Opublikowano 9 września 20222 l 3 godziny temu, _Red_ napisał: Właśnie, jakiś tip gdzie zaparkować na jakimś osiedlu by podjechać kawałek? Bo wokół stadionu to na pewno będzie zajob i o lakier nawet się boje xd W sumie mam ziomka z Chorzowa to może pod jego okiem zaparkuje. edit what, dwa dni z rzędu będą grać? Nice, ale jak mam kupiony to chyba już bez zmian na 30.07. W poniedziałek do roboty xd Zapraszam do mnie pod blok, 500m od parku w którym jest stadion. Spacerkiem do stadionu 30 minut w fajnej scenerii. No i nie od strony Katowic, wiec ludzi nigdy nie ma dużo przy koncertach. Całe Katowice i większość Chorzowa bez szans na zaparkowanie w dniu koncertu…
Opublikowano 9 września 20222 l 4 godziny temu, _Red_ napisał: No to niezłą dziadki energię mają, by drzeć się dwa wieczory z rzędu. Oni regularnie robią dwa koncerty z rzędu w większych miastach Europy i USA.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Mam juz bilety na gig w przyszlym roku w Madrycie. Pierwszy raz ich zobacze. Mowia same dobre rzeczy.
Opublikowano 25 listopada 20222 l Nie wiem co sie odje.balo na tym teledysku ale produkcje na tym albumie maja top. Kocham ich.
Opublikowano 16 maja 20231 r Regularnie będą się pojawiać na Airbnb mieszkania w okolicy za mniej niż 300 zł, bo właściciele nie siedzą w tym i nie wiedzą że będzie koncert Rammsteina tego dnia hehe. Lepiej pojechać 25 minut autobusem więcej niż płacić dodatkowy tysiąc złotych IMO. Miasteczek w okolicy trochę jest poza Katowicami.
Opublikowano 16 maja 20231 r W Sosnowcu w jakimś pensjonacie pełnym Ukraińców udało się zabookować za 140 zł
Opublikowano 16 maja 20231 r W Warszawie nocowałem w jakimś guwnie zapchlonym, co jeszcze pół godz przed dotarciem zadzwonili robiąc fałszywy alarm, że jednak rezerwacja (zrobiona miesiące wcześniej) musi być odwołana xd W tym roku mam zamiar wrócić po koncercie do Krakowa. Bardziej o dostępność parkingu w okolicy się martwię, ale padła już tu nawet propozycja gdzie najwyżej szukać.
Opublikowano 20 maja 20231 r On 5/16/2023 at 11:46 PM, _Red_ said: W Warszawie nocowałem w jakimś guwnie zapchlonym, co jeszcze pół godz przed dotarciem zadzwonili robiąc fałszywy alarm, że jednak rezerwacja (zrobiona miesiące wcześniej) musi być odwołana xd W tym roku mam zamiar wrócić po koncercie do Krakowa. Bardziej o dostępność parkingu w okolicy się martwię, ale padła już tu nawet propozycja gdzie najwyżej szukać. Red tobie zona daje sluchac takie niegrzeczne zespoły jak Ramstein po wpierdoleniu pizzy?
Opublikowano 20 maja 20231 r Czemu ty jesteś taki głupi w internecie? Serio pytam, bo nawet nie wiadomo czy to inwalidztwo wypada ripostować.
Opublikowano 20 maja 20231 r Zakładam, że jako dyplomowany masorzysta fiutów i elokwentny krytyk filmowy w prawdziwym życiu ma jednak inteligentniejsze teksty.
Opublikowano 20 maja 20231 r Losowy generator pytań michasia jest już elementem forumowego folkloru i powinien zostać wpisany na listę światowego dziewictwa unesco.
Opublikowano 7 czerwca 20231 r Sprawa jest poważna https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/niemcy-zadaja-odwolania-koncertow-rammstein-sprawa-zajeli-sie-politycy/2n3reyc
Opublikowano 7 czerwca 20231 r A skąd wiesz, że na pewno Till odjebywał? Masz coś więcej oprócz oskarżeń? Bo jak tak to wypadałoby się podzielić nimi z odpowiednią prokuraturą prowadzącą dochodzenie, a jak nie to być powściągliwym w ferowaniu wyroku
Opublikowano 7 czerwca 20231 r Jak napisałem - zero zdziwienia. Tak zakładam. Czekam jeszcze na "dopiero teraz sobie przypomniały?", "chodzi o kasę" i "mogła powiedzieć nie".
Opublikowano 7 czerwca 20231 r Biedne groupie, ktoś je zawlókł na bekstejdż Poza tym Till śpiewał, że nie może zaruchać w germanii i ja mu wierzę.
Opublikowano 7 czerwca 20231 r 7 minut temu, Figaro napisał: Jak napisałem - zero zdziwienia. Że najbardziej przesunięty w lewo użytkownik już wydał wyrok na podstawie pomówienia? Jak najbardziej, zero zdziwka.
Opublikowano 7 czerwca 20231 r Pomówień* Nic nie wydałem, mogę sobie przypuszczać, tak jak i wy to robicie wielokrotnie na tym forum.
Opublikowano 16 lipca 20231 r Czarne koszulki metaluszkowe już wyprasowane? Ale szybko zlecialo, za 2 tyg juz event (poprzedni koncert był chyba 2 lata w pandemii przesuwany). Muszę spojrzeć na ten parking co tu wcześniej był polecany. Kto tu jedzie w ogóle w tym pierwszym terminie?
Opublikowano 16 lipca 20231 r Zapraszam do mnie pod blok, mapkę masz na poprzedniej stronie. Może zejdę zbić pione.
Opublikowano 17 lipca 20231 r On 7/16/2023 at 5:25 PM, _Red_ said: Czarne koszulki metaluszkowe już wyprasowane? Ale szybko zlecialo, za 2 tyg juz event (poprzedni koncert był chyba 2 lata w pandemii przesuwany). Muszę spojrzeć na ten parking co tu wcześniej był polecany. Kto tu jedzie w ogóle w tym pierwszym terminie? Pewnie. Teraz w niedzielę Megadeth i Kreator a tydzień później Rammstein