Opublikowano 14 lipca14 lip Czyli całe te "czitowanie" polega na tym że chłopy obchodzą jakiś system aby szybciej levelowac?Możesz wydać grę która ma 16 lat ale mentalności już nie zmieniasz w graczach, dzisiaj trzeba szybko już najlepiej teraz bez wysiłku.Podobno już wjeżdża patch i zajmują się tym.Moze kiedyś kupię od biedy.
Opublikowano 14 lipca14 lip 12 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Podobno już wjeżdża patch i zajmują się tym.tylko żeby podtrzymać sprzedaż, póki jest na topie, jak rynek się nasyci to oleją temat i radźcie sobie
Opublikowano 14 lipca14 lip 53 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Czyli całe te "czitowanie" polega na tym że chłopy obchodzą jakiś system aby szybciej levelowac?Podobno już wjeżdża patch i zajmują się tym.Z tego co pamiętam na PS3 (więc obwinianie graczy XBOXa przez kogoś wcześniej piszącego w tym temacie to niezła odklejka) w każdym CoDzie, chwilę po premierze nowego, poprzednia część padała ofiarą hakerów i nikt nigdy z tym nic nie robił.A jeśli to są po prostu zwyczajne porty to w tym czitowaniu wcale nie chodziło o to, "aby szybciej levelować" tylko zjebać grę innym poprzez absurdalne akcje typu bycie niewidzialnym, przenikanie przez ściany, lewitowanie z nieskończonym ammo do bazooki, czy np zabijanie nożem z drugiego końca mapy - tak to wyglądało np w CoD W@W czy CoD MW2/MW3 na PS3 przynajmniej, więc powodzenia z takim graniem
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):Szybko poszło.Nie nadążasz, tu chociaż naprawiają cokolwiek
Opublikowano 14 lipca14 lip Activision to śmiecie do kwadratu ale dbają o swoje gry na których zarabiają.Wbiła się w top sprzedaży na psn, więc czuję, że będą pilnować.Pytanie co sie stanie po premierze nowego coda.Kurde gdyby EA zrobiło podobny patent z BF bad company 2, Battlefield 3 czy 1 to bym kupił.
Opublikowano 14 lipca14 lip Wspaniały codzik, wspaniała kampania, no ale ale w multi takiego starocia to już by mi się nie chciało w ogóle bawić. Jeszcze jak MW4 na horyzoncie (tak wiem, skórki yebane irytują)
Opublikowano 14 lipca14 lip 7 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Activision to śmiecie do kwadratu ale dbają o swoje gry na których zarabiają.Wbiła się w top sprzedaży na psn, więc czuję, że będą pilnować.Pytanie co sie stanie po premierze nowego coda.Kurde gdyby EA zrobiło podobny patent z BF bad company 2, Battlefield 3 czy 1 to bym kupił.no jakby ogarnęli anitcheata porządnie, to bc2 sam bym kupił (za rozsądne pieniądze mimo wszystko), ale i tak szkoda, że bc3 nie będzie... no, przynajmniej nie takiego, jaki powinien powstać
Opublikowano 14 lipca14 lip 8 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Activision to śmiecie do kwadratu ale dbają o swoje gry na których zarabiają.Wbiła się w top sprzedaży na psn, więc czuję, że będą pilnować.Pytanie co sie stanie po premierze nowego coda.Kurde gdyby EA zrobiło podobny patent z BF bad company 2, Battlefield 3 czy 1 to bym kupił.ea to wgl jakieś jebnięte w kwestii remasterów. Ile oni przenieśli gier z ps2 albo ps3 na nowsze sprzęty? Tak na szybko z głowy to tylko burnout paradise i nfs hot pursuit mi sie przypomniał
Opublikowano 14 lipca14 lip no zadziwiające jak na korpo, które ma opinię firmy zarabiającej po linii najmniejszego oporu
Opublikowano 14 lipca14 lip W dniu 10.07.2026 o 13:45, devilbot napisał(a):Nie kupujcie dlc bez zrobienia reaserchu. Te gry mają do siebie to że jak będziecie mieli dlc a większość graczy nie to nie będzie znajdowało wam meczu.Na Xbox tak ale:,,Gracze PS4 i PS5 mogą uczestniczyć w matchmakingu z innymi graczami na tych platformach. Nie ma rozgrywki międzyplatformowej z PS3 ani innymi platformami sprzętowymi. Ponadto właściciele Season Pass mogą uczestniczyć w matchmakingu z właścicielami bez Season Pass w obu tytułach.''
Opublikowano 14 lipca14 lip 25 minut temu, jimmy napisał(a):Wspaniały codzik, wspaniała kampania, no ale ale w multi takiego starocia to już by mi się nie chciało w ogóle bawić. Jeszcze jak MW4 na horyzoncie (tak wiem, skórki yebane irytują)Akurat multik jest świetny i można go potraktować jako coś... odświeżającego. Normalny movement, normalne dodatki do broni, spoko mapy i co do zasady brak pstrokacizny. BO2 to jeden z moich ulubionych MP, doskonale się zestarzał.
Opublikowano 14 lipca14 lip Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):Na Xbox tak ale:,,Gracze PS4 i PS5 mogą uczestniczyć w matchmakingu z innymi graczami na tych platformach. Nie ma rozgrywki międzyplatformowej z PS3 ani innymi platformami sprzętowymi.Ponadto właściciele Season Pass mogą uczestniczyć w matchmakingu z właścicielami bez Season Pass w obu tytułach.''na ps4 nie czitują? w sumie nie wiem jak to wygląda
Opublikowano 14 lipca14 lip no gracze ps4 mogą grać z graczami ps5, stąd moje pytanie, czy zabezpieczenia ps4 mają się równie dobrze jak te na ps5, tak?
Opublikowano 14 lipca14 lip 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):ea to wgl jakieś jebnięte w kwestii remasterów. Ile oni przenieśli gier z ps2 albo ps3 na nowsze sprzęty? Tak na szybko z głowy to tylko burnout paradise i nfs hot pursuit mi sie przypomniałBurnout Paradise, Hot Pursuit, Mass Effect Trylogia, Plants vs Zombies które było chujowym remasterem no i Dead Space Remake. No nie powala lista ale w sumie oni to mało ciekawych gier mieli na przestrzeni lat.
Opublikowano 14 lipca14 lip Co ty dla nas dupisz sut? Ea za ps3/x360 pełno spaniałych gier, na ps4 już w sumie same śmieci i od tamtej pory poza rudym jedi i ds remake nic dla mnie nie zrobili
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Co ty dla nas dupisz sut? Ea za ps3/x360 pełno spaniałych gier, na ps4 już w sumie same śmieci i od tamtej pory poza rudym jedi i ds remake nic dla mnie nie zrobiligracze mają słabą pamięć, dla nich bf6 to powrót do świetności bf-a, jak jechałem po tej grze jeszcze w trakcie bety to mnie minusowali i klaunowali, aż na końcu przyznali, że w sumie średnio wyszło i nie chce się w to grać
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a):no gracze ps4 mogą grać z graczami ps5, stąd moje pytanie, czy zabezpieczenia ps4 mają się równie dobrze jak te na ps5, tak?mi się rozchodzi tylko o to, że: oryginalnie gdy zakupiłeś DLC/Season Pass do Black OPS to automatycznie byłeś skazany na lobby TYLKO z graczami, którzy też mają DLC/Season Pass a jak wiadomo graczy z podstawową wersją gry było więcej = osobom z dodatkami dłużej/ciężej wyszukiwało meczyk w multi niż tym grającym na podstawowej wersji gry.I to jest bardzo nie fajne i tak niestety to nadal działa na Xbox ALEw tych wydaniach na PS4/PS5 tego problemu już nie ma bo nawet jak kupiłeś tego Season Passa to i tak może cię przydzielić do lobby z graczami, którzy mają tylko podstawową wersję gry Dlatego zacytowałem post użytkownika @devilbot, który polecał zrobić research (słusznie i z dobrego serca ) w tej sprawie bo nie mieliśmy wtedy TEJ informacji: Ponadto właściciele Season Pass mogą uczestniczyć w matchmakingu z właścicielami bez Season Pass w obu tytułach.@krzysiek923 czy już przestaniesz pytać mnie o oszustów/cheaterów? Nie kupiłem tej gry, nie wiem jak to wygląda z tymi chujami oszustami jedynie podzieliłem się informacją, która mogła rozwiać czyjeś wątpliwości w przypadku zakupu zmęczyłem się
Opublikowano 14 lipca14 lip czy tobie się coś nie pomyliło? przecież ja ciebie o nic nie pytałem, to tylko jedna odpowiedź na twojego posta z cytatem ze mnie xdczy już przestaniesz pytać mnie o oszustów/cheaterów?napisałeś jakbym cię męczył pół dniaa moje wtrącenie o dlc to tylko zwykłe przypomnienie jak to działało i że było to zjebane, to w ogóle nie było do ciebie skierowanei ty się pytasz, czy ja kawę piłemzacytowałem twój post, bo jest tam informacja, że ps4, ps5 nie łączy się z ps3, a na ps3 lobby pohackowane. dlatego chciałem się dowiedzieć (od kogokolwiek, niekoniecznie od ciebie), czy na ps4 zabezpieczenia się jeszcze trzymają dobrze (tak ogółem) Edytowane 14 lipca14 lip przez krzysiek923
Opublikowano 14 lipca14 lip trzymaj się, do widzeniaedit: no i dobra jest git fajnie pozytywnie wszystko rozumiem spoko Edytowane 14 lipca14 lip przez Krzysztof93
Opublikowano 14 lipca14 lip noooojest informacja wrzucona przez ciebie jako cytat, teraz ja cytuję wrzuconą przez ciebie informację, żeby dowiedzieć się OD KOGOKOLWIEK (ciebie cytuję tylko dla informacji o braku rozgrywki między ps4,ps5 z ps3), czy odcięcie ps3 od rozgrywki mocno poprawi sprawę z cziterami. i teraz chciałbym żeby ktoś, kto ogarnia jakieś przeróbki softu i ogólnie czitowanie na ps4 napisał, czy to jakaś mocno pozytywna informacja, czy raxczej niewielkie pocieszeniee: no i ok Edytowane 14 lipca14 lip przez krzysiek923
Opublikowano 16 lipca16 lip dzięki tej wymianie uprzejmości zdałem sobie sprawę że są dwa prawie takie same krzyśki