Właśnie wróciłem do domu z nowym numerem "psxextreme"(trafił mi się z okładką "U2AT"-wszędzie huczy i gwiżdże od tego tytułu-tv, prasa, ale się nie dziwię). Teraz zdarza mi się od czasu do czasu kupić extrima(kiedyś systematycznie) i przypomnieć swoje stare hobby, ale teraz nowy numer nie powoduje już u mnie takiego radosnego ożywienia, chociaż obadawszy okładkę i kilka pierwszych stron(oprócz niektórych recenzji, najbardziej zainteresował mnie test ps3 slim i psp go), ten numer-11/09, robi niemałe wrażenie i być może pomoże mi wykrzesać w sobie dawny, silny zapał do gier, aby włączyć na dłużej konsolę. Pozdrawiam dojrzałych pasjonatów gier, którzy lubią je na każdą konsolę(nie tylko tą swoją) Cytuj Odnośnik do komentarza
cronosik 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr_Sciera 7 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W kiosku w którym kupowałem poza #147 z okładką z motywem z Uncharted był... 134. numer :biggrin: Jutro zabieram się za lekturę. a nie mogę się doczekać fotek mojego pokoju. Masz je pewnie gdzieś na dysku u siebie, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr_Sciera 7 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy dostaliście już prenumeratę? Bo to mój pierwszy numer który miał przyjść z prenumeraty a w skrzynce pusto. Dzis nie bylem w redakcji i tez nie mam numeru . Listonosz byl, prenumeraty - nie ma. Cool. sciera Misterze Ścierowy , gdzie recka Operation Flashpoint 2 ...? Nie ma, bo nie bedziemy robic recek na bazie 2 dni grania - a tyle czasu mielismy od momentu otwarcia serwerow. Ta gra zapowiadala sie na mocny kombajn w sieci, dlatego tez zdecydowalismy sie pograc dluzej i napisac rzetelny test. Ja nie wiem jak niektore serwisy napisaly recki w dzien premiery. Napisac napisali... ja moge napisac recke na bazie shotow z gry. Ale pociesz sie. Wiele nie straciles . Spoileruje. sciera Cytuj Odnośnik do komentarza
Kredo 0 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Muszę dorwać numer z okładką Brutal Legend : O. Mam nadzieję, że jeszcze będzie w kiosku. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Mam już numer - udało mi się nabyć okładkę z Eddie Riggs'em, czyli tą lepszą moim zdaniem Na tym art'cie z U2 Nate nie jest do siebie w ogóle podobny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi