Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 217,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

ta druga gra na PS4 co to za shit?

Opublikowano

Mowisz o Fez ? Fez to nie shit kolego.

Jednak przesadzaja z tymi indorami w plusie, dobry jest jeden komentarz "I bought a PS4 not a Gameboy" xD

Opublikowano

w sumie poczekajmy, Dragons był na vite miesiąc temu więc może być to oferta na ameryke. Trzeba poczekać na potwierdzenie oferty na europe. 

Opublikowano

Fez nice one

Opublikowano

Chyba najgorszy miesiac od dluzszego czasu - jedynie Crysisa sciagne, bo Feza juz mam, ewentualnie Metrico z ciekawosci..

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, na kanale playstation jest nawet filmik:

Edit: Chyba ze to tylko dla US a u nas inna gre dadza.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

DC jest dla US. Nasza lista wyglada tak:

Entering PS Plus:
6th August: Road Not Taken
6th August: FEZ
6th August: Crysis 3
6th August: Proteus
6th August: Metrico
6th August: 
LEGO Harry Potter 5-7 Years

http://blog.eu.playstation.com/2014/07/30/new-ps-plus-august-road-taken-crysis-3-fez/

Opublikowano

Jezeli to juz jest oficjalnie to dla mnie słabiutko. Jedynie Fez warty uwagi, ale juz go ograłem, reszta mnie nie interesuje. Crspsisa 3 akurat kupilem miesiąc temu i cienka ta gra.

Opublikowano

Fez jest dobry mówicie?

to wygląda jak gra dla dzieci

Opublikowano

Fez jest dobry mówicie?

to wygląda jak gra dla dzieci

wszystkie gry są dla dzieci

Opublikowano

Dla mnie bardzo dobry, naprawdę warty ogrania. Ściągnę na pewno i jak kiedyś nie będę miał w co grac to sobie ponownie pokonam. Swoją droga to już 5 raz jak kupuję grę a ta miesiąc góra dwa później laduje w Plusie. Miałem tak ze Sleeping Dogs, Crysis 3, Bioshock:Infinite, Tomb Raider oraz ICO & SOTC Collection.

Opublikowano

Fajnie jakby Fez był cross buy, bo ostatnio chciałem kupić i zobaczyć jak wyglada na vicie

Opublikowano

z tego co pamiętam to Fez nie jest w cross buy, każda z wersji była osobno do kupienia

Opublikowano

Bleh, wiedziałem że po ds 3 dadzą tego szrota crysisa 3. Trudno, miejmy to już za sobą... :/

Opublikowano

Dragon's Crown jest w cross buy. Problem w tym, że to w US Plusie. Mogę jakoś w polsce zakupić kod na amerykańskiego plusa?

Opublikowano

z tego co pamiętam to Fez nie jest w cross buy, każda z wersji była osobno do kupienia

Fez jest jak najbardziej cross-buy (PS3/PS4/PSV) oraz cross-save.

Gracie na jednej konsoli i możecie kontynuować na innej. Wiem, bo kupiłem jakiś czas temu grę w promocji.

Opublikowano

Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ja myśle o daniu sobie spokój OD czasu kupienia PS4 ( 3 miesiące mrużyłem oko bo nowa konsola ), absolutna masakra co miesiąc. Takie hiciory sciągam za friko na androida :) niektóre były grywalne, ale sorry to je nextgen.