Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Co do gierki, to jedyne, co mi przeszkadzało dotychczas to grafika, która mówiąc szczerze, nie jest najlepsza i o dziwo przeskakiwanie między postaciami (osobiście wolałbym grać jedną wybrana przez całą grę :P), ale po zobaczenie trailera multiplayera cofam wszystko. Ta gra zmiażdży! Chyba cały wolny czas będe poświęcał na ta gierkę po premierze :D No i edycja kolekcjonerska musi być xD

:banana:

Pomysł z modułem Multi na Nextgeny świetny! Dałbym na to nawet tyle samo co za pełną gierkę  :teehee:

Edytowane przez Norbi13

zapomnialem o trailerze i dopiero teraz ogladalem, robi ogromne wrażenie :D

podoba mi sie że za kase sami decydujemy czy kupimy fryzure czy dom, i że będzie można pod siebie edytowac wygląd psotaci a nie używać przedefiniowanych ludzików ze zbioru NPCów jak w RDR

na tym trailerze zabrakło mi jedynie pokera :P

i ciekawe czy wspomniane edytory i inne bajery które mają wychodzić po premierze (żeby niby nie przedobrzyć na starcie) czy będą jako patche czy płatne DLC (raczej płatne dlc jest bardziej prawdopodobne)

0:55 "Po przylocie do Los Santos [...]"  - Czyli nie od samego początku znajdziemy się w Los Santos. Jakaś misja się przed przylotem do LS szykuje.

BTW O ile po gameplayu trybu single nie byłem jakoś super zachwycony, nie czułem hajpu, tak po dzisiejszym gameplayu wszystko wróciło do normalności. 32 dni ludzie!

Cześć, mamy nadzieję, że podobało Wam się dzisiejsze pierwsze spojrzenie na Grand Theft Auto Online. Możecie teraz zobaczyć zapis z rozgrywki w GTA Online w języku polskim nahttp://www.youtube.com/user/RockstarGamesPL.

Pamiętajcie również, aby odwiedzić interaktywny przewodnik nahttp://www.rockstargames.com/V/pl_pl w oczekiwaniu na Waszą podróż po Los Santos i Hrabstwie Blaine, gdy Grand Theft Auto Vwyjdzie 17 września.

...

...

Rockstar właśnie stworzyło GTA MMO.

...

OMATKOCHRYSTAOBOZIUNOJANIEMOGEORGAZMALEOSTRO!!!11

Najbardziej chyba boli ta liczba graczy. "Tylko" 16 osób, ale jak się uzbiera fajną ekipę, to i tak będzie miodnie. Zbieramy się, Panowie! Baaardzo mądry ruch ze strony Rockstara, że multi wystartuje później, bo bym całkowicie olał singla po tym, co zobaczyłem... A to co zobaczyłem... Ludzkie słowa nie są w stanie tego opisać.