Opublikowano 24 listopada 201410 l Porównanie fajnie zrobione, tylko dlaczego na PS4 jest ustawiony jaśniejszy kontrast ? Jak już robią takie porównania to niech chociaż będę zrobione na tych samych ustawieniach.
Opublikowano 24 listopada 201410 l fajne te porównanie, powiem wam, że oglądałem to teraz na ekranie 110" i od razu na pierwszym porównaniu twarzy PS4 vs Xbox widać, że Xbox ma textury niższej rozdzielczości, krawedzie są wyraznie bardziej postrzępione, cyknąłem fotke ale zwykła cyfrówka robi kiepskie zdjęcia w nocy nie sugerować sie fotą to żadne porównanie Edytowane 24 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 24 listopada 201410 l przy okazji, szukam gry z jakąś konkretną fabułą, aktualnie przechodze FC i ta gra tego nie posiada znajde lepszy tytuł niż GTA5 na PS4, gdzie można wkrecić sie w losy bohaterów, czy to jest właśnie ta gra której szukam? grałem tylko krótką chwile na x360 TLOU przeszedłem Edytowane 24 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 24 listopada 201410 l czy w tej grze jakikolwiek pojazd potrafi przekroczyc 120 mph na liczniku ?
Opublikowano 25 listopada 201410 l Nie wiem czy widzieli, jak nie to łapcie: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52354/stunning-snapmatics-captured-on-playstation-4-and-xbox-one Zbieram szczene z podłogi. Ja narazie jedno zrobiłem: http://rsg.ms/a440244
Opublikowano 25 listopada 201410 l Wszyscy sie ciesza jakby nowa czesc wyszla.Nie twierdze, ze remaster jest zly czy cos - po prostu mi wystarczy wersja na PS3 - gram po raz drugi i znowu dobrze sie bawie, a dodam, ze juz jakis czas temu zrobilem 100% w grze.Nie potrzebuje remastera zeby wrocic do gry - sa tam co prawda dodatkowe bajery, ale misje nadal sa te same dlatego najbardziej czekam na fabularny dodatek. Edytowane 25 listopada 201410 l przez saptis
Opublikowano 25 listopada 201410 l Dokument o życiu w głębinach otaczajacych SA,tylko Czubówny brakuje
Opublikowano 26 listopada 201410 l Wszyscy sie ciesza jakby nowa czesc wyszla. Nie twierdze, ze remaster jest zly czy cos - po prostu mi wystarczy wersja na PS3 - gram po raz drugi i znowu dobrze sie bawie, a dodam, ze juz jakis czas temu zrobilem 100% w grze. Nie potrzebuje remastera zeby wrocic do gry - sa tam co prawda dodatkowe bajery, ale misje nadal sa te same dlatego najbardziej czekam na fabularny dodatek. No bo ta gra z taką grafiką i płynnością zyskuje jakby nową jakość. A doszło kilka ciekawych niespodzianek, w tym nowe samochody czy motory, zmieniona fizyka modelu jazdy, widok z pierwszej osoby, około 150 nowych utworów w radiu (co ma przełożenie na kilka nowych stacji radiowych), online do 30 osób i trochę tego jeszcze jest (w tym genialny, całkiem nowy ogień z własną fizyką i dymem). Remastery to zło, ale tutaj next-genowe GTA powinno się od początku pojawić w takiej edycji
Opublikowano 26 listopada 201410 l Zmieniona fizyka modelu jazdy ? - o tym nie slyszalem. Dla mnie GTA V to bardzo dobra gra, nie potrzebowalem remastera zeby sie o tym przekonac i tak jak psialem - nadal chetnie ja odpalam na PS3.
Opublikowano 26 listopada 201410 l A jak z płynnością bo wg filmików też klatki lecą czasami w dół ? Pytanie tylko czy jest lepiej jak w wersji na PS360 ?
Opublikowano 26 listopada 201410 l Ja jeszcze drastycznych spadków płynności nie zauważyłem, na pewno nie takich żeby to wpływało na jakość rozgrywki.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Nie ma żadnych, przynajmniej u mnie. Jedynie co smuci to fakt, że deszczowa pogoda jest rzadko. Miałem dwa razy z czego trzeci to podczas misji Trevorem w najeździe na wiesniaków
Opublikowano 26 listopada 201410 l Jedynie co smuci to fakt, że deszczowa pogoda jest rzadko. Miałem dwa razy z czego trzeci to podczas misji Trevorem w najeździe na wiesniaków w tej misji jest zawsze taka pogoda Edytowane 26 listopada 201410 l przez _Be_
Opublikowano 26 listopada 201410 l u mnie dość często padało. teraz kwestia definicji często. mam 95% i padało jakieś 5-6 razy. ulewa w mieście to coś przepięknego.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Nie ma żadnych, przynajmniej u mnie. Jedynie co smuci to fakt, że deszczowa pogoda jest rzadko. Miałem dwa razy z czego trzeci to podczas misji Trevorem w najeździe na wiesniaków Zawsze możesz wpisać kod. Tak, wiem jakie to ma konsekwencje. Edytowane 26 listopada 201410 l przez Ludwes
Opublikowano 26 listopada 201410 l No wlasnie. Co ma kod na pogode do acziwow? Nieogary z tych R*. To samo z pogoda bylo na PS3. W GTA4 bylo lepiej rozwiazane a w W_D najlepszy balans imo. Tu jest tak pieknie wykonane ze az szkoda ze jest rzadkoscia. Z drugiej strony moze to i lepiej i czlowiek mniej sie tym efektem nudzi? . Bluber wiem
Opublikowano 26 listopada 201410 l Na PS4 właśnie dostałem info o aktualizacji EDIT 1.14GB wersja 1.04 Edytowane 26 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 26 listopada 201410 l Ale przecież w kaliforni rzadko pada deszcz, a san andreas jest fikcyjną kalifornią. Tu balans nie ma znaczenia, w gta4 padało dużo częściej, jak to w nowym jorku.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Zauwazyliscie ze można telefonicznie zamówić sterowiec ? Chyba ze było to wcześniej ale nie przypominam sobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 listopada 201410 l wcześniej też był. co prawda jako dodatek ale kupon na niego był w każdej nowej sztuce gry. zadzwoniłeś i podstawiali na lotnisko.