Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Aż z łzami w oczach człowiek przypomina sobie te świetne bundle co były kiedyś. Zawsze czekało się co tam wrzucą a momentami paczki były mocarne , od momentu przejęcia humble nie wiem nawet czy 1 paczke kupiłem gdzie wcześniej wlatywała co tydzień.

Opublikowano

Ciężko zrobić super bundla jak już wszyscy wszystko mają :dunno: kiedyś byłe inne czasy, inny rynek, #teraztoniema

Opublikowano

No jak tam koledzy, macie dla mnie kodzik? :cebula: :nosacz3:

Opublikowano

ktoś kto ma monthly chce sie pozbyc dlc do battletech w rozsądnej cenie?

Opublikowano
W dniu 20.09.2019 o 13:58, selene napisał:

Ciężko zrobić super bundla jak już wszyscy wszystko mają :dunno: kiedyś byłe inne czasy, inny rynek, #teraztoniema

Tu nie chodzi o to że ciężej zrobić bundla a że wrzucają tam barachło , pamiętam potężne bundle z wieloma grami AAA a teraz same gufna osrane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurła, dziwnie może wyglada mój poprzedni post i ten, ale przed chwila dali w humble bundle... karty? Czooo?

Opublikowano

W sumie Crasha ograłem na PS4, ale tu chyba nie ma takiego laga, CoD WWII ograny na PC, a tylko na Spyro poluję, ale to raczej kupię na Ps4 za cenę większą niż ten bundel.

Trochę się biję z myślami, ale na PC mam tyle darmówek od Epic... że nie chce kupić kolejnego bundla i nie grać.

Opublikowano

Ja tam kupiłem a standardowo nawet nie wiem kiedy ogram. Na pewno nie kupisz tych gier pojedynczo taniej gdzieś na promce. Gry od tego wydawcy raczej nie mają fajnych promek. Tyle ,że ja żadnej z tych gier nie ograłem. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Ja ogralem tylko Coda na xie ale i tak bundle wlecial. Za taką kasę żal nie brać. 

Opublikowano

Czemu nikt reflinków nie wrzuca :/. Na pewno kilka nowych subskrypcji pójdzie w tym miesiącu, bo zestaw kuszący, a można przy okazji komuś 7 euro sprezentować tylko za rejestrację z polecenia. 

Opublikowano

Kliknąłbym chłopaki, ale już kiedyś kupowałem Monthly :(

Opublikowano

Monthly dobry, wszystko posiadam na PS4 ale chętnie se ogram na PC w casual mode

Opublikowano

A ja nawet nie wiedziałem ,że coś takiego jest chociaż pierwszy raz dałem suba. Chyba ,że ten link który ktoś wrzucił to był ref. 

Opublikowano
3 minuty temu, SpacierShark123 napisał:

Jeżeli kupiłem teraz monthly i anuluje od razu subskrypcje to otrzymam te reszte gier co będą za pare tygodni oczywiście też?

Tak, w końcu zapłaciłeś za całość. 

Opublikowano

Już niedługo subskrypcja Humble Monthly zmieni się w Humble Choice! Co ulegnie zmianie:

• W Humble Choice gry wybierać będzie można samodzielnie! Koniec z losowymi unlockami!
  • Dostępne będą cztery plany cenowe:
    • Lite – 0 gier, dostęp do Humble Trove, 10% zniżki w Humble Store – cena $4.99/miesiąc
    • Basic – 3 gry do wyboru, dostęp do Trove, 10% zniżki w Humble Store – cena $14.99/miesiąc
    • Premium – 9 gier do wyboru, dostęp do Trove, 20% zniżki w Humble Store – cena $19.99/miesiąc
    • Classic (dla dotychczasowych subskrybentów) – 10 gier do wyboru, dostęp do Trove, 20% zniżki – cena $12.00/miesiąc

[media]

[/media]