Square 8 501 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Wczoraj zagrałem 3 wyścigi w demie i niestety dołączam do grona niezadowolonych. Grafika nie jest tragiczna i na pewno nie jest to poziom PS2, ale razi w oczy wykonaniem. O modelu jazdy nie będę się wypowiadał bo w poprzednie gry z serii grałem łącznie jakieś 30 minut. Sony znowu zalicza wtope jeżeli chodzi o reklamowanie swoich gier, bo wątpie czy po kolejnym słabym demie MS ktoś kupi grę na premierę, oczywiście oprócz tych co się interesują na codzień branżą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 (edytowane) Grałem kilka dni temu w demo i niestety, gra nie zrobiła na mnie już takiego wrażenia jak choćby Pacific Rift. Spodziewałem się ostrego pierdo.lnięcia a niestety wyszło inaczej. Nie powiem, bo efekt rozwalającego się wokół miasta wypada nieźle przy odpowiednim nagłośnieniu ale grafika podłoża jest po prostu tragiczna. w Pacific Rift błoto było tak realnie odwzorowane, że do tej pory budzi podziw. Szkoda, to mogl byc nowy lider w efektownych racerach. Edytowane 13 Marca 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-mGvvhRFeo I co sądzicie? Edytowane 13 Marca 2011 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No wygląda to rewelacyjnie, ale znowu trasa, na której praktycznie nie ma skrótów i rozjazdów, może ze 2 tam były widoczne. Mimo wszystko może trza się przyzwyczaić do tej zmiany, biorę na premierę i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Za to co każde okrążenie zmienia się tor trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 co za debil wpadl na pomysl by auto jadace za nami przyslanialo kamere... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No ale tak już było od części pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No wygląda to rewelacyjnie, ale znowu trasa, na której praktycznie nie ma skrótów i rozjazdów, może ze 2 tam były widoczne. w demie tych rozjazdów jest calkiem sporo , tylko niektore bardzo mało widoczne co do filmiku to trasa z tornadem robi niezłe wrażenie przeciwnik zasłaniający kamere troche upierdliwy ale... wezcie kur.wa zdejmijcie ten polski język!! co to ma byc????? "OKR. 1" ??? w pierwszej chwili mysalem skąd sie tam wzieły orki?! znowu bede musial jezdzic po miescie i przepłacac zeby znalesc angielską wersje... kur.wa:/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Co ci nie pasuje w skrócie "okr."? Jak mieli to zrobić inaczej? "ok"? Naprawdę już nie macie się czego czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 sama trasa robi wrazenie - prowadzenie samochodu znow nie bardzo. Z wypowiedzi ludzi grajacych wnioskuje, ze jezeli komus demo nie przypadlo do gustu, nie ma na co liczyc, ze pelna wersja nagle sie spodoba, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Co ci nie pasuje w skrócie "okr."? Jak mieli to zrobić inaczej? "ok"? Naprawdę już nie macie się czego czepiać szczerze? wszystko mi nie pasuje! nie mogli napisać "okrążenie" ? zresztyą walić to, polskie wersje to syf , zwlaszcza jak są wpychane na siłe do wyscigów, nie mowcie mi ze jestescie tacy niedorozwinięci z angileskiego że nie rozumiecie "lap 1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Przyznać trzeba szczerze,że grafika jest po prostu...rozczarowująca. Na filmikach HD wyglądało to pięknie a w wyścigu słupy mają tekstury jak z epoki Doom'a. Magii też brakuje ot jedzie się po to by jechać. Odnoszę wrażenie, że niektóre serie gier zjadają swój ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Co ci nie pasuje w skrócie "okr."? Jak mieli to zrobić inaczej? "ok"? Naprawdę już nie macie się czego czepiać szczerze? wszystko mi nie pasuje! nie mogli napisać "okrążenie" ? zresztyą walić to, polskie wersje to syf , zwlaszcza jak są wpychane na siłe do wyscigów, nie mowcie mi ze jestescie tacy niedorozwinięci z angileskiego że nie rozumiecie "lap 1" nie mow ze jestes tak "niedorozwiniety" i nie rozumiesz skrotu "okr."? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-mGvvhRFeo I co sądzicie? Widowiskowo i bez wnikania w szczegóły (czasami oprócz piorunów i zadymki na trasie nic innego nie ma), to oprawa git, ale czy tylko ja mam wrażenie, że trasa to prosta droga z delikatnymi łukami? Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mnie ta gra kupiła i raczej ją nabędę w dniu premiery (czyli w tą środę) a samo demko ograłem chyba na 100 różnych sposobów Co prawda miałem do czynienia tylko z pierwszym motorstormem , w Pacific Rift nigdy nie grałem tak więc nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Mnie też demko nie powaliło, ale mimo wszystko złożyłem dziś zamówienie. Po części pewnie przez sentyment do tej serii, a po części przez fakt, że to jednak będzie dobra arcadówka. Trasa w demie może nie powala, ale oglądałem nie jeden filmik w necie, gdzie trasy wypadały naprawdę świetnie. Do tego dodać jeszcze ciekawy single i multiplyaer na wzór tego z Blura i zabawa powinna być przednia, jak z każdym MS. PS. Grajcie TYLKO z kamerą umieszczoną nad maską. Znacznie lepsze wrażenia z jazdy! Edytowane 14 Marca 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Raczej też kupię. Pograłem dłużej w demo i zaczynam się przekonywać. Prostych obiektów i słabych tekstur podczas jazdy nie widać, uczucie pędu i zadyma dają radę. Wg ostatnich informacji na temat cięć finansowych w studiach Sony, przy kiepskiej sprzedaży może się okazać że więcej Motorstormów już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 filmik (chyba juz byl tutaj) http://www.ps3site.pl/apokalipsa-ta-wirtualna-wideo/66300/ japonczycy grając na tej trasie poczują sie jak w domu xD 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 filmik (chyba juz byl tutaj) http://www.ps3site.pl/apokalipsa-ta-wirtualna-wideo/66300/ japonczycy grając na tej trasie poczują sie jak w domu xD Dobre i mocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dobra, chwilkę pograłem, moje wrażenia: -grafa jest dobra, niektórzy ewidentnie przesadzają z narzekaniem. Tekstury z PS2? Ta, jasne... -rozpierdziel na trasie jest konkretny, dzieje się duuuużo więcej niż w poprzednich Motorstormach, a grałem tylko kilka wyścigów, -doszły karty do zbierania podczas wyścigów, niby pierdoła a wydłuża rozgrywkę, -proste trasy bez rozjazdów? Zapomnijcie, niekiedy idzie się pogubić. -nie jestem pewien, ale chyba zginęła cecha charakterystyczna Motorstorma, mianowicie koleiny w błocie. -model jazdy jest uproszczony, ale zjadliwy, choć jeszcze wszystkim nie jeździłem. Na razie tyle, wracam grać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) No i elegancko , moja kopia już do mnie zmierza , po demie się wahałem ale postanowiłem zaryzykować bo niby trasy różnią się , nie wszędzie są te "zombie" (jak nie podejdzie to zaraz sprzedam , proste heh) , jak można jeszcze jakieś info jak soundtrack , czy jak w demie zmiksowane klasyczne motywy ? Edytowane 15 Marca 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 premiera przesunięta (tam gdzie się da): http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9257387,Sony_w_ciszy_przeklada_MotorStorm__Apocalypse.html?bo=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No i elegancko , moja kopia już do mnie zmierza , po demie się wahałem ale postanowiłem zaryzykować bo niby trasy różnią się , nie wszędzie są te "zombie" (jak nie podejdzie to zaraz sprzedam , proste heh) , jak można jeszcze jakieś info jak soundtrack , czy jak w demie zmiksowane klasyczne motywy ? Przejrzałem trochę soundtrack i chyba wszystko to remixy, przy większości kawałków jest dopisek 'MS:A Remix'. Ja tam nie narzekam na muzykę, ale wiadomo, że gusta są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jak to ładnie poprowadzą to dzięki temu co się działo w Japonii, gra z serii Motorstorm będzie mieć bardzo udaną akcję promocyjną... Choć przesunięcia szkoda, ciekawe jak to będzie u nas w kraju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) promocja gry to jedno, ale osoby ktore kupią gre mimo przesuniecia premiery beda pewnie ją odsprzedawac po bardzo korzystnej cenie (kiedy juz pierwsza dostawa rzucona do sklepow sie wyczerpie) chociaz trzeba pamietac ze pewnie serwery multi beda puste, albo wręcz wyłączone Edytowane 15 Marca 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi