Opublikowano 30 września 201014 l Panowie, poczekamy zobaczymy. Faktem jest, ze Nintendo znowu zbije kokosy i to, ze dostarczy nam kolejny raz niesamowity sprzet. Z cieszenia sie z tytulow startowych to bym troche poczekal bo nie jeden raz bylo juz przekladanie premier by dopracowac dany tytul Cena duza, ale co poradzic :confused: Tylko czy czekac na wersje XL czy kupywac startowa wersje
Opublikowano 30 września 201014 l Ja bym kupował od razu. Po pierwsze nie ma pewności, że taka wersja w ogóle będzie, a po drugie - po co tracić czas, jak można szybciej pograć.
Opublikowano 30 września 201014 l W sumie racja, a z drugiej strony jestem "gadzeciarzem", wiec jak zobacze juz konsolke to biore(zapewne PSP2 takze) i bez znaczenia czy jest mi to potrzebne czy nie(cholera jestem uzalezniony od gadzetow wszelakiej masci ) Jestem ciekaw jak wyglada to 3D dla "nieuzbrojonego" oka?
Opublikowano 30 września 201014 l Również jestem ciekawy jak wygląda 3D bez okularów. Musi to być super doświadczenie.
Opublikowano 30 września 201014 l w temacie o 3D w tym dziale macie kilka przykładów dla 'nieuzbrojonego oka'... co prawda tylko statyczne foto ale zawsze ;]
Opublikowano 30 września 201014 l W tym roku Święta będą za(pipi)iste. Zero prezentów, wszystko odłożone na początek 2011
Opublikowano 30 września 201014 l Kingdom hearts. Aczkolwiek nie mam pojęcia o czym mogłaby być historia. Plus paper mario.
Opublikowano 30 września 201014 l A na który tytuł najbardziej czekacie (z tych zapowiedzianych)? Na RE.
Opublikowano 30 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=WzZRdr4It-I Milan, weź im tam napisz w komentarzach, że to jest poziom PSX, piksele i w ogóle PSP2 już niedługo nadejdzie i rozje'bie system, bo ci ludzie są głupi i mówią, że ładne.
Opublikowano 2 października 201014 l Widze ze moje zdanie Cie zabolalo, nie wiem ile razy mam ci tlumaczyc ze ten ridge racer wygladal jak z psxa, a mario jak na ds'a, jesli sie myle to po prostu to zlej, co mam Ci napisac o tym mgsie? wyglada jak na ps2 i ogolnie super sie prezentuje, wyrazilem swoje zdanie wczesniej, nie chce dyskutowac, (pipi)a, to jest konsola nintendo, dorosnij ;o
Opublikowano 2 października 201014 l ridge racer wygladal jak z psxa Człowieku, ten RR to podobno port z iPhone'a, na którym ta gra też straszy. 0% opiniotwórczego materiału nt. 3DSa. 100% lenistwa dewelopera, który na start wie że ludzie będą łapać co tylko się da.
Opublikowano 3 października 201014 l na iphone gra wyglada lepiej i całkiem fajnie sie gra przy pomocy tilta
Opublikowano 3 października 201014 l Ja bym chciał wiedzieć kiedy Atlus ma wydać swoje gry bo to, że developerzy pozapowiadali nie znaczy, że te gry szybko zobaczymy, wcale się nie zdziwię jak będą wychodzić 2-3 lata.
Opublikowano 3 października 201014 l napiszcie proszę w telegraficznym skrócie: - warto w dniu premiery sprowadzać konsolę z Japonii? nie chodzi o samą gotówkę tylko o dostępność usług i możliwość przestawienia języka na bardziej ludzki tak aby kobieta mi sie w tym nie pogubiła - jak będzie z blokadą regionalną? w przypadku zakupu japońskiej wersji będę musiał sprowadzać carty prosto od nich? - z racji braku oddziału N w Polsce wszystkim zajmuje sie LT, konsolami z Japonii też? - w dobie gdzie nawet glupi tetris ma pucharki - czy na 3DS też będą osiągnięcia? pytam, bo jestem casualem i niekiedy tylko głupie "zdobądź wszystkie figurki" potrafi mnie zmusić do głębszego eksplorowania gry
Opublikowano 3 października 201014 l nie ma jeszcze odpowiedzi na te pytania... przynajmniej oficjalnego info brak
Opublikowano 3 października 201014 l Lucas Toys chyba nie zajmuje sie juz stuffem N w Polsce... nom.. http://www.stadlbauer.at/index.html?L=1
Opublikowano 3 października 201014 l napiszcie proszę w telegraficznym skrócie: - warto w dniu premiery sprowadzać konsolę z Japonii? nie chodzi o samą gotówkę tylko o dostępność usług i możliwość przestawienia języka na bardziej ludzki tak aby kobieta mi sie w tym nie pogubiła - jak będzie z blokadą regionalną? w przypadku zakupu japońskiej wersji będę musiał sprowadzać carty prosto od nich? - z racji braku oddziału N w Polsce wszystkim zajmuje sie LT, konsolami z Japonii też? - w dobie gdzie nawet glupi tetris ma pucharki - czy na 3DS też będą osiągnięcia? pytam, bo jestem casualem i niekiedy tylko głupie "zdobądź wszystkie figurki" potrafi mnie zmusić do głębszego eksplorowania gry 1. Myślę, że lepiej poczekać na marzec i kupić u nas. Niech najpierw potwierdzą polską cenę i wtedy można się nad tym zastanawiać. 2. Nie wiadomo. 3.Podobno jest szansa, że powstanie oddział N w Polsce. 4.Wątpię, żeby były coś takiego a'la trofea z PS3, ale raczej w grach będą pojawiały się jakieś rzeczy do odblokowania/zdobycia itp.
Opublikowano 3 października 201014 l Ponoć ta lista z tytułami startowymi to fake. To dobrze, bo nie było tam ani ocariny ani KH -3