Opublikowano 18 lutego 201213 l To czy jest informacja o wczesnym buildzie czy nie to nie jest regula. Czesto zdarza sie, ze demo jest wczesnym buildem i te informacje trzeba wyciagac od tworcow. Ja po prostu licze, ze w fullu nie bedzie takich problemow z frameratem, bo ruga misja jest w porzadku, natomiast poczatku nie da sie ogladac, bo rwie jak poje.bane.
Opublikowano 18 lutego 201213 l Multi i druga połowa dema chodzą cacy więc myślę, że to wina starego kodu.
Opublikowano 18 lutego 201213 l multi nawet nawet. jestem strasznie przewrażliwiony na punkcie ładowania się czegokolwiek w menu a tutaj z tym za kolorowo nie jest :confused: chyba za bardzo się przyzwyczaiłem do tego co jest w CoD muszą poprawić dobijanie jak już leżymy, bo zamiast deptać nam głowę do dostajemy po nogach albo w ogóle w nas nie trafiają. Edytowane 18 lutego 201213 l przez sosnaa
Opublikowano 19 lutego 201213 l [media='']http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gxv1hYYyfTg[/media] Zajawka trailera. Szkoda, że raczej nie zagram w premierę. Edytowane 19 lutego 201213 l przez MajorZero64
Opublikowano 19 lutego 201213 l Ja bym chętnie poczekał z zakupem, ale już widzę tych popaprańców strzelających spoilerami z ME3 w tematach, np. o Syndicate. Tak jak z Heavy Rain - parę miechów temu chyba ktoś perfidnie mi zespoilował zakończenie w jakimś newsie o Red Dead Redemption. Za jaja bym wieszał takich.
Opublikowano 19 lutego 201213 l @Up Dokladnie miedzy innymi z tego powodu uszczuple portfel i biore na premiere... Mialem identyczna sytuacje z Heavy Rain, gdzie czytajac jakiegos newsa w necie w pierwszym komencie pod przeczytalem kto jest origami killerem kiedy gra kurierem do mnie leciala w niecaly miesiac po premierze :confused: Chyba ze ktoras z tych plytek co beda puszczac z "kosmosmu" spadnie mi do ogrodu, to ja bede rzucal spoilerami tutaj haha Edytowane 19 lutego 201213 l przez BoryzPL
Opublikowano 19 lutego 201213 l Na ludzką złośliwość i czystej wody debilizm nic się nie poradzi. Dlatego na wszelki wypadek nie zaglądam do żadnych topiców o grach, dopóki nie przejdę tego, co mam akurat w przedpremierze.
Opublikowano 19 lutego 201213 l Pobawiłem sie trochę w multi wczoraj, niby - jak to ujęliście - tylko horda, ale trzeba przyznać, że wciąga. Chociaż na dłuższą metę wydaje mi się, że szybko może się znudzić. Na podstawkę oraz spin-off na iOS również niecierpliwie czekam.
Opublikowano 19 lutego 201213 l Pobawiłem sie trochę w multi wczoraj, niby - jak to ujęliście - tylko horda, ale trzeba przyznać, że wciąga. Chociaż na dłuższą metę wydaje mi się, że szybko może się znudzić. Na podstawkę oraz spin-off na iOS również niecierpliwie czekam. Ja również. Dalej żadnych informacji, kiedy ME Infiltrator ma się ukazać?
Opublikowano 20 lutego 201213 l Świeżutki, jeszcze ciepły! Take Earth Back Trailer http://www.youtube.com/watch?v=Vs7kix6_8Ks&feature=g-u-u&context=G2ba2667FUAAAAAAAAAA Edit: Hahah, nosz kuzwa mac. 21 lutego bedzie jeszcze edycja rozszerzona trailera Edytowane 20 lutego 201213 l przez Voytec
Opublikowano 20 lutego 201213 l Cholercia, jak oglądam coś takiego to marzy mi się pełnometrażowy film, i może być to czyste CGI, ale ja chcę taki film!! Bioware powinno pójść w ślady Capcom i zmontować coś samemu, tak jak tamci zrobili z Resident Evil: Degeneration.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Dokładnie, kiedyś też miałem taką rozkminę, że najlepszy film Mass Effect to by był jakby zrobili CGI
Opublikowano 20 lutego 201213 l Dawno nie widzialem takiego CGI, ostatnio to byl chyba trailer Hugo Strange'a Miod. Edytowane 20 lutego 201213 l przez komar737
Opublikowano 20 lutego 201213 l Trailer rewelka, ciekawe ile kosztował. Też chętnie bym zobaczył film ME w takim stylu.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Extended Cut: http://www.youtube.com/watch?v=sVde1ss8QD0 Edytowane 21 lutego 201213 l przez wrog
Opublikowano 21 lutego 201213 l Bardzo czekałem na ten trailer. Świetny, ale szczerze mówiąc to ten z dwójki mi się bardziej podobał. Może gdyby w tym też Sheen był narratorem to też by tak było
Opublikowano 21 lutego 201213 l @Timmy ja zamówiłem na PC, na konsole to można jeszcze chyba nawet teraz składać zamówienia. Jak wszedłem w historię zamówień, to wyskoczyło mi okienko, że EA przeprasza blabla w zamian mogę dostać zwykłą edycję + wybraną grę za darmo (jakieś nfsy i inne pierdoły). Olałem to i wyłączyłem zakładkę. Jak teraz wszedłem jeszcze raz to nic nie wyskakuje. Dziwne.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Genialny jest ten trailer. Jak ja bym chciał żeby EA/Bio pokusiło się o sfilmowanie całej trylogii w takim stylu - wizualnie wymiata, dawno nie widziałem lepszego filmiku CGI Niech już ten marzec przychodzi...
Opublikowano 22 lutego 201213 l Gdzie aktualnie jest najtańszy preorder+wysyłka? Bo z tego co widzę na muve jest za 194 ziko + dycha kurier więc wydaje się najmniej ze wszystkich. Edytowane 22 lutego 201213 l przez wojnar
Opublikowano 22 lutego 201213 l @wojnar Na muve co prawda jest najtaniej, ale wysokie prawdopobienstwo ze dostaniesz pre-ordera dzien pozniej niz zamawiajac w innych miejscach. Mialem taka sytuacje z bf3, a przyczyna tego jest ze wpierw oni zamawiaja gdzies i dopiero potem wysylaja dalej.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Gdzie aktualnie jest najtańszy preorder+wysyłka? Bo z tego co widzę na muve jest za 194 ziko + dycha kurier więc wydaje się najmniej ze wszystkich. Na to samo wychodzi w Ultimie zakładając, że u ciebie są jakieś paczkomaty (4.99zł)- zamawiałem gry na premierę w ten sposób dwa razy i zawsze wszytko było na czas.Ja szukam kolekcjonerki (PS3) we Wrocku za 259 zł, widział ktoś? Czy zostaje mi Ultima?
Opublikowano 22 lutego 201213 l Multi jest bardzo fajne. Dzisiaj miałem dobry meczyk - zostałem sam z jakimś pro Kanadyjczykiem (reszta opuściła grę) i opykaliśmy wszystkie wavy we 2 :F. W życiu nie pomyślałbym, że tryb hordy mi się spodoba.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Ja wczoraj w końcu znalazłem jakiś dobry team i przeszliśmy kilka razy hordę na silver, zazwyczaj trafiałem na jakichś ludzi co padali już w 1 fali.. Bronze nawet we 2 osoby jest łatwe, kilka razy z kumplem tak przechodziliśmy. Nie sądziłem że tak pokocham snajperkę.. ;O Nie chodzę z żadną bronią wspomagającą, sama snajperka i wieżyczka strażnicza = winning.