Opublikowano 7 października 20159 l Sprzedawać się nie opłaca. Bronię tez za dusze bossów pamiętajcie, ze są
Opublikowano 8 października 20159 l rozje.bałem tego stwora w kanałach i hydrę. Zobaczyłem, że mam longbow nie wiem z czego poleciał i zdobyłem Drake Sworda z ogona smoka. Od razu zrobiłem go na +1 i teraz do każdej lokacji będę wchodził jak do siebie i to na low hp. PYSZNIE!
Opublikowano 8 października 20159 l szybko ci ten drake sword zacznie ssać pałke, bo nie bedzie czym go upgreadować. idź lepiej na cmentarz po zweihandera jak prawdziwy mężczyzna
Opublikowano 8 października 20159 l mam zweihandera już jakiś czas, ale zamach nim trwa zdecydowanie za długo. Przy ulepszeniach szybkość ataku też wzrasta? z kanałów jest zejście do Blighttown czy jest tam sympatycznie? Chyba pokręcę się trochę po Darkroot Garden.
Opublikowano 8 października 20159 l mam zweihandera już jakiś czas, ale zamach nim trwa zdecydowanie za długo. Przy ulepszeniach szybkość ataku też wzrasta? z kanałów jest zejście do Blighttown czy jest tam sympatycznie? Chyba pokręcę się trochę po Darkroot Garden. Blight specjalnym wyzwaniem nie jest, zatem śmiało atakuj. Tutaj raczej walczysz z okrutnie dławiącą animacją, ale też pamiętaj, że niezłe przedmioty możesz tu zdobyć. Warto zatem spędzić tu kilka godzin.
Opublikowano 8 października 20159 l Zweihander ssie paukę, nie słuchaj Kazuba. Halabarda z czarnego rycerza to najlepsza broń w grze. Polecam.
Opublikowano 8 października 20159 l Zweihander nudny bardzo, tylko Great Scythe, Scimitar, Halberd, Gravelord Sword, silver str. sword, katany i jeszcze piromancja. Edytowane 8 października 20159 l przez mate5
Opublikowano 9 października 20159 l wchodzę do bligttown i zaraz zostaję zatruty i to chyba bez żadnego ataku, lek który pomagał na zatrucie od szczurów nic nie daje, o co kaman? ok jakieś ch.ujki na mnie plują, można to leczyć? a i jeszcze jedno, skumałem się z tym kotem w darkroot garden i te jego ziomki przestałem mnie atakować, ale ja jednego zaatakowałem i znowu chcą bitki, a kocura już tam nie ma. Już tego nie odkręcę? Edytowane 9 października 20159 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 9 października 20159 l Odkręcisz płacąc bajońskie sumy gosciowi w wieży za gargulcami. Za kasę odpuszcza grzechy edit: a lek na truciznę, to z tego co pamiętam, trawa/zielsko wypadająca z drewnianych kolesi w darkroot. Edytowane 9 października 20159 l przez ornit
Opublikowano 9 października 20159 l lek który pomagał na zatrucie od szczurów nic nie daje, o co kaman? bo wyłapałeś nie poison tylko toxik (mocniejsza wersja, szybciej kroi hp). z drzew w garden wypadają obie odtrutki, jest też do kupienia.......gdzieś nie zes,rajcie sie z tymi broniami Zweihander ssie paukę, nie słuchaj Kazuba. Halabarda z czarnego rycerza to najlepsza broń w grze. Polecam. jak ją wydropi, wbije str/dex, ogarnie udźwig, znajdzie upgradey......od razu linki do guidów mu dajcie....oh wait przecież nie wolno
Opublikowano 10 października 20159 l No najgorzej wydropić, ale jak już to zrobi to idzie się jak przecinak. Jak calakowałem grę to biegałem tylko z tą bronią przez 3,5 przejścia. Edytowane 10 października 20159 l przez suteq
Opublikowano 10 października 20159 l uff właśnie po 20 próbie rozwaliłem tego pająka w Blighttown no nie wiem co tak słabo. Aż Drake Sworda zajechałem i musiałem go Battle Axe jechać. Jak robić broń z duszy bossów? wie ktoś może dlaczego w Firelink Shrine nie mogę usiąść przy ognisku? i gdzie prowadzi winda po zabiciu pająka i czemu nie działa? Edytowane 10 października 20159 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 10 października 20159 l Zweihhander to zajefajny mieczyk. Nie ma nic lepszego niz wbijanie slabeuszy w ziemie jednym cieciem. Jesli wie sie jak nim walczyc mozna kazdego przeciwnika ubic. Halabarda jest mocarna i sprawia, ze uruchamiamy Normal Mode w grze.
Opublikowano 10 października 20159 l wie ktoś może dlaczego w Firelink Shrine nie mogę usiąść przy ognisku? i gdzie prowadzi winda po zabiciu pająka i czemu nie działa? Widocznie uwolniłes rycerza, który był uwięziony w celi przed gargulcami. Zajebał strażniczkę ogniska Edytowane 10 października 20159 l przez ornit
Opublikowano 10 października 20159 l no fakt, uwolniłem go. Dziś spróbuję pokonać wilka i niestety może i 2 tyg przerwy w graniu
Opublikowano 25 października 20159 l warto duszę z queelag zainwestować w broń? Jaką broń wybrać do ulepszenia?
Opublikowano 25 października 20159 l Queelag's Furysword jest stosunkowo przyzwoitą bronią PvE - zadaje mocne obrażenia ogniste, dodatkowo skalując się z ilością Humanity (do 10), a z racji że jest curved swordem, można nią mocno spamować 2hR1. Chaos Blade to specyficzna katana (zabiera ci hapsy podczas atakowania) i raczej jej nie ma co polecać.
Opublikowano 25 października 20159 l Queelag's Furysword jest stosunkowo przyzwoitą bronią PvE - zadaje mocne obrażenia ogniste, dodatkowo skalując się z ilością Humanity (do 10), a z racji że jest curved swordem, można nią mocno spamować 2hR1. Chaos Blade to specyficzna katana (zabiera ci hapsy podczas atakowania) i raczej jej nie ma co polecać. możesz jeszcze powiedzieć jak to dokładnie się robi i gdzie?
Opublikowano 25 października 20159 l Nie wiem na ile chcesz spoilery, ale w pewnym momencie w grze znajdziesz drugiego kowala (nietrudny do znalezienia), u którego będziesz mógł sobie wykuć bronie z dusz bossów. Pamiętaj, że taka dusza jest jednorazowa, więc jeśli chcesz oba miecze, będziesz musiał zaczekać do New game+.