Opublikowano 21 grudnia 201311 l Tak, to sumuje, możesz naraz kupić 5 x 365 dni i będziesz miał Plusa na pięć lat + te swoje 14 dni.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l @K@kTuUuS, po kiego grzyba (bez urazy grzybiarz ) pytasz o to samo w tym temacie skoro już wczoraj dostałeś odpowiedź w temacie PS+ w dziale PS4?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Panowie, przedłużyłem plusa, w opcjach konta widzę, że aktualnie jest do końca 2014 roku, ale gdy najeżdżam na informacje gier z plusa widnieje, że mam je "ważne" do dnia jutrzejszego tego roku, a nie przyszłego. Jak to, się pytam? Kiedy minie mi pierwsza aktywacja plusa w dniu jutrzejszym automatycznie przeskoczy o następny rok czy co?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Panowie, przedłużyłem plusa, w opcjach konta widzę, że aktualnie jest do końca 2014 roku, ale gdy najeżdżam na informacje gier z plusa widnieje, że mam je "ważne" do dnia jutrzejszego tego roku, a nie przyszłego. Jak to, się pytam? Kiedy minie mi pierwsza aktywacja plusa w dniu jutrzejszym automatycznie przeskoczy o następny rok czy co? Musisz odpalic gre z plusa z wlaczonym online, aby przedluzyc jej okres waznosci zgodnie z okresem pzedluzonego abonamentu.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l To samo, bez względu na to czy odpalam grę, gram w single'a czy online, jest do jutra.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Chodzi o to, żebyś odpalił ją po aktywacji okresu kolejnej subskrypcji. Wtedy zmieni się tam też termin. Jest to istotne o tyle, że jakbyś tego nie zrobił i byś nie miał netu (albo PSN by padł) to byś jej nie odpalił. Dlatego warto po każdym przedłużeniu abonamentu powłączać (choćby i po to by zaraz wyłączyć) gry na dysku, by mogły w nich aktywować się nowe licencje
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Wejdź do sklepu - wybierz grę z Download list albo ze strony sklepu - wyskoczy komunikat Aktywowanie i rozpocznie się pobieranie - anuluj pobieranie - powinna pojawić się nowa data U mnie nie wiem dlaczego ale 90% gier aktywowało się na nowy okres automatycznie - tylko kilka pozycji ręcznie musiałem odpalać.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Ogólnie to durnota, te chwilowe spędzenie paru sekund w sklepie przez fantastyczne lagi zmieni się w 10 minut na poklikanie ponownego ściągania/wyłączania ściągania.Dzięki za wyjaśnienie.E:O, a najbardziej denerwuje mnie to, że po aktywacji plusa cała lista ściągania została poddana roszadom i nie jest już tak czytelna jak wcześniej. Wcześniej gry dodawane miesiącami łatwo było ogarnąć, a teraz porażka. Szkoda, że nie ma jakiegoś segregowania gier na miesiące... Edytowane 21 grudnia 201311 l przez XM.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Mi się same nie przedłużały (chyba), albo to po jakimś czasie wskakuje. Wiem, że jak nie miałem netu a byłem świeżo po przedłużeniu Plusa, to gier których ostatnio nie grałem (tych z Plusa) nie mogłem odpalić. Od tamtej pory sobie je aktywuje ręcznie włączając i wyłączając, nigdy nie wiadomo kiedy ochota przyjdzie, a kiedy neta braknie albo PSN wywali. Może jednak te automatyczne patchowanie coś daje... Tak czy owak jak jest Plus to gra zawsze z Plusa odpali Edytowane 21 grudnia 201311 l przez Mendrek
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Czy gry dostępne w PSPLUS po ściągnięciu można w nie grać tylko dopóki one są dostępne do pobrania? Jak w pss zostaną zastąpione następnymi to już nie da się w nie zagrać? jak to jest?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Czytaj FAQ. Będą działać tak długo jak będziesz miał wykupionego plusa. Jak skończy Ci się abo i po np miesiącu kupisz ponownie to wszystko co dodałeś do Download List będzie działać.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l jak ściągniesz to grasz w nie nawet jak znikną, dopóki masz aktywnego plusa
Opublikowano 21 grudnia 201311 l no właśnie tak mi się wydawało. odnowiłem ostatnio psplus i nie mogę odpalić gier z przed paru miesięcy, jak je włączam to przenosi mnie do pss, abym odnowił subskrypcję
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Są jakieś przecieki, informacje t. jakiejś promocji na Plusa ? 26.12 kończy mi się abonament i chcę zapodać sobie roczny. Z drugiej strony wiem, że często na święta były w tym temacie jakieś promocje. Od razu mówię, że podobne pytanie zamieszczę też w dziale PS4, bo wiem, że niektórzy już praktycznie tu nie zaglądają.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Na plusa raczej nie będzie zniżki. Na blogu piszą że podobno Last of Us ma być jako ostatnia okazja.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Są jakieś przecieki, informacje t. jakiejś promocji na Plusa ? 26.12 kończy mi się abonament i chcę zapodać sobie roczny. Z drugiej strony wiem, że często na święta były w tym temacie jakieś promocje. Od razu mówię, że podobne pytanie zamieszczę też w dziale PS4, bo wiem, że niektórzy już praktycznie tu nie zaglądają. ten glowny od plusa jakis czas temu napisal ze w najblizszym czasie nie przewiduja promocji na ps+
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Nie da sie, tez to mialem ), ciesz sie z plusa i kup tanszy prezent i kurczaka zamiast kaczki
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony. Wystarczyło usunąć informacje o rachunku....
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Jest gdzieś tam opcja którą należy odznaczyc. Nie trzeba kasować numeru karty itp. Przy kupnie Plusa, jest domyślnie włączona, ale jak sie ciągle wciska x przy umowach licencyjnych, to tak jest:). Lipa, ale możesz dzwonić do Sony, może Ci anuluja. Oni w tym centrum obsługi klienta, mogą prawie wszystko.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony. Da się. W opcjach na swoim koncie można to odznaczyć. I tak to twoja wina, bo przy kupowaniu plusa, dostałeś komunikat o tym, że po skończonym plusie automatycznie ci przedluży plusa oraz informacje gdzie można to wyłączyć.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l no ja mam problemy z Border. Ciagle pokazuje ze nie kwalifikuje sie do zakupu. Mam PS+
Opublikowano 24 grudnia 201311 l DmC i Bordery nadal płatne. Daj linka albo parę grzybków, które jadłeś.