Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Z innej beczki, coś mam wrażenie, że za jakiś czas, za free wyląduje Walking Dead w Epic Store. Poprzeceniali na Haloween gry, które dali za free + właśnie kilka gier z tej serii. Zobaczymy.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Jestem babą i nie rozumiem - czyli jak się ma aktywną starą subskrypcję to jest normalnie $12, ale jak zrezygnuję to musi już być minimum $15 za trzy gierki? Czy wszyscy, którzy mieli subskrypcję wcześniej (a aktualnie jest nieaktywna) będą mieli dostęp do opcji Classic?

Opublikowano

Musisz mieć aktywną usługę Humble Monthly TERAZ. Dopóki z niej nie zrezygnujesz, to płacisz 12$, jak zrezygnujesz/wstrzymasz to stary cennik przestaje cię obowiązywać.

Opublikowano
10 godzin temu, Shankor napisał:

jak zrezygnujesz/wstrzymasz to stary cennik przestaje cię obowiązywać.

No nie do końca, wg Humble Bundle pauzować można. Chociaż nie wiem na jakiej zasadzie to będzie działać w tej nowej usłudze.

Opublikowano

Co najważniejsze, można mieć za 1 dolara grę Frog Detective. 

Edytowane przez ogqozo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki ten Microsoft Store jest zły. To jest jakiś żart Microsoftu bo nie czaje. Gigant na rynku a ma takiego syfa w systemie. Chciałem sobie dzisiaj Forza Horizon 4 kupić jednak zrezygnowałem bo szkoda taką platformę wspierać. Poczekam aż wyjdzie na steam albo ogram kiedyś na xboxie. 

Opublikowano

No to ładne wymyślanie problemów, otworzyć sklep MS wpisać Forza kliknąć pobierz...

Opublikowano

na gogu ladne flash deale z okazji ich afro amerykanskiego piatku. kazdy tylko pare godzin wiec sprawdzac bo moze cos w oko wpadnie.

homm3 complete za 3,79 juz wpadl

Opublikowano

Jak dla mnie to jest zbyt chaotyczne. Myślałem ze to dobry pomysł połączyć wszystkie konta w jedno, no ale po testach bety stwierdzam, to nie dla mnie. 

Opublikowano

Mi się nawet podoba ale steam ładniejszy i lepiej się prezentuje. Z tego co widzę nie zaciąga gier z poprzedniej generacji na konsolach co mi uświadomiło ,że praktycznie nie grałem na One. W sumie fajnie ale nie wiem jakie to ma zastosowanie do konsol skoro i tak gier nie mogę odpalić. 

Ogólnie mi się podoba i będę korzystał. Z jednej platformy odpalam wszystkie PCtowe gry, problem jest taki ,że jak masz grę na steam to i tak go odpala aby uruchomić grę. W sumie tego się spodziewałem, nie da się tego ominąć. Ciekawie to musi wyglądać jak przez gog galaxy 2 uruchamiasz przykładowo RDR2 to uruchamia się steam, później platforma Rockstara a na końcu gra. Chyba ,że to jakoś ominęli i od razu zaczyna od platformy Rockastar. 

Opublikowano
32 minuty temu, Ukukuki napisał:

Mi się nawet podoba ale steam ładniejszy i lepiej się prezentuje. Z tego co widzę nie zaciąga gier z poprzedniej generacji na konsolach co mi uświadomiło ,że praktycznie nie grałem na One. W sumie fajnie ale nie wiem jakie to ma zastosowanie do konsol skoro i tak gier nie mogę odpalić. 

Ogólnie mi się podoba i będę korzystał. Z jednej platformy odpalam wszystkie PCtowe gry, problem jest taki ,że jak masz grę na steam to i tak go odpala aby uruchomić grę. W sumie tego się spodziewałem, nie da się tego ominąć. Ciekawie to musi wyglądać jak przez gog galaxy 2 uruchamiasz przykładowo RDR2 to uruchamia się steam, później platforma Rockstara a na końcu gra. Chyba ,że to jakoś ominęli i od razu zaczyna od platformy Rockastar. 

Na ten moment Galaxy 2.0 nie pobiera informacji o grach z Xboxa, będziesz widział tylko to co masz na dysku.

Mają to zrobić w przyszłym roku.

Opublikowano
43 minuty temu, Zdunek napisał:

Na ten moment Galaxy 2.0 nie pobiera informacji o grach z Xboxa, będziesz widział tylko to co masz na dysku.

Mają to zrobić w przyszłym roku.

Dziwne bo ja mam gierki z One, nie mam z 360.

Opublikowano

Też dostałem zaproszenie do bety , jedyne co mi się nie podoba to brak możliwości uruchomienia gry klikając na tray icon . Fajnie jakby rozwijało się i pokazywało jak na steam kilka ostatnich giereczek. No i playnite to posiada więc obecnie chyba wracam do niego.

Edytowane przez SpacierShark123