Opublikowano 12 kwietnia 201213 l nie od dzis wiadomo ze Kratos nie jest typem dyplomaty, i dobrze, niech dalej niszczy wszystko co stanie mu na drodze bo dobrze mu to wychodzi
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Piaskowy kolor obrazka wskazuje, że będziemy mieć do czynienia z mitologią egipską. NO NIE MÓWCIE ŻE NIE.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Żadnej zmiany mitologii. Znajdzie się jakiś poeb spod ciemnej gwiazdy, który przejmie część mocy boskiej, Kratos jest osłabiony jak nic i znów poleveluje skille jak w poprzednikach. Ostatnią durnotą byłoby wsadzenie go w inną tematykę mitologiczną - "Pomścimy naszych braci z Olimpu!!"
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Durnotą byłoby wałkowanie po raz czwarty tego samego - mitologia inna lub zmieniony bohater to znacznie lepszy pomysł na sequel, niż kolejna z dupy utrata wszystkich mocy Kratosa i wałkowanie wszystkiego jeszcze raz.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l To będzie God Of War. Adding weight to this is the appearance of the letters "GOW" in the image's full URL. More specifically, "gowa_fb", which perhaps stands for "God of War announcement Facebook", or "God of War: unannounced subtitle". http://www.eurogamer...-with-new-image BTW: SCEA w tym roku zarejestrowało nazwę "From Ashes". Może to będzie podtytuł następnego GoW'a? http://www.thesixtha...shes-trademark/ Kratosy na konsole stacjonarne nie miały podtytułów, oby nie okazało się, że szykują nam GoW: From Ashes na Vite :ph34r:
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Niech wyjdzie na Vitę bo przydałoby się tej konsolce jakaś dobra gra.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Niech wyjdzie na Vitę bo przydałoby się tej konsolce jakakolwiek gra. Fix'ed
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l W greckiej mitologii zostało jeszcze sporo kręgosłupów do przetracenia. Kratos walczący z Erbem (niezwykle ciekawy bóg) oraz jego ojcem Chaosem. Glaukos, który godnie zastąpi Posejdona. Taki Tartar także byłby niczego sobie. A później.... Momos, Pan, Hymenajos, Dionizos.... to raczej druga liga. Tak jak Przemyśly. Z drugiej strony walka z arcy potężnym Chronosem (który mógłby niektórych do życia przywrócić, ale raczej już telenowela jak w Tekken 4 by się zrobiła) byłaby niczego sobie opcją.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Nowy GoW nie będzie nawiązywał do greckiej mitologii i nie będzie to God of War IV tylko 'mniejsza' część wydana na Vitę. Można przenieść.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Nowy GoW nie będzie nawiązywał do greckiej mitologii i nie będzie to God of War IV tylko 'mniejsza' część wydana na Vitę. Można przenieść. Skąd to info?
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l też dam sobie uciąć palca, że to będzie na Vitę. No to nie ucinaj kciuka ani wskazującego, bo będzie Ci ciężko grać. Oglądając program The Tester 3 na PSS US można się dowiedzieć, że Santa Monica Studio robi "PS3 blockbuster". SMS + PS3 blockbuster = tylko i wyłącznie God of War. Edytowane 13 kwietnia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l też dam sobie uciąć palca, że to będzie na Vitę. No to nie ucinaj kciuka ani wskazującego, bo będzie Ci ciężko grać. Oglądając program The Tester 3 na PSS US można się dowiedzieć, że Santa Monica Studio robi "PS3 blockbuster". SMS + PS3 blockbuster = tylko i wyłącznie God of War. Nie trzeba oglądać żadnych programów żeby o tym wiedzieć. Nie zarobiliby na siebie robiąc na PS3 tylko jedną grę. Ja tam bym wolał by zrobili taką grę jak GoW, ale w innych realiach. Inna mitologia albo inspiracja literaturą. Coś jak Dante's Inferno. Edytowane 13 kwietnia 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l Może i zrobili jedną własną grę na PS3, ale zobacz przy ilu brali udział w tworzeniu: http://en.m.wikipedia.org/wiki/SCE_Santa_Monica_Studio Najbardziej zapracowane studio SCE
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l Pomagali przy drobnicy. Jak każde studio w jakimś większym konglomeracie. Nie zmienia to faktu, że jeszcze jednego GoWa na PS3 albo inną swoją grę, która będzie schodzić po 60$, muszą wypuścić.
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l na neogafie zaczynają coraz mocniej spekulować, że może chodzić o Heavenly Sword 2
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Nie grałem w Heavenly Sword, ale czy tam motywem przewodnim była zemsta? Zresztą nieważne, to i tak będzie nowy God of War Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l poszło o tą okładkę,kolorystykę,czcionkę i między innymi hasło z tyłu - beyond revenge lies redemption Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez Ficuś
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem No właśnie, ci co myślą o Heavenly Sword 2 chyba nie widzieli tych kodów źródłowych A może... SCEA specjalnie je tak nazwało żeby odwrócić uwagę i tak na prawdę to będzie Heavenly Sword 2 :ph34r: EDIT: A czy to pasuje do HS: Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Oby to nie był GOW na Vite. A może ta gra będzie równoczesnie ma Ps3 i Ps Vita? Czekamy,może Sony w końcu puści parę z ust
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem No właśnie, ci co myślą o Heavenly Sword 2 chyba nie widzieli tych kodów źródłowych A może... SCEA specjalnie je tak nazwało żeby odwrócić uwagę i tak na prawdę to będzie Heavenly Sword 2 :ph34r: EDIT: A czy to pasuje do HS: Ta fraza pasuje do większości gier
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l A ja obstawiam ze chodzi o tą nawalankę z udziałem wszystkich postaci marki PS.
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Tweet "Senior Staff Programmera" z Santa Monica Studio: Cokolwiek robią, będzie to brutalne 8)
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l ja tylko piszę co spekuluje internet. Jak już pisałem - literki w adresie obrazka z facebooka jednoznacznie wskazują,że chodzi o nowego GOW'a i jedyna niepewność jak dla mnie to Vita czy PS3 albo Vita z PS3.