lothronik 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 MS i Sony wybrało sobie zły termin na start nowej generacji. A ja usazam ze swietny,jak zasiade przy GTA we wrzesniu to odkleje sie od niego dopiero przy premierze nowych konsol w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jaram się : )))))))) Armageddon! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Podobno Rockstar rozważa wydanie samego modułu sieciowego na next genach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Podobno Rockstar rozważa wydanie samego modułu sieciowego na next genach. To i może pecetowcy ten tryb dostaną. ;] down: No co ty, grafika? Przecież "piątka" wygląda znakomicie. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Co do gierki, to jedyne, co mi przeszkadzało dotychczas to grafika, która mówiąc szczerze, nie jest najlepsza i o dziwo przeskakiwanie między postaciami (osobiście wolałbym grać jedną wybrana przez całą grę ), ale po zobaczenie trailera multiplayera cofam wszystko. Ta gra zmiażdży! Chyba cały wolny czas będe poświęcał na ta gierkę po premierze No i edycja kolekcjonerska musi być xD Pomysł z modułem Multi na Nextgeny świetny! Dałbym na to nawet tyle samo co za pełną gierkę Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 zapomnialem o trailerze i dopiero teraz ogladalem, robi ogromne wrażenie podoba mi sie że za kase sami decydujemy czy kupimy fryzure czy dom, i że będzie można pod siebie edytowac wygląd psotaci a nie używać przedefiniowanych ludzików ze zbioru NPCów jak w RDR na tym trailerze zabrakło mi jedynie pokera i ciekawe czy wspomniane edytory i inne bajery które mają wychodzić po premierze (żeby niby nie przedobrzyć na starcie) czy będą jako patche czy płatne DLC (raczej płatne dlc jest bardziej prawdopodobne) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 0:55 "Po przylocie do Los Santos [...]" - Czyli nie od samego początku znajdziemy się w Los Santos. Jakaś misja się przed przylotem do LS szykuje. BTW O ile po gameplayu trybu single nie byłem jakoś super zachwycony, nie czułem hajpu, tak po dzisiejszym gameplayu wszystko wróciło do normalności. 32 dni ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Orgazm over 9000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 0:55 "Po przylocie do Los Santos [...]" - Czyli nie od samego początku znajdziemy się w Los Santos. Jakaś misja się przed przylotem do LS szykuje. No, cutscenka raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Rozi nie boisz się o swoje życie po wpisie na fanpage'u Rockstara? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 mam pytanie, czy ten post po polsku na stronie R* jest widoczny tylko dla polakow, czy dla wszystkich nacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A czemu miałby być widoczny tylko dla Nas, Polaków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 no bo to dziwne, ze tylko my mamy wpis w ojczystym jezyku, a chiny, rosja, francja, niemcy i inne kraje, ktore moga miec wiecej graczy nie. zreszta nie ma zadnego komentarza obco jezycznego, tak tez jest to tym bardziej dziwne. jak na moje to jakies ustawienie contentu dla ludzi z danym krajem w informacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No bo tak jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Rozi nie boisz się o swoje życie po wpisie na fanpage'u Rockstara? Buldupowcy straszni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Gdzieś czytałem, że tylko my widzimy wpisy Rockstara w ojczystym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mając fanpage i dodając post, można ustalać, kto go może zobaczyć (jaka narodowość), więc Jeśli mają taką możliwość, to dają newsy w danym języku dla danej narodowości Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 gta 5 pierwszą grą chyba będzie którą kupię na premierę, raz się żyje. już teraz osiagam nirwanę, co dopiero będzie 17 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Rozi nie boisz się o swoje życie po wpisie na fanpage'u Rockstara? Jaki wpis? Mógłby ktoś zacytować? Umieram z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cześć, mamy nadzieję, że podobało Wam się dzisiejsze pierwsze spojrzenie na Grand Theft Auto Online. Możecie teraz zobaczyć zapis z rozgrywki w GTA Online w języku polskim nahttp://www.youtube.com/user/RockstarGamesPL. Pamiętajcie również, aby odwiedzić interaktywny przewodnik nahttp://www.rockstargames.com/V/pl_pl w oczekiwaniu na Waszą podróż po Los Santos i Hrabstwie Blaine, gdy Grand Theft Auto Vwyjdzie 17 września. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Napisałbym, że jestem rozje.bany na łopatki, ale taki stan osiągnąłem już po ostatnim trailerze. Podejrzewam że jak we wrześniu włożę płytę do PS3, to wyjmę w okolicach grudnia, żeby puścic kolędy w salonie. ORGAZM Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ... ... Rockstar właśnie stworzyło GTA MMO. ... OMATKOCHRYSTAOBOZIUNOJANIEMOGEORGAZMALEOSTRO!!!11 Najbardziej chyba boli ta liczba graczy. "Tylko" 16 osób, ale jak się uzbiera fajną ekipę, to i tak będzie miodnie. Zbieramy się, Panowie! Baaardzo mądry ruch ze strony Rockstara, że multi wystartuje później, bo bym całkowicie olał singla po tym, co zobaczyłem... A to co zobaczyłem... Ludzkie słowa nie są w stanie tego opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mysle, ze gangow na forum to będzie ze 20 patrzać na hype Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Większa ilość graczy =/= większy fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi