Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Modern Warfare 3

Featured Replies

Opublikowano

Szymek co masz na myśli czy napisy różnią się od słów które mówią ?

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak czytam te newsy o tym MW3, przeglądam komentarze i przypomniałem sobie sytuację jaka nastąpiła po premierze MW2, a potem Black Ops. Masa narzekań, biadolenia, a gra i tak pewnie pobije wszelkie re

• Ta gra w multi to jedno wielkie, niedorobione (pipi) a już szczytem wszystkiego była sytuacja z kill-cama, gdy gość strzelił 5m obok mnie z shotguna i zabił. Idź pan w ch.uj z tym syfem. Do tego co ch

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Od Modern Warfare jest nowy engine. Widać, że ta oprawa stoi w miejscu, ale przyznać trzeba, że skryptowane sekwencje jak zwykle robią wrażenie. No i Activision nie mydli nikomu oczu, pokazując jak ta

Opublikowano

Piszcie czy kampania daje radę.

Przykro mi koledzy, ale w kwestii opowiedzenia jaka jest kampania na mnie nie liczcie. Granie w singla to dla mnie strata cennego czasu.Natomiast w temacie multi cos niecos skrobne, jak tylko troche pogram.

Opublikowano

Niby każdy mówi skrypt skrypta pogania ale naprawdę jest to bardzo WIDOWISKOWE I KAPITALNE z tym że dla niektórych będzie to tylko kolejne COD

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Mi koleś w Vobisie w Galerii Krakowskiej powiedział, że w dniu premiery będzie. Ja mu na to że w innych miastach już sprzedają w Vobisie, a on mi na to - niemożliwe. Jeszcze podrążyłem temat a on mi na to odpowiadał tylko niemożliwe o.0 no nic to jutro pogram i tak przypominam sobie jeszcze kampanie poprzednie :)

Opublikowano

Szkoda tylko że angielska wersja jest w jakiejś chorej cenie. :/

Opublikowano

20 jak 20, kupię w Vobisie to będę miał 50, tylko właśnie polska wersja i te wszystkie upadłe kamuflaże. I tak źle, i tak niedobrze.

Opublikowano

Ogladam kawalek tej premiery na youtube z Londynu i ladna beka xD koles tylko sie respawnuje i odrazu zmienia bron na granatnik i strzela na cepa :D juz czuje ten jutrzejszy klimat...

Opublikowano

Piszcie czy kampania daje radę.

Daje rade jak cholera, czysta adrenalina od poczatku do konca.

Opublikowano

Nigdy wcześniej nie grałem w żadnego CoD'a, no ale kupiłem dziś. Póki co dziwnie, ale zobaczymy co i jak ;)

jak coś to gt macie poniżej.

Opublikowano

Nikt nie podzieli sie pierwszymi wrazeniami z multi? Juz bez przesady, ze wszyscy pracuja/ucza sie ;)

Ja kolo 17 bede mial swoja kopie, podobno z headsetem z logiem mw3. Jak cos to moge go sprzedac : )

Edytowane przez LooKaZ

Opublikowano

ja dalej czekam na swoja przesylke akurat, dzisiaj mam troche wiecej wolnego myslalem ze pogram a tu lipa hehe.

wiec jak dojdzie to prawdopodobnie odpale dopiero w weekend ;/

edit :

wlasnie kurier zawital do mnie !!! :D:yahoo:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jacyś chętni na Spec-Opsy?

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze się zastanawia gdzie kupić to polecam w MM wersję z headsetem na szyję :D

Opublikowano

multi spoko gra mi sie jakoś inaczej niż w black ops nie wiem jakoś postać inaczej czuć jest jak by masywniejsza nie wiem, na razie mam problem z szukaniem meczyków strasznie długo to trwa a niekiedy nie znajduje wcale a i prawie zawsze szuka tylko polaków hm, w blacku znajduje mi w 5 sek graczy,

Opublikowano

Ja jestem chętny na spec ops tylko najpierw ukończe kampanie :) co do multi to mi znajduje od kopa rozegralem 3 mecze, jedynie szkoda ze nie można od razu wybrać klasy jaka sie chce jak to miało miejsce w black ops tylko trzeba mie odpowiedni poziom :)