Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ja pierdole jaki baran. Gol w towarzyskim mecz z kurwa Turcją, a ten jebany akrobata cieszy się jak małpa. Ale się uruchomiłem, nawet dzieci dziwnie na mnie patrzą...
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Może i chodzi w meczu o nic ale w niedziele będzie stało na własnej połowie i wybijało piłki na Robercika tylko
Opublikowano 10 czerwca 20241 r No fakt, szansa, że Betoniarek zagra jeszcze w karierze taka piłkę nie jest zbyt wielka.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ja pierdo... Jeszcze Lewandowski schodzi. Nie dogramy do tego euro, jak tak pójdzie dalej.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r xDDDD może nie wychodźmy na drugą połowę? Szklane chłopaki nie dadzą rady drugie 45 minut.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Na powołania na Smudę chyba już za późno Edytowane 10 czerwca 20241 r przez BRY@N
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Nikt nie chce jechać na wpierdol podczas euro, więc potykają się o własne nogi, żeby tylko jakąś kontuzję złapać.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r No panowie, przy takim tempie wypadania zawodników, możemy się powoli spodziewać powołania jutro w skrzynce.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Bramkarz reprezentacji Polski to ma jednak wspaniałe życie. Co turniej jest wybierany najlepszym graczem kadry. Tak też będzie tym razem.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 36 minut temu, Bartg napisał(a): Perpetum Prodiże, jak to chodzi Wspaniałe. Dziękuję ☺️
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Dziękować Bogu, że przed euro nie gramy kolejnego towarzyskiego, bo brakło by w Polsce piłkarzy. Ja pierdole, staram się zbyt nie angażować emocjonalnie w ten cyrk, ale mam swoje limity.