Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Porównanie  fajnie zrobione, tylko dlaczego na PS4 jest ustawiony jaśniejszy kontrast ? Jak już robią takie porównania to niech chociaż będę zrobione na tych samych ustawieniach.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Kurde nie sądziłem że różnica jest aż tak ogromna. :o

Opublikowano

fajne te porównanie, powiem wam, że oglądałem to teraz na ekranie 110" i od razu na pierwszym porównaniu twarzy PS4 vs Xbox widać, że Xbox ma textury niższej rozdzielczości, krawedzie są wyraznie bardziej postrzępione, cyknąłem fotke ale zwykła cyfrówka robi kiepskie zdjęcia w nocy

nie sugerować sie fotą to żadne porównanie

Tdrzpb2.jpg?1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

przy okazji, szukam gry z jakąś konkretną fabułą, aktualnie przechodze FC i ta gra tego nie posiada

znajde lepszy tytuł niż GTA5 na PS4, gdzie można wkrecić sie w losy bohaterów, czy to jest właśnie ta gra której szukam? grałem tylko krótką chwile na x360

TLOU przeszedłem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Si, jeśli podchodzi ci gangsterski klimat z humorem. 

Opublikowano

czy w tej grze jakikolwiek pojazd potrafi przekroczyc 120 mph na liczniku ? :D

Opublikowano

Wszyscy sie ciesza jakby nowa czesc wyszla.
Nie twierdze, ze remaster jest zly czy cos - po prostu mi wystarczy wersja na PS3 - gram po raz drugi i znowu dobrze sie bawie, a dodam, ze juz jakis czas temu zrobilem 100% w grze.
Nie potrzebuje remastera zeby wrocic do gry - sa tam co prawda dodatkowe bajery, ale misje nadal sa te same dlatego najbardziej czekam na fabularny dodatek.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Dokument o życiu w głębinach otaczajacych SA,tylko Czubówny brakuje

Opublikowano

Wszyscy sie ciesza jakby nowa czesc wyszla.

Nie twierdze, ze remaster jest zly czy cos - po prostu mi wystarczy wersja na PS3 - gram po raz drugi i znowu dobrze sie bawie, a dodam, ze juz jakis czas temu zrobilem 100% w grze.

Nie potrzebuje remastera zeby wrocic do gry - sa tam co prawda dodatkowe bajery, ale misje nadal sa te same dlatego najbardziej czekam na fabularny dodatek.

No bo ta gra z taką grafiką i płynnością zyskuje jakby nową jakość. A doszło kilka ciekawych niespodzianek, w tym nowe samochody czy motory, zmieniona fizyka modelu jazdy, widok z pierwszej osoby, około 150 nowych utworów w radiu (co ma przełożenie na kilka nowych stacji radiowych), online do 30 osób i trochę tego jeszcze jest (w tym genialny, całkiem nowy ogień z własną fizyką i dymem). Remastery to zło, ale tutaj next-genowe GTA powinno się od początku pojawić w takiej edycji ;)

Opublikowano

Zmieniona fizyka modelu jazdy ? - o tym nie slyszalem.

Dla mnie GTA V to bardzo dobra gra, nie potrzebowalem remastera zeby sie o tym przekonac i tak jak psialem - nadal chetnie ja odpalam na PS3.

Opublikowano

A jak z płynnością bo wg filmików też klatki lecą czasami w dół ?  Pytanie tylko czy jest lepiej jak w wersji na PS360 ?

Opublikowano

Ja jeszcze drastycznych spadków płynności nie zauważyłem, na pewno nie takich żeby to wpływało na jakość rozgrywki.

Opublikowano

Nie ma żadnych, przynajmniej u mnie. 

Jedynie co smuci to fakt, że deszczowa pogoda jest rzadko. Miałem dwa razy z czego trzeci to podczas misji Trevorem w

najeździe na wiesniaków

Opublikowano

Jedynie co smuci to fakt, że deszczowa pogoda jest rzadko. Miałem dwa razy z czego trzeci to podczas misji Trevorem w

najeździe na wiesniaków

w tej misji jest zawsze taka pogoda

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

u mnie dość często padało. teraz kwestia definicji często. mam 95% i padało jakieś 5-6 razy. ulewa w mieście to coś przepięknego.

Opublikowano

Nie ma żadnych, przynajmniej u mnie.

najeździe na wiesniaków

Zawsze możesz wpisać kod.

Tak, wiem jakie to ma konsekwencje.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

No wlasnie. Co ma kod na pogode do acziwow? Nieogary z tych R*. To samo z pogoda bylo na PS3. W GTA4 bylo lepiej rozwiazane a w W_D najlepszy balans imo. Tu jest tak pieknie wykonane ze az szkoda ze jest rzadkoscia. Z drugiej strony moze to i lepiej i czlowiek mniej sie tym efektem nudzi? :). Bluber wiem :)

Opublikowano

Na PS4 właśnie dostałem info o aktualizacji

EDIT

1.14GB wersja 1.04

c663e7a368b50cd8a2333f6d52dd32dd.jpg

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Ale przecież w kaliforni rzadko pada deszcz, a san andreas jest fikcyjną kalifornią. Tu balans nie ma znaczenia, w gta4 padało dużo częściej, jak to w nowym jorku.

Opublikowano

Zauwazyliscie ze można telefonicznie zamówić sterowiec ? Chyba ze było to wcześniej ale nie przypominam sobie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

wcześniej też był. co prawda jako dodatek ale kupon na niego był w każdej nowej sztuce gry. zadzwoniłeś i podstawiali na lotnisko.