Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Medal of Honor

Featured Replies

Opublikowano

Ty chyba grasz w jakąś inną betę :D Spawny na przeciwnikach? Ani razu nie zrespiłem się na przeciwnej drużynie, wręcz przeciwnie, respawn zawsze po drugiej stronie mapy niż przeciwnicy. Zdarzało się że ściągałem przeciwników z dystansu wprost z ich respawna, ale gdy tylko podszedłem odrobinę bliżej respawn się zmieniał a obok mnie pojawiali sie kolesie z mojej drużyny. Zresztą da się to wyczuć podczas gry i można z powodzeniem lokalizować respawny przeciwnika przy pomocy radaru - respawn wroga znajduje się zawsze tam gdzie nie ma niebieskich trójkątów :D

Co do niskiego FPS też się nie zgodzę. Mam bardzo wysoko ustawioną czułość i problemów z FPSem nieuświadczyłem (w przeciwieństwie do np. bety BF:BC2 gdzie przez niski FPS nie dało się grać).

Zobacz na drzewko unlocków, z odpowiednią rangą można używać broni przeciwników.

Rzeczywiście, gdzieś mi to umknęło. I całą ideę diabli wzięli. Szkoda :(

• Odpowiedzi 299
  • Wyświetleń 35,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• CoD jest lepszy hmmmm no owszem ,ale powiedz mi która to częśc COD'a zrobiła mega przełomowa rewolucje ... CoD4 i od tego czasu nie widzmy nic nowego w kolejnych częściach .A już wypusty studia TR

• Pograłem już w multi na tyle długo by wyrobić sobie jakieś zdanie na temat tej gry. Wnioski?   Gra jest zaje.bista. Bardzo mi się podoba, jest tak jak lubię - dynamicznie. Pod względem dynamiki może

• Bardzo dobrego? Kur.wać najlepszego w jaki grałem w tej generacji wśród FPSów. Warstwa fabularna moim zdaniem zjada wszystkie CoD'y razem z CoD4 i powiem więcej - pierwszy raz miałem przy grze takie p

Opublikowano
Mazzeo to taki forumowy bajkopisarz , ja bym stawiał na Roofiego .

Bajkopisarz? Niby czemu? Jak doczołgałem się po 2h gry do M24 to próbowałem wstrzymać oddech naciskając lewą gałkę - bez efektu. Może to przez lagi. Teraz tego nie mogę sprawdzić ponownie.

Opublikowano

Dziwne, że w sieci nie ma jeszcze żadnego gameplayu z trybu dla jednego gracza. Chciałbym w końcu zobaczyć jaką ta gra prezentuje rozgrywkę.

Opublikowano

Ktoś tu chyba robi sobie niezłe jaja. Opóźnili betę na X'a o miesiąc, nie mówiąc dlaczego i olewając właściwie graczy, potem przedłużyli betę na PS3 i PC. Teraz dają Xbox'owcom jeszcze 9 dni? 9 dni za miesiąc i trochę? Szkoda gadać.

Dobrze, że gra jest kijowa, nie ma czego żałować.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

no nie wiem czy lepsze to się okaże w praniu ,ale na dzień dzisiejszy prezętuje się faktycznie lepiej a napewno normalniej :D.

Kto wie może kupię MoH ale co mi się znowu nie podoba to sposób poruszania się żołnierza ,czołkgi i cała to otoczka ....kalka BC2 .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie , pzreglądam oferty i na ultima.pl jest napisane oficjale ze do TIER1 beta BC3 .

Ale czytałem też chyba na poligami ze do każdej edycji TIER1 (przedpremierowe zamówienie ) jest beta BC3 .

Ktos to może potwierdzić ?

Bi jeśli to prawda to Tier 1 można wyrwać za 198zl na Alledrogo

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Ale na plus czy na minus ?

Sądze ze MoH bedzie jak BC2 tylko ze nieco żywsze (mowa o multi ) ,A sigielek byle by był dobry i z jajem :D

Opublikowano

Ograłem trochę bete na PC no i muszę powiedzieć że kicha.

Dziwne multi mapki małe,strzelanie wyszło im jakoś tak drętwo.

Do BF:BC2 brakuje kilka lat świetlnych.

A jak singiel odstaje od multi na minus to ja podziękuję. <_<

Opublikowano

nie chce byc chamski ale rozumiesz roznice miedzy beta a full ? multi zmienili z tego co mozna bylo wyczytac, a pozatym wydaje mi sie zbedne porownywac to do bf ;)

osobiscie wydaje mi sie ze jak multi rzeczywiscie tak pozmieniali to moze byc duze zaskoczenie. czysty fun bez bzdurnych malowanek ;)

Opublikowano

ale zapewne chodzi o bete która trwa teraz i po której raczej wiele nie zdąża zmienić.

Opublikowano

nie chce byc chamski ale rozumiesz roznice miedzy beta a full ? multi zmienili z tego co mozna bylo wyczytac, a pozatym wydaje mi sie zbedne porownywac to do bf ;)

osobiscie wydaje mi sie ze jak multi rzeczywiscie tak pozmieniali to moze byc duze zaskoczenie. czysty fun bez bzdurnych malowanek ;)

Dokładnie liczę ze może być tak samo jak z CoD4 . Piewsze wypusty sa zawsze najlepsze bo później to poprawianie dobrego i kolorowanie .

Cały czas zastanawiam się nad pre-orderem .

CoD:MW2 przejadł się ,straciłem nerwy i cierpliwość .

Do BC2 nie wiem czy jest sens wracać bo coraz mniej ludzi na serverach

A jakiegoś FPS'a mieć muszę do ciorania :teehee: