Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to za film?

Featured Replies

Opublikowano

Witam. Szukam filmu o którym opowiadała mi dziewczyna. Młoda para wynajmuje mieszkanie w budynku, w którym mieszkają sami starsi ludzie. Owi dziadkowie żyją dzięki "wysysaniu" energii życiowej z młodych ludzi. Tyle wiem. Byłbym wdzięczny za podanie tytułu tego filmu.

The Glow/Żar

http://www.filmweb.pl/film/%C5%BBar-2002-37328

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 422
  • Wyświetleń 97,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• chyba chodzi o ROBOT JOX !!!

• Nie chodzi ci przypadkiem o 'Krew z nosa' ? ten film to rewelacja, ale nie ma chyba mowy o studiach... Pablo systematycznie dostaje w...od skinheadów i ma różne przygody :potter:

• Wolny dzień Ferrisa Buellera. A podczas parady to śpiewał Twist and Shout.

Opublikowano

Kiedys ogladalem komedie o dwoch murzynkach ktorych akta przypadkowo zostaja zamienione w szkole. I tak gangster jest uwazany za kujona i odwrotnie. Wie ktos moze co to bylo?

Opublikowano

Kiedys ogladalem komedie o dwoch murzynkach ktorych akta przypadkowo zostaja zamienione w szkole. I tak gangster jest uwazany za kujona i odwrotnie. Wie ktos moze co to bylo?

Szkolne świrusy 

http://www.filmweb.pl/film/Szkolne+świrusy-1992-36296

Opublikowano

pewnie nic z  tego ale sprobuje.

Szukam filmu z dziecinstwa, prawdopodobnie horror/thriller.

Pamiętam jedna scenę:

przerażona kobieta zauważa że wszystko  wokół niej  w domu zaczyna znikać m.in. meble. W ręce trzyma karte kredytową ( prawdopodobnie ona jest temu winna, a moze znikaja rzeczy ktore za nie kupiła), i szuka po szufladach  w kuchni czegos czym moglaby jka przeciac, wykładając rozne rzeczy  z szuflady te rowniez natychmiast znikaja, w  koncu znajduje chyba nozyczk i ja przecina.

Szukam od kilkunastu lat tego filmu, i nic.

Opublikowano

spoko zaraz przyjdzie Snejk i ci napisze co to za film. jesli babka miala w tym filmie przygody to juz na pewno bedzie wiedzial bo jest specem od takich filmow.

Opublikowano

kocham Cie stary własnie zlukałem na dailymotion, wszystko dokładnie tak jak pamietam ;D

nawet nie wiesz jak ciezki mi spadł kamień  z serca, najpierw sie meczyłem z bajka robotix a teraz mam spokoj  z tym ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzialem kiedys w ciekawych filmikach trailer filmu, w ktorym za kazdym razem jak ktos sobie zwalil konia to umierala jedna osoba na swiecie, az w koncu zostalo dwoch gosci na swiecie. Jak sie nazywa ten film?

Opublikowano

Szukam horroru chyba z lat 80/70 pamietam z niego tylko tyle ze byla jakas niewidoma dziewczynka ktorej uciekl pies czy kot do piwnicy w ktorej siedzial przykuty jakis potwor . Zeby go pokonac musieli zniszczyc jego trumne czy cos takiego ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Film gdzie ludzie walczyli o milion dolarów w jakimś domu zabijając siebie nawzajem, a zwycięzca na końcu walczył o dziesięć milionów.

Opublikowano

wydaje mi się, że "House of 9" z Kelly Brook

Opublikowano

selene wystarczyło w googlach wybrać grafika, wkleić adres gifa i już miałaś tytuł leniuchu. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Szukam filmu o mitologii. Otóż z tego co pamiętam to na pewno były tam cyklopy w jaskini, nie jestem też pewien ale było to chyba coś o złotym runie. Niestety obczaiłem Jazon i Argonauci z 1963 i 2000 roku, to nie to, a nie mam kompletnie pojęcia co to było.

Kiedyś oglądałem to pamiętam na TVP 1 w niedzielę.

Jakby ktoś znał tytuł to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Ktoś na forum (_M_?) pisał o dramacie z Australii / Nowej Zelandii / RPA o 40-latku który pewnego dnia odkrywa chęć włożenia młodemu chłopakowi z sąsiedztwa i potem ma różne przygody, zna ktoś?

Opublikowano

A pamiętasz może czy jest tam taki motyw, że grupa ukrywa się w jaskini gdzie mieszka cyklop i w końcu wbijają mu naostrzony kołek w oko?

Opublikowano

Dzisiejsza młodzież... Szukaj filmów o Odyseuszu, takim greku ze starożytności ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poszukuje filmu choć bardziej mi sie zdaje ze to był odcinek jakiegos serialu. Chodzi o to ze pewnemu facetowi zepsul sie w podrozy samochod i musial spedzic troche czasu w pewnym miasteczku. I wlasnie tam byl zakaz sluchania i grania jakiejkolwiek muzyki poniewaz wierzono ze obudzi ona jakiegos demona.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam filmu o kolesiu co wygladal jak trynkiewicz, zaprosil do siebie pare cpunow i chcial sie z nimi zakolegowac. Niestety cpuny nie chcialy go poczestowac zielskiem, wiec ich zabil i jednego z nich polozyl do lozka i tak sobie zyl i mial rozne przygody.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. film radziecki z okresu przełomu lat 80/90. Trójka młodych facetów zaprasza do siebie ''zapoznaną'' na ulicy pannę po czym każdy po kolei ją gwałci. Po całym zajściu dziadek dziewczyny wymierza sprawiedliwość w każdą środę zabijając delikwenta.

2. film usa z podobnego okresu. Młody dwudziestoletni niepozorny chłopak w okularach zabija swojego wujka w przeręblu a ciotkę wrzucając suszarkę do wanny. Cholernie mi zależy na tym tytule.

Opublikowano

1. film radziecki z okresu przełomu lat 80/90. Trójka młodych facetów zaprasza do siebie ''zapoznaną'' na ulicy pannę po czym każdy po kolei ją gwałci. Po całym zajściu dziadek dziewczyny wymierza sprawiedliwość w każdą środę zabijając delikwenta.

"russian rape and revenge movies" w google -> The Rifleman of the Voroshilov Regiment

Oczywiście już ściągam.

e: chu.ja ściągnę, nie ma seedów

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Akcja toczy się w nocy, na pewnej drodze (asfaltowej w lesie, jeden pas tam, drugi pas z powrotem). Pamiętam tylko to że na końcu okazało się że bohaterowie nie mogą się wydostać z tej drogi, dojechali do urwanej przepaści. W pewnym momencie droga po prostu się skończyła nicością. 

Ktoś kojarzy zakończenie, niestety fabuły nie pamiętam. Na pewno horror. Rok produkcji pomiędzy 2000 a 2007