Dahaka 1 852 Opublikowano 1 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2013 18 jeśli odejmiemy takie specyficzne misje przejściówki, które się robi w 5 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 1 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2013 Fakt, ale gra i tak jest nieprzyzwoicie długa, o ile gra się metodą skradankową ofc. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 3 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2013 Moze mi ktos powiedzie co on zrobil w 5:26 ze zwabil tego goscia? http://www.youtube.com/watch?v=t8JrzXNcXdw&list=PLX_mUr1fkVZI7jFKfdXKx91xkLZT5f528 Widzialem ze bierze ksiazke ale jej nie uzywa. Kawalek pozniej tez robi cos podobnego i inny gosc sie cofa. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 3 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2013 hmm może użył sprintu na chwilę i koleś usłyszał hałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2013 (edytowane) Nie musisz go zwabiać wcale. Bez problemu na hardzie mu przeszedłem za plecami, wziąłem Fuse i wróciłem w ten sam sposób. On tam ciągle stoi i nawet nie drgnie, jak idziesz powoli to za plecami mu przejdziesz i cię nie przyczai. Szedłem grę na hardzie według filmików Maka91 na YT, polecam. Edytowane 3 stycznia 2013 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 4 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2013 Mi nie chodzi o to ze nie moge tego przejsc, tylko co on zrobil ze ten przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 4 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2013 Michu, jak sam lektor filmiku stwierdził - hałas podbiegł kawałek, zrobił nieco hałasu i to przyciągnęło uwagę gościa. w momencie kiedy to zrobił pojawił się nawet alert z wykrzyknikiem. tamci byli zajęci strażnikiem więc ten podszedł obczaić co się dzieje. swoją drogą ta misja najbardziej napsuła mi krwi. w końcu się wnerwiłem i zacząłem eliminować wszystkich siekierą z rzutu albo garotą jak była okazja. 3h misternego mordowania. za rogiem całkiem pokaźny kopiec z ciał powstał :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 6 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2013 Skończone. 18 h na liczniku to dobry wynik. w sensie, że gra zajmuję trochę czasu. Leciałem na hardzie. I było parę momentów, że pomysłów mi brakowało, Np jeden z ostatnich to Park Blackwater. No za cholerę nie umiałem wejść do tego budynku Swoją drogą w środku też podszedłem do sprawy nietypowo .... Jak się już dostaniemy do środka to trzeba wyłączyć skaner przy windzie. W pokoju gdzie go się wyłącza było 2 kolesi. Wyłączyłem go na żywca wtedy jeden to zauważył i chciał mnie aresztować. Zabrałem mu broń odstrzeliłem tego drugiego, znokautowałem tarczę i wyszedłem. Cała strasz stanęła na nogi i polecieli obadać co się dzieję. a ja jako jakiś woźny przeszedłem sobie do winy bjutiful Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 6 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) Ja w tym momencie kombinowałem ile się dało, w końcu stwierdziłem "(pipi)ę" wchodzę, najwyżej mnie wykryją, o dziwo, jakimś cudem, mimo że tam w tym pomieszczeniu siedzi paru strażników, udało mi się bez przypału wyłączyć skaner przy windzie <yes> Edytowane 6 stycznia 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Widzieliście easter eggi w hitmanie? http://www.youtube.com/watch?v=DumO-XMzbrE ten z ciężarówką z lodami mnie rozyebał XDD + w jednej z początkowych misji gdzie jest sporo elektryków, na ich plakietkach można znaleźć nazwiska takie jak Faraday, Franklin czy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 18 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2013 Nie jestem hardcorowym graczem i niektóre misji kończy kończyłem na minusie bo krew mnie zalewała przy niektóych akcjach. Co nie zmienia faktu, że gra jest zacna Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 19 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2013 Właśnie chodzi o to, że im Cię mniej krew zalewa tym lepszy wynik w grze zrobisz Oraz szkoda, że nie ma kilku misji typowo strzelanych bo ciekawych broni jest pełno a ich i tak się nie używa... Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 19 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2013 co racja to racja , dla mnie świetną bronią są noże :-) cicho i szybko można załatwiać kolesi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 27 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2013 wersja polska ma mozliwosc wlaczenia angielskiego glosu i pl napisow? cos gdzies czytalem, ze z pl wersja sa jakies problemy, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 27 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2013 Ja mam wersję cyfrową i nie mam żadnych problemów ze zmianą języków. Możesz dowolnie ustawiać jak chcesz, angielskie głosy i polskie napisy bez problemu ustawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 27 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2013 Ale polecam jednak zagrać na polskim dubbingu i nie chodzi mi tu o Małaszyńskiego (który wypadł nieźle) a raczej o teksty w cut-scenkach, które po prostu TRZEBA usłyszeć. Rządzi np. dialog Dextera i Travisa pod koniec gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 Gra jest fajna ale drażni mnie jedna rzecz, że jest bardzo nastawiona na bezgłośne przechodzenie misji. Wczoraj miałem misję, w której miałem zdobyć bezpieczniki do windy i krew mnie zalewała bo ziomków cała masa, a jak któegoś załatwie po cichu bez zauważenia to ładuje mi jakieś ujemne punkty rozumię, że zabiera punkty za zauważenie ale ciche zabijanie wrogów powinno być dozwolone Dubbing polski daje radę co by nie mówić, dialogi czy teksy są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 no hitman dziala tak, zeby nie zabijac osob postronnych, wiec nie wiem czemu sie czepiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 ja rozumiem postronnych ale bandytów to by można było Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2013 jestem w sierocincu. beda w ogole w tej grze misje w stylu poprzednich czesci? w sensie zaczynam w garniaku z silverbarrelem i garotta i mam do zlikwidowania jeden/dwa cele na olbrzymim terenie? cos jak hotel w jednce/contracts, albo klub heaven and hell w bloodmoney. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2013 jestem w sierocincu. beda w ogole w tej grze misje w stylu poprzednich czesci? w sensie zaczynam w garniaku z silverbarrelem i garotta i mam do zlikwidowania jeden/dwa cele na olbrzymim terenie? cos jak hotel w jednce/contracts, albo klub heaven and hell w bloodmoney. Będą później. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 1 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2013 Mam pytanko w związku z pojawieniem się gry w Plusie. Kiedyś była mowa o wydaniu patcha poprawiającego zachowanie przeciwników i systemu kamuflażu. Czy ten patch doszedł do skutku, a jeśli tak to jak wygląda rozgrywka, czy nadal zdarzają się debilne akcje typu zauważanie przebranego hitmana w tłumie z 30 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2013 Nie wiem czy był patch ale mnie nie zdarzały się takie akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2013 Ktos może potwierdzić że save z wersji pudełkowej (PL) działa z cyfrowym wydaniem ?? NIe mam już gierki w pudełku a kiedyś pewnie ogram drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2013 Jeśli gra będzie w polskiej wersji językowej (co jest bardzo wątpliwe, bo ze sklepu ściągamy Absolution a nie Rozgrzeszenie, które jest droższe) to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi