kubson 3 189 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 darkest dungeon ponoc troche dlawi sie na vicie, la mulana ex bardzo fajna gierka ale truda i dosc wymagajaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Salt & Sanctuary? Przyszłościowy zakup a gra ponoć ma się pojawić w Q1 2017 - 41,50 zł jak masz plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 salta wlasnie bardzo chetnie bym kupil ale nie chce sobie zamrazac kasy na te max 3 miechy ;) wzialem diga, severed i bastiona, 3 gry ktore ogralem na innych sprzetach, styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 839 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Upcoming Vita Games (~200+ Upcoming games in ENGLISH) || 2017 Edition || http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1329852 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Ale to są jakieś sprawdzone gierki? Mokro mi się zrobiło na widok Starbound, Banner Sagi, Oceanhorn, Defender's Quest, Mercenary Kings i paru innych. Lepiej, żeby one naprawdę na Vitę wyszły :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Czytalem że Telltale już raczej na pewno skończyło z vitą więc nic już od nich raczej nie dostaniemy (Minecraft: Story Mode, Borderlands, GoT czy nowy sezon TWD) niestety. Co do Mercenary Kings to jest możliwe, w kwietniu sami twórcy na twitterze pisali ze będzie, trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 banner sage tez robi jakis team wyslany do pomocy od sony - gio corsi o tym pisal Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Czemu mnie znów korci żeby vitę kupić? Chyba przez te przyciski, jestem wrażliwy na filmiki asmr na yt, a klikanie na vicie lepiej wycisza niż medytacja. No i indyki, niby co mnie interesowało już ograłem na innych sprzętach, ale na oled, pod ciepłym kocem to inne doznania :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 No ja Severed ogrywam i chociaż podobnie niby się gra na wiiu, tak jakoś komfort grania znacznie większy, dużo lepiej mi się w to gra na vicie czekam na Stsrdew Valley strasznie, na steamie goty ale na vicie to będzie goty 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Ja obecnie jeżdżę na świni i kopię rowy w Minecrafcie, ja je'bię, nie ma to jak na słuchawkach, o drugiej w nocy pod kołdrą w to grać, słuchać tej klimatycznej muzyczki, chłonąć po prostu tę melancholię, słuchać odgłosów potworów kopiąc pod ziemią Naprawdę jestem zadowolony z jakości tego portu po dwóch dniach grania, wszystko płynnie i bez żadnych ograniczeń w porównaniu do wersji z pc - no, oprócz ograniczonego świata który jest tak duży jak na PS3 i X360. Zupełnie nie wiem czemu wersje konsolowe nie mogą uciągnąć nieskończonych światów nawet jakby miało to zajmować dużo więcej miejsca na karcie pamięci, podczas gdy takie Pocket Edition na smartfony ma nieskończony świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Poczekaj tylko na stardew fucking Valley Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Czekam z ręką w wiadomym miejscu zresztą chyba jak każdy posiadacz vity, pieniążki już odłożone specjalnie żeby wziąć od razu na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Ja się codziennie dotykam na myśl o Stardew Valley na Vitę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Ja dwa razy dziennie i dla immersji posadzilem rzodkiewke w doniczce w kształcie vity Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Wie ktoś, czy X-com na Vicie jest w polskiej wersji językowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) To polecam juz sie zaopatrzyć w vite bo kupno nowki graniczy z cudem, używki pewnie tez pójdą w krotce do góry. Z drugiej strony zawsze można kupić nówkę z Japonii:) Edytowane 6 stycznia 2017 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) SV na vicie to będzie mega sztoos. Ciekawe czy dadzą w cross-buyu, najważniejsze w sumie aby save był sharowany. UP Mi za moją premierowa sztukę z Oledem, naklejonym gela skinem proponował jeden człek ostatnio 600zl. Ni ch nie oddam tak za(pipi)istego sprzętu ;D Co jeszcze polecacie na vite z tej wyprzedaży? Myślałem w sumie o Neptuni 1 i Tales R. Edytowane 6 stycznia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Wie ktoś, czy X-com na Vicie jest w polskiej wersji językowej? nie ma polskiej wersji językowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Odbiegając od tematu - jeśli vita jest taka za(pipi)sita to co to będzie przy graniu na Świtchu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 no jak switch dostarczy indykow, to sprzet bedzie jeszcze lepszy niz vita, can't wait Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) A do tego gierki w jakiej grafice. Marzy mi się persona 5 na switchu. Szkoda tylko, że ekran switcha to nawet nie ips. Edytowane 6 stycznia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Mnie zastanawia bardziej ze przy takiej ilości sprzedanych konsol, Sony odpuściło promocje vity i zaprzestało jej produkcji, przy dobrym marketingu na bank udało by im sie sprzedać znów x sztuk imo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Wie ktoś, czy X-com na Vicie jest w polskiej wersji językowej? Wiem, bo mam. Nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Mnie zastanawia bardziej ze przy takiej ilości sprzedanych konsol, Sony odpuściło promocje vity i zaprzestało jej produkcji, przy dobrym marketingu na bank udało by im sie sprzedać znów x sztuk imo Położyli lachę na vitę, a przecież jakby nie zaniedbali wsparcia 1st party, zrobili porządną obniżkę na karty pamięci i oferowali jakieś ciekawe bundle to dziś sprzedaż by była podwojona (co w rezultacie napędziłoby bardziej wsparcie 3rd party). A że użytkownicy vity są oddaną grupą fanów to i sprzedaż gier w cyfrze by się ładnie kręciła. Sony kompletnie zmarnowało potencjał konsolki Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) Raczej nie miało $ na wsparcie, gdyby nie ps4 to byliby już bankrutem poza Japonią. Edytowane 6 stycznia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi